featured

Yiğit Koçak Kimdir | Kardeşlerim Dizisinin Yıldızı Yiğit Koçak Kaç Yaşında?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yiğit Koçak kimdir? Kardeşlerim dizisinin Ömer’i olarak tanıdığımız Yiğit Koçak, dizi sektörünün yeni yüzlerinden bir tanesidir. Bu sektörde başarılı oyunculuğu ve yakışıklılığı ile tutunmayı başaran oyuncunun, özel yaşantısı ise oldukça merak edilmeye başladı. Öncesinde sosyal medya fenomeni olarak karşımıza çıkan oyuncu, bir reklamda fark edilerek dizi sektörüne kazandırılmıştı. Peki, Yiğit Koçak kimdir? Yiğit Koçak kaç yaşında?

Yiğit Koçak Kimdir? Yiğit Koçak Yaş Bilgisi Nedir?

Yiğit Koçak kimdir haydi başlayalım. Oyuncunun tam adı Bilal Yiğit Koçak’tır. 1995 doğumlu olan oyuncunun yaş bilgisi 26 olarak paylaşılmıştır. Oyuncu,  bu sektöre giriş yapmadan önce sosyal medya fenomeni olarak İnstagram- Twitter gibi mecralarda tanınmaktaydı.

1- Yiğit Koçak Burcu Ne?

Ekim doğumlu olan Yiğit Koçak burcu Terazi’dir. Oyuncu burcuna ait spesifik özelliklerin tamamını taşıdığını ifade etmektedir.

2- Yiğit Koçak Aslen Nereli? Yiğit Koçak Annesi ve Babası Kimdir?

Yiğit Koçak aslen Samsunludur. Oyuncu burada doğmuş sonrasında ise işi gereği İstanbul’da kalmayı tercih etmiştir. Yiğit Koçak annesi ve babasının kim olduğu net olarak bilinmemektedir. Oyuncunun ailesi ekranlardan uzak kalmayı tercih etmişlerdir. Bunun yanı sıra Koçak’ın ailesi halen Samsun Atakum’da yaşamını sürdürmektedir.

3- Yiğit Koçak Kaç Kardeş?

Yiğit Koçak kaç kardeş ne yazık ki bilinmemektedir. Oyuncu buna dair bir paylaşımda ya da söylemde bulunmamıştır.

4- Yiğit Koçak Biyografi | Yiğit Kardeş Hangi Üniversiteden Mezun?

Yiğit Koçak biyografisini incelediğimizde ilk ve orta eğitimini Samsun’da tamamladığı görülmektedir. Daha sonra Samsun Anadolu Lisesi’nden mezun olan oyuncu, ekonomi bölümüne yönelmek istemiştir. Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomi ve Finans bölümüne yerleşen oyuncu, öğrenimine halen devam etmektedir. Vine fenomen olarak tanınan oyuncu, oyunculuğa ilgisinin olduğunu fark etmesi ile Akademi 3.5’da oyunculuk eğitimi almıştır. Bu adım sonrası oyunculuk kariyeri resmen başlamıştır.

5- Yiğit Koçak Hangi Ajans Üzerinde Kayıtlı?

Yiğit Koçak hangi ajans üzerine kayıtlı sorusuna ise Erberk ajansı yanıtı verilebilecektir. Oyuncu KFC sıkı dostlar testi ile sosyal medya fenomeni olmadan hemen önce bu ajansa kayıt olmuştu.

6- Bilal Yiğit Koçak Boy Kilo Bilgisi Nedir?

Bilal Yiğit Koçak boyu 1.88 kilosu ise 76 olarak paylaşılmıştır. Oyuncu kilo konusunda oldukça hassas olduğunu ifade etmekte olup, düzenli olarak spor yapmaya gayret gösterdiğini belirtiyor.

7- Bilal Yiğit Koçak Sevgilisi Kim? Yiğit Koçak Sevgilisi Tanınıyor mu?

Bilal Yiğit Koçak sevgilisi yakın zamanda ortaya çıkmıştı. Oyuncu bundan yaklaşık bir ay öncesinde Nişantaşı’nda Milli Atlet Berfe Sancak ile el ele görüntülenmişti. Daha sonra kendisine bu durumun sorulması üzerine oyuncu bir ilişkilerinin bulunduğunu ve çevresinin bildiğini ifade etmişi. Oyuncu ilişkisine dair bir paylaşımda bulunmak istemediklerini de belirtti. Yiğit Koçak, Berfe Sancak çiftinin ilişkisi yaklaşık 9-10 aydır sürdüğü bilinmektedir.

8- Yiğit Koçak Hangi Dizilerde Oynadı? Yiğit Koçak Oynadığı Diziler Listesi

Yiğit Koçak aldığı oyunculuk eğitimi sonrasında bazı dizi projelerinde de yer almıştı. Yiğit Koçak oynadığı diziler öncesinde KFC ve D Smart reklamlarında oynamıştı. Daha sonra oyuncu, 2017 yılında Seni Kimler Aldı adlı dizi projesine dahil oldu. Bu projede Mehmet karakterine hayat veren Yiğit Koçak, oyunculuğu ile izleyiciden tam not almayı başarabilmişti.

YouTube video

2019 yılında Kimse Bilmez dizi projesine dahil edilen Koçak bu projede Sinan Eğilmez karakterine hayat vermişti. 2020 yılında Gel Dese Aşk adlı dizinin Onur’u olarak karşımıza çıkan oyuncu, reyting mağduru olan dizinin bitmesi ile işsiz kalmıştı. Birkaç ay sonra dahil olduğu Kardeşlerim dizi projesi ise onun kariyer basamaklarını hızlı bir şekilde tırmanmasını sağladı. Yiğit Koçak şimdilerde bu dizinin sevilen karakteri Ömer’e hayat vermektedir.

9- Yiğit Kocak Twitter Hesabı Nedir?

Sosyal medya fenomeni olarak tanıdığımız Yiğit Kocak Twitter hesabını aktif olarak kullanmaktadır. Bu hesap üzerinde özel yaşantısını, set günlükleri ve eğlendiği paylaşımlara yer vermektedir. @yigitkocakk adlı olan bu hesabı 38.6 bin kullanıcı takip etmektedir. Kardeşlerim dizisinin sevilen oyuncusu Halit Özgür Sarı kimdir tıklayınız.

10- Yiğit Koçak Kimdir? Yiğit Koçak İnstagram Hesabı Nedir?

Yiğit Koçak İnstagram hesabı üzerinden de oldukça aktiftir. Oyuncunun İnstagram hesabı üzerinden yaklaşık 1.1 milyon takipçisi bulunmaktadır. Yiğit Koçak’ın İnstagram hesabını takip etmek isteyenler, @bilalyigitkocaak şeklinde arama yapabileceklerdir.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!