Hasta Yatakları

Hasta Yatakları

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hasta yatakları çeşitliliği, hastalarımız için hayati önem taşımaktadır. Her kategorideki hastanın rahat edebilmesi için medikal firmaları bize birçok seçenek sunmaktadırlar. Bu seçeneklerin içinde olmazsa olmaz bazı özellikler bulunmalıdır. Bunlardan en önemlilerinden biri ventilasyonlu havalı olmasıdır.

Hasta Yatakları

Yatağa kısa süreli veya çok daha uzun süreli bağımlı kalan hastalarda yatak yarası kaçınılmaz bir gerçektir. Bu yaraları en aza indirmek için de mutlaka havalı bir yatak tercih edilmelidir. Bunun yanı sıra hasta yataklarında; hastanın güvenliği için yanlarda ABS korkuluklarınınolması, güvenlik kemerlerinin olması, amortisör destekli ve kilitlenebilir olması büyük önem taşımaktadır. Bir diğer önemli husus da; hastaların kan dolaşımını hızlandırmaya yardımcı olması gerekmektedir. Bunun için baş ve ayakucunun hareket edebilmesini sağlayan motor desteği elzemdir.

Hasta Yatakları

Elektrostatik toz boyalı olması paslanmaya karşı güçlü bir silahtır. Anti bakteriyel olması bakteri oluşumunu engeller ve hasta için hijyenik koşulların oluşmasında yardımcı olur. Hasta ve yakınları tarafından en çok tercih edilen hasta yatakları seçeneklerini incelemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz. https://www.tekerleklisandalyeci.com/kategori/hasta-yataklari sayfasında bu ürünleri inceleyebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!