featured

Ersin Korkut Kimdir | Bulaşıkçılıktan Oyunculuğa Giden Yolculukla Ersin Korkut Nereli | Ersin Korkut Boyu Kaçtır

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin en doğal tiyatro oyuncularından Ersin Korkut kimdir? Ersin Korkut kaç yaşında? Komedi dünyasının yeni ismi Ersin Korkut nereli? İşte, ünlü oyuncu hakkında dikkat çeken bilgiler…

Sinema ve tiyatro dünyasının son yıllarda en çok konuşulan oyuncularından Ersin Korkut kimdir ? Ersin Korkut oyunculuktan önce hangi mesleği yapıyordu? Ersin Korkut instagram sayfası üzerinden milyonlarca takipçiyi nasıl edindi? Başarılı oyuncunun ilham veren hayat hikayesini öğrendiğinizde, geleceğe çok daha umutlu bakacaksınız.

Bulaşıkçılıktan sinema oyunculuğuna giden ilham veren hayat hikayesi ile Ersin Korkut kimdir sorusunun cevabını çok seveceksiniz. Ünlü oyuncunun hayal bile edemeyeceği kadar güzel bir pozisyona gelmesini sağlayan şey neydi? Yılmaz Erdoğan’ın kuzeni olan Ersin Korkut oyunculuk hayatına nasıl başladı? Ersin Korkut filmleri neden bu kadar başarılı? İşte, detaylar…

2/19

Ersin Korkut Kimdir?

Ersin Korkut Kimdir?

Sinema ve tiyatro dünyasının en ünlü isimlerden Ersin Korkut, Yılmaz Erdoğan’ın kuzeni olması ve aynı zamanda BKM ailesinin en ünlü oyuncularından biridir.

3/19

Ersin Korkut Kaç Yaşında?

Ersin Korkut Kaç Yaşında?

Adını Survivor 2020 ile dünyaya duyurduğu düşünülen, daha doğrusu birçok kişinin Survivor ile tanıdığı Ersin Korkut Acun Ilıca programından önce de tanınıyordu. BKM ailesinin en doğal oyuncularından olan Ersin Korkut 1977 yılında doğmuştur.

4/19

Ersin Korkut Nereli ? Ersin Korkut Yılmaz Erdoğan'ın Neyi?

Ersin Korkut Nereli ? Ersin Korkut Yılmaz Erdoğan’ın Neyi?

Türkiye’nin en sevilen ve en doğal oyuncusu Ersin Korkut Hakkari’de doğmuştur. Ersin Korkut Hakkarinin neresinden sorusunun cevabı ise henüz bilinmiyor.

5/19

Ersin Korkut Boyu Kaçtır?

Ersin Korkut Boyu Kaçtır?

169 cm boyundaki Ersin Korkut boyu ile de zaman zaman oynadığı skeçlerin konusu olmaktan kaçamamıştır. Başarılı oyuncu Ersin Korkut filmleri çekimlerinde de şivesi ile çevresinin dikkatini çekmeyi başarmıştır.

6/19

Taksici Ersin Korkut

Taksici Ersin Korkut

BKM ailesinin en sevilen yüzlerinden biri olan Ersin Korkut liseden mezun olduktan sonra taksicilik yapmaya başlar. Fakat, taksisine binen eş ve dostundan para almayan Korkut, akşamları babasına hasılat götüremez olur. Bu durum sonucunda para kazanamayan Ersin Korkut, çalışmak için İstanbul’a gider.

7/19

BKM Ailesinin Şiveli Adamı Ersin Korkut Hayat Hikayesi...

BKM Ailesinin Şiveli Adamı Ersin Korkut Hayat Hikayesi…

Çok Güzel Hareketler Bunlar programı ile Türkiye’nin sevgilisi olan şiveli çocuk Ersin Korkut, taksicilikten sonra bir Pizza dükkanında bulaşıkçılık yapıyordu.

8/19

2 Sene Bulaşıkçılıktan Sonra BKM Ailesine...

2 Sene Bulaşıkçılıktan Sonra BKM Ailesine…

2 yıl boyunca pizzacıda bulaşıkçı olarak çalışan Ersin Korkut Yılmaz Erdoğan ‘ın kuzeni olduğunu etrafı ile paylaşır ama ona inanan olmaz.

9/19

Bulaşıkçılıktan Oyunculuğa Ersin Korkut

Bulaşıkçılıktan Oyunculuğa Ersin Korkut

Bulaşıkçıda çalışmaya devam eden 5 çocuklu bir evde yaşayan Ersin Korkut kardeşi ve ailesi için daha çok kazanmak zorundadır. Fakat etrafındakilerin “Yılmaz Erdoğan’ı arasana” söylemlerine karşılık ayıp olacağını düşünmektedir.

10/19

Sonunda Yılmaz Erdoğan'ı Arar

Sonunda Yılmaz Erdoğan’ı Arar

Artık ailesinin ve arkadaşlarının söylemlerine dayanamayan Ersin Korkut, bir anda heyecanlı bir şekilde Yılmaz Erdoğan’ı arar. Beklediğinin aksine kuzeni onu çok hoş bir şekilde karşılamıştır.

“Gel bizde tekniker olarak işe başla” diyen Erdoğan’ın çağrısını dinler ve hemen BKM mutfağa gelir. Burada teknisyenlik ile başlayan serüveninde temizlik de yapar, yeri gelir bilet satışı da yapar…

11/19

Yılmaz Erdoğan Ersin Korkut İkilisi Sinemaya Giderler

Yılmaz Erdoğan Ersin Korkut İkilisi Sinemaya Giderler

Bir gün Yılmaz Erdoğan, kuzeni Korkut’u sinemaya götürür. Sinema çıkışında Yılmaz Erdoğan’a oyuncu olmak istediğini söyleyen Korkut, “Deli misin oğlum, oyunculuk zordur” cevabını alır fakat Korkut, kendinden emin bir şekilde “Ben kendime güveniyorum. Bana ufak bir rol ver, beceremezsem kovarsın” cevabını verir.

12/19

Bana Bir Şeyhler Oluyor : Ersin Korkut İlk Oyunu

Bana Bir Şeyhler Oluyor : Ersin Korkut İlk Oyunu

Başarılı oyuncunun ilk oyunu Bana Bir Şeyhler oluyor tiyatro oyunundaki küçük bir rolden ibarettir. Fakat bu oyun toplam 550 kez sahnelenme başarısını elde eder.

13/19

Şivesinin Bozulmaması İçin Diksiyon Kursu Verilmiyor

Şivesinin Bozulmaması İçin Diksiyon Kursu Verilmiyor

Demet Akbağ, başarılı oyuncunun şivesinin bozulmaması için ona diksiyon derslerinin verilmemesini öneriyor ve bu doğal oyuncunun bu hali ile çok sevildiği bilindiği için kabul ediliyor.

14/19

Türkiye'nin En Sevilen Oyuncuları Arasından Ersin Korkut

Türkiye’nin En Sevilen Oyuncuları Arasından Ersin Korkut

BKM ailesinin en çok tanınan oyuncuları arasında yerini alan Ersin Korkut 15 yıla tam 14 film sığdırdı. 13 Ersin Korkut filmleri listesine önümüzdeki yıl 1 tane daha eklenecek.

15/19

Survior Ersin Korkut Köpeğinin Ölümü ile Türkiye'yi Ağlattı

Survior Ersin Korkut Köpeğinin Ölümü ile Türkiye’yi Ağlattı

Türkiye’nin en sevilen yüzlerinden biri haline gelen Ersin Korkut köpeği ile de çok konuşuldu. Survivor Ünlüler takımı yarışmacıları arasındaki Ersin Korkut köpeği öldükten sonra yaşadığı acı anları Türkiye’ye derinden hissettirdi.

16/19

Survivor 2020 Ünlüler Takımı Ersin Korkut

Survivor 2020 Ünlüler Takımı Ersin Korkut

Survivor Ünlüler Takımı yarışmacıları arasında büyük bir ilgi toplayan Ersin Korkut Acun Ilıcalı daveti ile katıldığı programda ön plana çıkmaktan kurtulamadı. Doğal tavırları ve kararlı yapısı ile yarışmaya damgasını vuran Ersin Korkut köpeği öldüğünde Survivor yarışmasında idi.

17/19

Köpeğinin Öldüğünü Canlı Yayında Öğrendi

Köpeğinin Öldüğünü Canlı Yayında Öğrendi

Köpeği Mess ölüm haberini canlı yayın sırasında Acun Ilıcalı ‘ dan alan Ersin Korkut Survivor dan elenen yarışmacılar arasında oldu. Finale kalamayan Ersin Korkut filmleri ile gündemden düşmüyor. Mayıs 2020 tarihinde çekimleri başlayan Eyvah Tatil filmi ile gündemde yeniden parlayacak gibi duran Ersin Korkut’un rol aldığı toplam 13 film bulunuyor.

18/19

En Sevilen Ersin Korkut Filmleri

En Sevilen Ersin Korkut Filmleri

Organize İşler Bunlar Sazan Sarmalı, Ekşi Elmalar, Kutsal Damacana ( Büşra Pekin ile birlikte), Çok Filimler Hareketler Bunlar gibi çok sayıda rol alan Ersin Korkut, komedi dalının en sevilen oyuncuları arasında olmayı başarıyor.

19/19

Ersin Korkut Evlimi?

Ersin Korkut Evlimi?

Hemen hemen herkesin aklındaki soru olan Ersin Korkut evlimi konusunda çok sayıda magazin haberi yapıldı. Ersin Korkut’un bilinen bir evliliği bulunmuyor. Yani Korkut henüz bekar.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!