featured

Akdiş Kliniği Başakşehir’de Açıldı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akdiş kliniği, diş ve ağız sağlığı konusunda kendisini kanıtlamış, alanında uzman diş hekimleri ile hastalarına hizmet vermeyi sürdürüyor. Her geçen gün kadrosuna dâhil ettiği personelleri ile İstanbul Başakşehir ağız ve diş sağlığı alanında deha lider konuma gelen Akdiş ağız ve diş sağlığı merkezi, son teknolojik cihazlar ile özellikle gülüş estetiği konusunda, danışanlarını mutlu etmeyi başarıyor.

Dişlerinden Memnun Olmayan Pek Çok Kişi Kliniğe Akın Ediyor

Ağız ve dişler, insan yaşamında çok önemli bir yere sahip. Her yıl binlerce insan, yaşadıkları ağız ve diş sağlığı konusundaki sorunlardan dolayı uzmanlara başvuruyor. Beslenme kaynaklı, genetik faktörlere bağlı, travmatik olaylar ve daha pek çok etken, kişilerin dişlerinde meydana gelebilecek deformasyonlara davetiye çıkarabiliyor.

Özellikle dişler konusunda estetik açıdan bir problem yaşan kişiler, ağrılı ve ya acılı süreçler geçirebilecekleri gibi, psikolojik açıdan da yıkım yaşayabiliyor. Kısa bir süre içerisinde kişilerin bu sorunlarının giderilebilmesi içinse uzman desteği şart. Doğru bir diş hekimi ile doğrudan soruna yönelik bir tedavi süreci planlayabilmek bu anlamda büyük önem taşıyor.

Başakşehir diş kliniği konusunda hizmet veren kurumlardan biri olan Akdiş ağız ve diş sağlığı merkezi, uygulamaları ile adeta dolup taşıyor. Bunun temel nedeni, klinikte yapılan uygulamaların sonuç odaklı oluşu ve kliniğini %100 oranında sağladığı danışan memnuniyeti

Klinikle iletişim kurmak da son derece kolay, danışanlar isterse https://www.akdisklinigi.com/ üzerinden danışan iletişim formunu doldurarak, isterlerse de doğrudan kliğin iletişim numarasını arayarak erişim sağlayabiliyor. Mümkün olan kısa süre içerisinde danışanların taleplerini karşılayan bu klinik, İstanbul’un Başakşehir ilçesinde yer alıyor. Detaylı bilgi ve randevu almak için, kliniğe ulaşarak destek talep edebilirsiniz.

Neden Akdiş Kliniği?

Sağlıklı bir gülümsenin her şeye değer olduğu Sloganıyla yola çıkan Akdiş ağız ve diş sağlığı merkezi, son dönemlerde talep gören tüm uygulamaları uzmanlarca danışanlarına sunuyor. Sunulan tedaviler arasında;

Estetik diş hekimliğiOrtodontiEndodontiİmplant tedavisiPedodontiKonservatif dişPeriodontolojiProtetik diş tedavisi TME RahatsızlıklarıBleachingLamine yer alıyor.

Güler yüzlü sağlık personelleri ile danışanlarından tam not alan Akdiş Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi, diş hekimliğinin tüm branşlarında eksiksiz ve kesintisiz hizmet veriyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!