featured

İstanbul Havaalanı Transfer Hizmetleri Nasıl Kullanılır ? İstanbul Havaalanı Transfer Ücretleri Ne Kadardır?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul, oldukça büyük ve metropol bir şehirdir. Bu metropol şehirde bir yerden bir yere gitmek için oldukça zaman harcanmaktadır. İster şehir dışı ister ülke dışı olsun, uçak yolculuğu yapan kişiler, bulundukları lokasyondan havaalanına ya da havaalanından istedikleri lokasyona gitmek için konforlu ve özel araçlarla seyahat etmek istemektedir. İstanbul havaalanı transfer hizmetleri sayesinde, havaalanından istediğiniz lokasyona ya da istediğiniz lokasyondan havaalanına rahat ve konfor içinde seyahat edebilirsiniz.

Gerek tatil amaçlı olsun gerekse iş seyahati olsun, insanların en çok kullanmayı tercih ettikleri ulaşım aracı uçak olmaktadır. Bu yüzden havaalanlarına ulaşımın da zorlukları ve kolaylıkları bulunmaktadır.

İş seyahatine çıkan insanlar için;

Havaalanına ulaşımın nasıl olacağıHavaalanından istenilen lokasyona nasıl gidileceğiTransfer sırasında hangi otelde kalınacağıTrafikte sıkıntı yaşanıp yaşanmayacağı

Gibi sorular oldukça önemlidir. Özellikle iş insanlarının uçaktan indikten sonra, gidecekleri lokasyona güvenli, konforlu ve vaktinde yetişmeleri önemlidir. Havaalanı transfer hizmetleri ile bu sorunlar ortadan kalkmaktadır.

Havaalanı Transfer Hizmetleri Ne İşe Yarar ?

İş seyahatine, tatile çıkmak isteyen birçok kişi uçak seyahatini tercih etmektedir. Daha hızlı ve güvenli yolculuk etmek isteyenler, uçak seyahati ile istedikleri yere kolaylıkla ulaşmaktadır.

Ancak uçak seyahati ne kadar hızlıysa havaalanından istenilen yere ulaşmak ise, özellikle İstanbul gibi büyük bir şehirde oldukça zor olmaktadır. Bu yüzden uçak seyahatini tercih eden insanlar, havaalanı transfer hizmetleri ile daha rahat etmektedir.

Havaalanı transfer hizmetleri ile;

İstenilen lokasyona çok daha kolay ulaşılır.Trafikte daha rahat seyahat edilir.Sadece havaalanından değil, havaalanına gitmek için bulunulan lokasyondan, havaalanına gidilebilir.Konforlu ve güvenli yolculuk sağlanır.

Havaalanı transferi sayesinde özellikle iş insanları toplantılarına daha stressiz ve kolay şekilde ulaşırken, tatile çıkan kişiler ise konaklayacakları tesislere rahat ve huzurlu şekilde ulaşmaktadır.

Grup Transfer Hizmetleri Nedir?

Birçok kişi grup halinde seyahati tercih etmektedir. Grup transfer hizmetleri sayesinde, kalabalık çıkılan seyahatlerde güvenli ve konforlu bir ortam oluşmaktadır. İstanbul Havaalanına gitmek ya da havaalanından İstanbul içinde istenilen lokasyona ulaşmak, kalabalık gruplar halinde seyahate çıkan insanlar için oldukça idealdir.

Grup transferleri, kişilerin aynı anda istenilen lokasyona ulaşmalarını sağlamaktadır. Havaalanında uçaktan indikten sonra gitmek istenilen lokasyon için 1-2 taksi tutmak yerine, büyük araçlarla grup transferlerinden yararlanılabilir.

Havaalanı VIP Transfer Hizmetleri Nedir ?

Kişilerin, bulundukları lokasyondan alınarak istedikleri noktaya ulaştırılması hizmeti VIP transfer hizmeti olarak adlandırılır.  Günümüzde birçok kişi, farklı sebeplerden dolayı ülke dışına ya da şehir dışına çıkmaktadır. Seyahat ederken, otogarlar, terminaller, havaalanları tercih edilmektedir.

Özellikle iş adamlarının tercih ettiği havaalanı VIP transfer hizmetleri, iş insanlarının İstanbul Havaalanına ya da havaalanından İstanbul içinde istedikleri lokasyona, konforlu ve huzurlu şekilde transferlerini gerçekleştirmelerini sağlamaktadır.

Havaalanı VIP transfer hizmeti alanlar ;

Havaalanından lüks araçlarla alınarak, istedikleri lokasyona gidebilirler.Özellikle yabancı misafirlerin karşılanmasında dil bilen şoförler kullanılabilir.Havaalanı transfer hizmetleriyle yolculuk ederek konfor ve rahatlık ön planda tutulmaktadır.Özel şoför hizmeti ile, istenilen lokasyonlara en güvenli şekilde gidilebilir.

Havaalanı transfer hizmetleri sayesinde; zamandan kazanılmış olmaktadır. Taksi bekleme derdi ya da taksi beni kazıkladı derdi olmadan rahatça ulaşım sağlanır. Trafik sıkışık olsa bile, siz arka koltukta rahat edersiniz.

Ekonomik fiyatları ve erken rezervasyon olanağı ile, istenilen araçla hizmet alma olanağına sahip olursunuz.

Havaalanı Transfer Hizmetleri Nasıl Kullanılır ?

İstanbul içinde havaalanına ulaşmak, birçok kişi için oldukça zordur. Trafikte sıkışmak, uçağı kaçırmak istemeyenler, özel şoförlü havaalanı transfer hizmetleri ile, rahat etmektedir.

Havaalanı transferi için yapılması gereken oldukça kolaydır. İstanbul içinde, havaalanı transferi gerçekleştiren birçok firma bulunmaktadır. Bu firmalarla anlaşarak transfer hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.

Havaalanı transfer hizmeti veren firmalar, rezervasyon sistemiyle çalışmaktadır. Erken rezervasyon yaptırıldığında hem daha kolay araç bulunabilir hem de daha uygun fiyatlarla ulaşım sağlanabilir.

Binek, minibüs ya da VIP araçlar sayesinde, kişi sayınıza uygun araç seçme olanağı bulabilir ve kalabalık gruplar için çok daha rahat bir seyahat olması sağlanabilir.

Transfer hizmetleri sırasında yabancı misafirleriniz için dil bilen şoför isteme hakkına sahip olursunuz. Böylelikle yol boyunca misafirlerinizin sıkılmadan gitmesine olanak tanırsınız. Aynı zamanda misafirlerinizin iletişim kurması da daha kolaylaşır.

Son Dakika Havaalanı Transfer Hizmeti Var mıdır?

Havaalanı transfer hizmeti sunan firmalar, rezervasyon usulü çalışmaktadır. 7/24 rezervasyon yaptırma olanağı sunan firmalarda, son dakika havaalanı transfer hizmeti alma olanağı filodaki araç durumuna bağlıdır.

İstenilen özellikte bir aracın o anda filoda olup olmadığı araştırılarak, bu konuda müşteriye bilgi verilir ve son dakika havaalanı transfer hizmeti gerçekleştirilerek müşteri memnuniyeti sağlanmaktadır.

Havaalanı Transfer Hizmetlerinde Nelere Dikkat Edilmelidir ?

Havaalanı transfer hizmetlerinden yararlanırken bazı kriterleri göz önünde bulundurmak gereklidir. Çünkü kaliteli hizmet almak, güvenli şekilde istenilen lokasyona ulaşmak için sunulan hizmeti, bu konuda profesyonel olmuş firmalardan alınmalıdır.

Araçların bakımının yapılıp yapılmadığınaFirmanın referanslarının olup olmadığınaSunulan hizmetin ne kadar kaliteli olduğunaVerdiği hizmetlerin neyin kapsadığınaProfesyonel ekibinin olup olmadığınaFiyat konusunda inişlerin çıkışların olup olmadığına dikkat edilmelidir.

Havaalanı transferi veren firmalardan alınacak hizmetlerin kalitesi ve profesyoneller tarafından gerçekleştiriliyor olmasına dikkat edilmelidir. Özel şoförlerin dil bilip bilmediği, yolculara davranışlarının nasıl olduğu, hizmetlerin sağlıklı alınması açısından önem taşımaktadır.

Havaalanı Transfer Araçlarında Hangi Özellikler Bulunur ?

Havaalanı transfer araçları , özelliklerine göre değişkenlik göstermektedir. Binek araçlar, minibüs tipi ve VIP araçlar, havaalanı transfer hizmeti veren firmaların bünyesinde bulunan araçlardır.

Havaalanı transfer araçları, hizmet verdiği kişi ya da kişilere; konforu, huzuru, hızı, güvenilirliği sunmak zorundadır. Bu yüzden transfer araçlarının kontrolleri periyodik olarak yaptırılmalıdır. Özellikle çocuklu aileler için bebek ve çocuk koltuğu bulundurulmalıdır.

İstanbul Havaalanı Transfer Ücretleri Ne Kadardır?

İstanbul havaalanı transfer ücretleri, seçilen araba türüne, gidilecek lokasyona, kaç kişi olunacağı, kaç kilometre gidileceği gibi birçok farklı faktör ile belirlenmektedir. Aynı zamanda hizmet alınan transfer firmasının referansları, tecrübesi, uzmanlığı da havaalanı transfer ücretlerini belirlemektedir.

İstanbul Havaalanı Transfer Ücretleri Nasıl Ödenir ?

Transfer hizmetlerinin amacı ; insanları mutlu etmek, yolculuk sırasında güvenliklerini sağlamak, huzurlu ve konforlu şekilde seyahat etmelerini sağlamaktır. İstenilen lokasyona gidene kadar sıkıntısız şekilde seyahat edilmesi, transfer firmalarının sunması gereken hizmetlerin başında gelmektedir.

Transfer hizmetlerinde kullanılan araçlara göre fiyatlar belirlenirken, bu fiyatların da bir ödeme şekli bulunmaktadır. Ödeme şekilleri firmadan firmaya değişkenlik gösterse de genellikle havaalanı transfer ücretleri kredi kartı ve nakit olarak yapılabilmektedir.

İstanbul Havaalanı Transfer Hizmetlerinde Bir Sorun Yaşanır mı?

Hemen her insan ülke dışına ya da şehir dışına çıkarak seyahat etmektedir. Bu seyahatler ya tatil amaçlı ya da iş amaçlı olmaktadır. İstanbul’da yaşayan ve uçakla seyahat etmek isteyen kişiler olduğu gibi, İstanbul’a uçak yoluyla gelen kişiler de bulunmaktadır.

Uçak seyahati yaparak İstanbul’a gelen ya da İstanbul’dan çıkış yapan kişiler, uçaktan indikten sonra, konforlu ve güvenli şekilde istedikleri yere ulaşmak isterler. Bunun için İstanbul havaalanı transfer hizmetleri sunan firmalar bulunmaktadır.

İster İstanbul havaalanından başka bir lokasyona isterseniz İstanbul içinden havaalanına transfer hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Transfer hizmetleri alırken, firmanın sunduğu hizmetlere dikkat edilmeli ve vaat ettikleri hizmetlerin hepsini verip vermedikleri araştırılmalıdır.

Transfer hizmetleri sırasında bir sorun çıkmaması için, transfer firmasıyla müşteri arasında yapılacak sözleşmenin tüm maddelerinin çok iyi anlaşılıp imzalanması gerekir. Bazen sözleşmelerde çok ufak puntolarla farklı konu maddeleri bulunmaktadır. Bu maddeler, genellikle firmaların kendi lehine olan maddeleri içerir. Bu maddelerin çok iyi okunup incelenmesi ve buna göre imzalanması gerekir.

Bunların yanında transfer hizmetlerinde bir problem çıkması durumunda; hizmet alınan firmanın müşteri hizmetleriyle iletişime geçilerek, problem çözülebilmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!