featured

Altın İğne

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cilt sorunları için uygulanan en etkili yöntemlerden biri olan altın iğne birçok kadın tarafından tercih edilmektedir. Ciltteki sarkmalar, cilt problemleri, cildin yaşlanması gibi etkenlerin artması ile yapılmaktadır.

Cilt içine uygulanan radyofrekans enerjisi ile altın iğne tedavisi uygulanır. Bu işlem sonucunda cildin yenilenmesi için gerekli tüm mekanizmaların harekete geçmesi sağlanmaktadır.

Farklı kombinasyonlarda da kullanımı mümkündür. Gözenek küçültme, sivilce izleri, ciltte sıkılaşma gibi durumlarda etkili olmaktadır. Bu işlem ucu altından yapılmış iğneler sayesinde uygulandığı için ismini buradan almıştır.

Altın İğne Faydaları

Altın iğne, radyoaktif bir tedavi yöntemidir. Ucu altından olan iğneler sayesinde ciltte istenilen derinliğe kadar işlem yapılabilmektedir. Radyoaktif enerji yalnızca bu iğne sayesinde verilebilmektedir.

Bunun sebebi ise radyofrekans enerjisini en iyi altının iletmesidir. Kalitesiz bağ dokuları ve kolajen yapısı cildin fonksiyonunu yitirmesine sebep olur.

Bu tedavi yöntemi sayesinde de en iyi işlemler, uzman kişiler tarafından yapılarak cildin kendi yapısını bulması sağlanır. Sağlıklı ve ışıltılı bir cilt geri gelir. Altın iğne hakkında detaylı bilgi için https://www.dryusuftopal.com/lazerle-akne-izi-tedavisi/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!