featured

Heyecan Dolu Bir Serüven Hotel Transylvania 4: Transformania

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YouTube video

Hotel Transylvania serisinin son filmi olan Hotel Transylvania 4: Transformania, Amazon Prime ekranlarına geliyor. 2012 yılında ilk filmi yayınlanan bu serinin totalde yaptığı cironun 1 milyar dolardan daha fazla olduğu söyleniyor. Hotel Transylvania 4: Transformania filmi ile ilgili diğer detayları gelin birlikte inceleyelim…

Vizyona Girmeyen Film Amazon Prime Ekranlarında!

1 Ekim’de sinemalarda vizyona girmesi planlanan Hotel Transylvania 4: Transformania filminin yapım şirketi bir karar değişikliğine giderek filmin Amazon Prime’da yayınlanacağını duyurdu. Koronavirüs aşısını 12 yaşının altındaki çocukların olamaması sebep olarak gösterildi.

Sony ile 100 Milyon Dolarlık Anlaşma!

Yapım şirketi ile anlaşmak için kesenin ağzını açmak zorunda kalan Amazon Prime kanalı, Sony ile bir anlaşma yaptı. 100 milyon dolarlık anlaşma sonucunda, 1 Ekim’de vizyona giremeyen Hotel Transylvania 4: Transformania filminin gösterim hakkını satın aldı. 

Yönetmen koltuğunu Jennifer Kluska ve Derek Drymon’un paylaşmış ve filmin senaryosunu Genndy Tartakovsky ve Todd Durham birlikte yazmış.

Kahramanlar Birbirine Dönüşüyor

Serinin bu filminde insan olan Johnny karakterinin bir ejderhaya dönüşümü, Dracula ve ekibinin ise insana dönüşüm maceraları konu ediliyor. Van Helsing’in yeni buluşu yüzünden filmin kahramanları kendilerinden başka canlılara dönüşüyorlar ve bir yolunu bularak eski hallerine tekrar kavuşmak için mücadele ediyorlar.

Andy Samberg, Selena Gomez, Fran Drescher, Molly Shannon, David Spade ve Steve Buscemi Hotel Transylvania serisinin her filminde oldukça başarılı seslendirmeler yapıyor. Bu filmde sesleriyle harikalar yaratan isimlerde bazı küçük değişiklikler yapılmış.

Frankenstein karakterini seslendiren Kevin James yerine bu filmde Brad Abrell bu görevi üstleniyor. Ayrıca filmin önemli karakterlerinden biri olan Dracula’yı ise bu filmde Adam Sandler yerine Brian Hull seslendiriyor. Animasyon filmi Hotel Transylvania 4: Transformania’yı kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!