featured

Yara İzi Geçiren Contractubex Nedir | Contractubex Jel Krem Ne İşe Yarar | Contractubex Fiyat 2021

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hem yara izleri hem de sivilce izleri için kullanılan Contractubex nedir? Contractubex kırışıklık için kullanılır mı? Ameliyat sonrası dikiş izleri için Contractubex kullananlar memnun mu? Contractubex nasıl kullanılır, hangi izleri geçirir? Contractubex reçetesiz alınır mı? Akne kremi Contractubex Jel fiyat 2021 ne kadar? İşte, en çok merak edilen soruların Contractubex prospektüs bilgilerine ve Contractubex kullanıcı yorumlarına göre yanıtlandığı Contractubex nedir ne için kullanılır yazımız sizlerle…

Bu yazıda neler var?

Contractubex Nedir Ne için Kullanılır ?

Contractubex nedir; etken maddesi extractum cepae, heparin sodyum ve allontoin, yardımcı maddeleri ise; sorbik asit, ksantan sakızı, p-metilhidroksibenzoat, polietilen glikol 200, saf su ve parfüm olan bir jel kremdir. Contractubex jel kremin her 100 gramında 10 g extractum cepae, 40 mg heparin sodyum ve 1 g allontoin bulunur.

Bu etken maddeler sayesinde Contractubex ne için kullanılır; derideki ülserlerin ve yaraların tedavisi için kullanılır. Kısacası; Assos İlaç firması tarafından 100 g’lık alüminyum tüp formunda satışa sunulan Contractubex nedir; yaraların ve yara izlerinin tedavisinde kullanılan bir jel kremdir.

Contractubex Ne İşe Yarar ?

Contractubex prospektüs içeriğinde Contractubex ne işe yarar sorusuna şu şekilde cevap verilmiştir:

Çeşitli yapılara sahip nedbe dokuları yani yara izleri tedavisinde kullanılırÇeşitli kaza ve yanık sonrası oluşan hareket kısıtlayıcı ve görüntü olarak rahatsızlık veren yara izleri tedavisinde kullanılırAmeliyat sonrası oluşan yara izlerinin tedavisinde kullanılırAmputasyon sonrası oluşan yara izlerinin tedavisinde kullanılırDupuytren kontraktürü tedavisinde kullanılırTravma sonrası kas kirişlerinde kısalık ya da kaslarda kısalık nedeniyle ortaya çıkan travmatik tendon kontraktürü tedavisinde kullanılırÇukur görünümündeki yara izleri yani akne izleri tedavisinde kullanılır

Contractubex Nasıl Kullanılır ?

Contractubex nasıl kullanılır; yara izi üzerine uygulanır. Contractubex jel nasıl kullanılır sorusunun yanıtı, Contractubex prospektüs içeriğinde verilmiştir ancak kendisine doktor tarafından Contractubex Jel krem reçete edilen kişiler, kullanımı doktorun önerdiği şekilde gerçekleştirmelidir. Eğer eczacı veya doktor tarafından kullanım bilgisi verilmediyse, Contractubex kullananlar prospektüste yazdığı şekilde uygulama yapmalıdır.

Contractubex prospektüs bilgilerinde, Contractubex nedirContractubex nasıl kullanılır sorusunun cevabı şu şekilde verilmiştir:

Contractubex jel krem, yara yani sarmaşık üzerine haricen sürülürContractubex krem tamamen edilinceye dek hafif masaj uygulanırEski ve sert yara izleri için Contractubex krem üzeri kapatılarak gece boyunca bekletilebilir

1- Çocuklarda Contractubex Nasıl Kullanılır ?

Contractubex nedir, Contractubex çocuklarda nasıl kullanılır merak konusu. Gerekli durumlarda çocuklar için Contractubex reçete edilmektedir. Contractubex prospektüs içeriğinde özellikle Contractubex jel kremin çocuklar üzerinde etkili olduğu ve tedavi sonucunun iyi olduğu belirtilmiştir. Çocuklarda Contractubex krem nasıl kullanılır sorusunun cevabı doktorlar tarafından verilmektedir.

2- Yaşlılarda Contractubex Jel Krem Nasıl Kullanılır ?

Yaşlılarda Contractubex jel krem kullanımı için herhangi bir farklılık söz konusu değildir. Doktor önerdiği şekilde ya da Contractubex prospektüs içeriğine göre uygulama yapılabilir.

Contractubex Yan Etkileri Nelerdir ?

Contractubex nedir sorusu kadar Contractubex jel krem yan etkileri de merak ediliyor. Her ilaç ve jel krem gibi Contractubex yan etkileri de söz konusudur.

Özellikle Contractubex etken maddesi ve yardımcı maddelerine karşı duyarlı olanlar, yan etkiler konusunda dikkatli olmalıdır. Ancak Contractubex jel krem, uzun süreli kullanımda dahi oldukça iyi tolere edildiğinden yan etkileri konusunda riski düşüktür. Kısacası, Contractubex nedir; yan etkileri yönünden az riski bir yara izi geçiren kremdir.

1- Ciddi Contractubex Yan Etkileri Nelerdir ?

Contractubex jel krem yan etkileri konusunda riski düşük bir ilaçtır. Ancak yine de dikkatli kullanım gerektirir. Özellikle Contractubex etken maddesi ve yardımcı maddelerine hassasiyeti olup Contractubex kullananlar bu konuda bilinçli olmalıdır.

Eldeki verilerden dolayı tahmin edilemeyen ancak Contractubex prospektüs içeriğinde, ciddi olarak belirtilen, sağlık kuruluşuna başvurulmayı gerektiren Contractubex yan etkileri şunlar olarak sıralanmıştır:

Yüz, ağız, dil,  boğaz ve dudakta şişme

Nefes darlığı

Ateş

Ürtiker

Kaşıntı

2- Hafif Contractubex Yan Etkileri Nelerdir ?

Contractubex jel krem hafif yan etkilere de sahiptir. Bu yan etkiler görüldüğünde doktora söylenmelidir. Contractubex prospektüsünde hafif olarak belirtilen Contractubex yan etkileri şunlardır:

Kızarıklık ve kaşıntı

Damarların genişleyip cilt yüzeyinde görünür hale gelmesi

Cilt renginin koyulaşması

Ciltte çukur şeklinde çukurlar oluşması

Contractubex Muadili Kremler Nelerdir ?

Contractubex nedir; scar izlerinin giderilmesinde etkili olan bir jel kremdir fakat tek seçenek değildir. Almanya’dan ithal edilen bu yara izi kremi dışında piyasada Contractubex muadili kremler de bulunmaktadır. Yara izlerinin iyileşmesinde etkili bazı Contractubex muadili kremler ise şunlardır:

Fito KremRegen-D JelBaricus JelHepatubex JelHeberprot-PMadegsole MerhemNoskar Jel

1- Madecassol Contractubex Hangisi En İyi Yara İzi Giderici Krem?

İnternet kullanıcıları Contractubex nedir ne için kullanılır araştırması yaparken, Madecassol mü Contractubex mi araştırması da yapıyor. Bu iki krem de yaralar üzerinde etkilidir ancak kullanıcı yorumlarından Contractubex yara izi kreminin daha iyi olduğu anlaşılıyor.

2- Contractubex mi Siliskar Jel mi ?

Siliskar Jel de Contractubex yara izi kremi gibi popüler bir kremdir. Ameliyat ve yara izleriniz için doktor kontrolünde iki kremden birini tercih edebilirsiniz.

3- Contractubex mi Noskar mi?

Contractubex ve Noskar krem hemen birbirine yakın etkiler gösterir. Contractubex muadili kremler arasında Noskar da vardır. İkisi de scar izleri üzerinde etkilidir. Doktor bilgisi dahilinde skar izleri için iki kremden birini tercih edebilirsiniz.

Contractubex Fiyatı Ne Kadar ?

Contractubex krem fiyat oldukça merak ediliyor. Contractubex fiyat olarak, bazı yara izi kremlerinden biraz pahalı ancak Contractubex kullananlar, bu kremden oldukça memnun. Contractubex fiyat 2021 listesine göre, satış yapılan yere göre farklılık gösteriyor. Kısacası; Contractubex jel fiyat 2021 eczanelerde ve online satış sitelerinde farklı.

1- Eczanelerde Contractubex Jel Fiyat Ne Kadar ?

Almanya’dan ithal edilen ve SGK kapsamında olmayan Contractubex jel fiyat eczanelerde değişiklik gösteriyor. Ortalama olarak eczanelerdeki Contractubexfiyatı2021 yılında 90 TL. Ancak Contractubex reçeteli fiyatı ya da Contractubex reçetesiz fiyatı olarak farklılaşmıyor. Yara izi kremi Contractubex fiyatı; 50 gr, 100 gr ya da 120 gr olmasına göre farklılaşıyor.

2- Contractubex Fiyat GittiGidiyor Ne Kadar?

Contractubex jel krem yalnızca eczanelerde değil online alışveriş sitelerinde de satılıyor. Şu an için GittiGidiyor platformunda Contractubex krem satışı olmasa da iz giderici cilt bakım kremi Contraden satışı yapılıyor. Contraden cilt bakım jeli krem 120 ml fiyatı ise 125 TL.

3- Contractubex Fiyat Trendyol Ne Kadar?

Reçtesiz yara izi kremi Contractubex Trendyol üzerinde de satışa sunuluyor. Bu yazının yazıldığı esnada Contractubex fiyat Trendyol üzerinde ücretsiz teslimat ile 294 TL.

En İyi Dikiş İzi Giderici Krem Contractubex Jel Krem mi? Yara İzi Geçiren Contractubex Hakkında Sık Sorulan Sorular

Contractubex yara izi geçiren jel krem, kullanıcı yorumlarına bakıldığında en iyi dikiş izi giderici kremler arasında yer alıyor. İşte, Contractubex nedir hakkında sık sorulan sorular ve cevapları…

A) Contractubex Devlet Karşılıyor mu ? Contractubex Jel SGK Öder mi ?

Contractubex kullananlar ya da kullanmaya yeni başlayacak olanların en merak ettiklerinden biri de; Contractubex devlet karşılıyor mu, Contractubex jel SGK öder mi sorusunun cevabı. Contractubex jel krem, Almanya’dan ithal edilen bir scar izi kremidir ve SGK karşılamamaktadır.

B) Contractubex Kortizonlu mu ?

Contractubex nedir diye prospektüs bilgilerine bakıldığında bu kremin kortizonlu olmadığı görülüyor. Contractubex kortizonlu değildir.

C) Contractubex Eski İzleri Geçirir mi ?

Contractubex eski izler üzerinde de etkilidir. Ancak bu kremden maksimum fayda sağlamak için, yara kapanır kapanmaz uygulama yapılmaya başlanmalıdır.

D) Contractubex SGK Öder mi ?

Yara izi giderici krem Contractubex SGK ödemesi yoktur. Contractubex fiyatı devlet tarafından karşılanmıyor.

E) Contractubex Jel Reçetesiz Alınır mı ? Contractubex Krem Reçetesiz Alınır mı ?

Contractubex jel reçetesiz de satın alınan bir yara izi ve sivilce izi kremidir. İsteyen herkes eczanelerden ya da online alışveriş sitelerinden Contractubex jel reçetesiz alabilir. Contractubex reçetesiz satıldığı için SGK geri ödemesi de yoktur.

F) Contractubex Yüze Sürülürmü ?

Contractubex krem, yara izi üzerinde etkili bir kremdir. Dolayısı ile vücudun herhangi bir yerindeki yara izi üzerine uygulanabilir, yüze sürülebilir. Yara izlerinde olduğu gibi akne izlerinin tedavisinde de kullanılan Contractubex krem, ameliyat sonrasında yüzdeki dikiş izleri için de kullanılabilir.

G) Contractubex Kırışıklık için Kullanılır mı?

Contractubex nedir araştırması yapıldığında bu jel kremin scar ve yara izleri konusunda etkili olduğu görülüyor. Contractubex prospektüs içeriğinde de Contractubex yara izi kreminin kırışıklıklar için kullanılabileceği bilgisi bulunmuyor. Ancak akne izleri üzerinde oldukça etkili.

H) Contractubex Aile Hekimi Yazabilir mi ?

Contractubex Aile Hekimi yazabilir mi sorusu da internette çok araştırılıyor. Contractubex yara izi kremi dermatoloji doktorları tarafından reçete edilmektedir. Ancak bu ilacı satın almak için reçeteye gerek yoktur. Çünkü Contractubex reçeteli olsa dahi SGK ödeme yapmamaktadır.

I) Contractubex Güneş Lekelere İyi Gelir mi ?

Contractubex yara izi kremi prospektüsünde güneş lekelerine iyi geldiğine dair bir bilgi yoktur. Ancak bazı Contractubex kullananlar, çeşitli lekelere ve güneş lekelerine iyi geldiğini çeşitli internet sayfalarında yorum olarak belirtmiştir.

J) Contractubex Ne Zaman Başlanmalı ?

Contractubex tedavisinde en başarılı sonucun elde edilmesi için Contractubex kullananlar, yara kapandıktan sonra hemen uygulamaya başlamalıdır. Nedbe gelişimine yani yara izi gelişimine yatkın hastalarda da Contractubex jel krem ile yara izinin önüne geçildiği bilinmektedir.

K) Contractubex Kullananlar Nelere Dikkat Etmeli ?

Contractubex kullananlar ve uygulamaya başlamak için Contractubex nedir araştırması yapan kişiler şunlara dikkat etmelidir:

Contractubex krem, yara izi üzerine uygulanırContractubex tedavisi, kas katılmasının boyutuna veya yara izinin durumuna göre haftalarca sürebilirContractubex krem kullananlar, taze yarayı aşırı soğuktan korumalıdırContractubex Jel kullananlar taze yarayı UV ışınından korumalıdırContractubex kullanımı esnasında yara üzerine güçlü masaj uygulamasından kaçınılmalıdır

L) Contractubex Krem İşe Yarıyor mu ?

Contractubex nedir, yara izi kremi Contractubex işe yarıyor mu sorusu da internet kullanıcıları tarafından sık araştırılıyor. Contractubex kullanıcı yorumları incelendiğinde; bu kremin ise yaradığı ve yara izlerinin, scar izlerini geçirdiği görülüyor.

M) Contractubex Soyulma Yapar mı ?

Contractubex yan etkileri arasında deri soyulması yoktur. Contractubex soyulma yapmaz. Eğer böyle bir durumla karşılaşırsanız, sağlık kuruluşuna başvurmalısınız.

N) Contractubex Sivilce İzleri için Kullanılır mı?

Contractubex nedir ne için kullanılır araştırması yapıldığında ve Contractubex prospektüs bilgilerine bakıldığında, bu jel kremin sivilce izleri için de kullanıldığı görülüyor. Eğer yüzünüzde akne izi varsa ve scar izlerinden rahatsızsanız, doktorunuza danışarak Contractubex krem kullanabilirsiniz.

O) Contractubex Kaşıntı Yapar mı ?

Contractubex yan etkileri arasında kaşıntı da yer alıyor. Bu yan etkinin yaygın olduğu söylenemez ancak Contractubex kaşıntı yaparsa ve devam ederse en yakın sağlık kuruluşuna başvurmak gerekiyor.

P) Contractubex Hangi İzleri Geçirir ?

Contractubex nedir ne için kullanılır sorusu kadar, Contractubex hangi izleri geçirir sorusu da sık soruluyor. Contractubex başta ameliyat izi olmak üzere sivilce lekelerini ve cilt lekelerini gidermektedir.

Contractubex Kullanıcı Yorumları | Contractubex Kadınlar Kulübü ve Contractubex Ekşi Yorumları

YouTube video

Eğer dikiş izi, ameliyat izi veya akne izi için Contractubex yara izi giderici krem kullanmayı düşünüyor fakat öncesinde Contractubex nedir ne işe yarar hakkında kullanıcı yorumlarına göz atmak istiyorsanız Contractubex Ekşi başlığına veya Contractubex Kadınlar Kulübü başlığına link üzerinden ulaşabilirsiniz.

Contractubex Kullanma Talimatı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!