featured

Cam Dolgu İle Belirgin Çene Hatları Jawline Dolgusu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çene hattı dolgusu olarak da bilinen Jawline dolgu, çene hattının görünümünü estetik olarak iyileştirmeye yarayan ameliyatsız bir yöntemdir. Dolgu maddesi çene ucundan kulak önüne kadar uzanan mandibular kemiğine uygulanır.

Cam Dolgu ile Hızlı, Ağrısız, Acısız Güzellik !

Dolgu yönteminde hyaluronik asit içeren dermal dolgu maddeleri kullanılır. Uygulanan işlemin hemen ardından sonuç vermesi, toplum arasında hızlı bir şekilde popülerleşmesine yol açmıştır. Ayrıca ameliyata oranla daha az komplikasyon riski bulunmaktadır.

Cam Dolgu™ serisinden Pluryal Contour Lidocaine,  özel bir dolgu türüdür. Pluryal Contour, belirgin ve güçlü bir çene yapısını oluşturmak için kullanılmaktadır. Dolgu işleminde hücresel yenilenme sağlayan hyaluronik asid saf bir biçimde cam enjektörde sunulmaktadır.

Contour Lidocaine, günümüzdeki dolgular arasında en yüksek G’ Prime oranına (650.000 mPa) sahip olan dolgudur. Bunun getirisi olarak dokuda daha güçlü bir kaldırma etkisi sağlanır.

Cam Dolgu yüksek G’ Prime oranı sayesinde güçlü bir dolgu etkisine sahiptir. Dokuda daha uzun bir süre kalan Cam Dolgu ile yaşa bağlı olarak azalan alt yüz hacmini arttırılıp çene hatları belirginleştirilir.

Jawline dolgu, güvenli kliniklerde yapıldığında ciddi bir yan etki riski taşımamaktadır. Merdiven altı diye tabir ettiğimiz yerlerde yapılan işlemlerden kaçınılmalıdır.

Uygulama sonrası uygulama bölgesinde kızarıklık, morarma ve şişlik sık görülen yan etkiler olmakla beraber bu yan etkiler birkaç gün sonra kendiliğinden geçer.

Jawline Dolgu Nasıl Uygulanmaktadır?

Jawline dolgu mutlaka bir uzman hekim tarafından  uygulanmalıdır.  İşlemden yaklaşık yarım saat önce dolgu uygulanacak bölgeye lokal anestezik krem sürülür bu sayede ağrı hissi oldukça azaltılır. Cam Dolgu serisinden Contour Lidocaine, lidokain içerdiği için lokal anestezik krem sürmeye gerek kalmaz.

Dolgu maddesi mandibular kemiği hattı boyunca ince uçlu iğnelerle enjekte edilir. Uygulama ortalama 15-20 dakika sürmektedir. Uygulamadan hemen sonra sonuç gözle görülmektedir.

Jawline Dolgu Kalıcılığı Ne Kadardır?

Dermal dolgu uygulamalarının kalıcılığı bazı sebeplere bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Bu sebeplerden bazıları kullanılan ürün ve kullanılan ürün miktarıdır.

Ortalama 9-12 ay olan kalıcılık süresi, ilk işlemde daha kısa süreli olmakla beraber işlemi tekrarladıkça kalıcılık süresi de artmaktadır.

Cam Dolgu yüksek G’ Prime oranı ile dokuda daha fazla tutunduğundan kalıcılık süresi ortalama 12-18 aya kadar yükselmektedir.

Jawline Dolgu Fiyatları

Jawline dolgu fiyatları kullanılan ürün ile ürün miktarına göre belirlenmektedir.

Jawline dolgu fiyatları için www.camdolgu.com  web sitesini ziyaret ederek size en yakın Cam Dolgu merkezinden bilgi alabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!