featured

Pubg Mobile Gizemli Orman Modu Açıldı Yepyeni Bir Deneyime Hazır Olun

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pubg mobile oyuncuları uzun zamandır bekledikleri gizemli orman modu ile sonunda buluştu. Gizemli orman, içerisinde farklı totemler bulunduruyor ve bu totemler sayesinde yepyeni bir deneyim fırsatı sunuyor. Yeni mod şuan için sadece Sanhok haritasında oynanabiliyor.   

Playerunknown’s Battlegrounds oyunu, çıktığı ilk günden beri oyunseverlerin büyük bir ilgi ile oynadığı oyundur. Bu ilgi sonrası oyunun yapımcı şirketi, oyunu ücretsiz olarak mobile versiyon olarak da kullanıma sunmuştu. Mobile versiyonu, oyuncular tarafından çok beğenildi ve bu beğeni karşılığı olarak da şirket sürekli olarak oyunu yenilemeye başladı.

Oyunun yapımcıları son olarak da “Gizemli orman” ismi ile bir modun geleceğini duyurmuştu. Duyuru sonrası Pubg Mobile kullanıcıları büyük bir heyecanla, yeni moda kavuşacakları günü beklemeye başladılar. Yapılan yeni duyuru ile gizemli orman modunun aktifleştirildiği haberi verildi.

Yeni oyun modu, PUBG’nin en popüler haritalarından biri olan Sanhok haritasında oynanabilecek. Bu yeni mod ile beraber battle royale oyun türünün bambaşka bir boyuta geçeceği söyleniyor. Gizemli orman modunun, Sanhok haritasında bulunan ormanlara yepyeni bir oyun tarzı getirdiği verilen bilgiler arasında.

Gizemli Orman Yepyeni Bir Oyun Deneyimi Sunacak

Mobil oyuncular, yeni oyun modunu denemek için sabırsızlanıyor. Yeni güncellemenin nasıl olduğunu ve ne gibi değişiklikler getirdiğini deneyimlemek için oyunlarını güncellemeye başladılar bile.

Verilen bilgilerde, oyuncuların gizemli ormana şans eseri gireceği söylendi. Bu ormana girildikten sonra etrafta bulunan totemler sayesinde çok farklı güçler elde edilebilecek. Oyuncular, bu gizemli güçleri kullanarak oyunda, hayatta kalan son kişi olma şansını yükseltecekler. Totemler sayesinde kazanılacak olan yetenekler herkes de farklı şekilde olabilecek.

https://www.youtube.com/watch?v=c48lBY5UEt8

Orman içinde bulunacak olan totemler oyunculara; güç, koruma ve strateji yetenekleri tanımlayacak. Güç totemi alan oyuncu, çok daha güçlü şekilde oyuna devam edecek. Strateji totemi alan oyuncu, daha stratejik hamleler yapabilme yeteneğine sahip olacak. Koruma totemi alan oyuncu ise, oyuncu da bulunan kask, yelek ve sağlık oranlarını yükseltip, güçlendirecek. Bu yenilikler dışında çok farklı sürpriz yeteneklerin de sunulacağının bilgisi verildi.

Yeni oyun modu ile beraber sıcak hava balonu aracı da oyuncularla buluşacak. Orman içerisinde sıcak hava balonunu bulan oyuncular bu aracı kullanabilecek. Aracı kullanarak harita üzerinde gezinme imkanı sağlanacak ve bu sayede haritada neler oluyor, güvenli yerler neresi görülebilecek. Bu yenilik Pubg Mobile oyuncularına, oyun içerisinde çok büyük bir avantaj sağlayacak.

Gizemli orman modu yeniliklere doymuyor. Oyuncular yenilikler ile tam bir battle royale tarzı yaşayacak. Orman içinde karınlarını doyurabilecekler. Bunun için “Orman Yemeği” yeniliği getirildi. Bu yenilik, oyuna yepyeni bir farklılık katacak. Fakat yemeğin oyuncularda iki farklı etkisi olacak. Bu da tamamen bir şans olarak gerçekleşecek.

Orman içinde yenilebilecek bir meyve bulunacak. Bu meyveyi yiyen oyuncular farklı özelliklere sahip olabilirler ya da zehirlenebilirler. Kazanılacak yeteneklerden birisi; meyveyi yedikten sonra oyuncular, Air drop düşeceği zaman hissedebilecekler. Bu sayede herkesten önce air drop için hazır bekleyecekler.

Meyve, oyuncularda yan etki de yapabilecek. Bunlara tamamen oyuncuların şansına göre meydana gelecek olaylar. Meyveyi yiyen oyuncunun başı dönebilir ve sağlığı bozulabilir. Pubg Mobile gizemli orman modunu denemek için hemen güncellemeleri indirin. Bu deneyimi tatmak için gecikmeyin.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!