featured

İstanbul’da Su Kaçağı Bulan Servisler

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbulda su kaçağı bulan servisler ; Çözüm Tesisat bu firmalarında başın da gelmektedir çünkü sektörde ilk cihazları kullanan firma olarak tarihe geçmiştir. Yılların bilgi birikimi ve deneyimi ile su kaçakları bulma adına çeşitli cihazlar kullanılmaktadır.

Firmanın Avrupa ve Anadolu yakasında şubeleri vardır , sigorta şirketleri ile anlaşmalı olarak çalışır kamu davalık olmuş su kaçağı dosyalarına da Çözüm Tesisat bakmaktadır. Su kaçağı tespiti, için su borularını takip ederek, zeminde bulunan fayans, parke veya betonu kırarak yapılan, maddi olarak insanları külfete sokan ve oldukça zaman alan, eski yöntemler günümüzde artık tarihe karıştı.

Gelişen teknolojiyle ve sadece su sızıntılarını tespit etmeye yarayan alet ve cihazların ortaya çıkmasıyla beraber, günümüzde bu arızalar artık çok hızlı ve ekonomik olarak tamir edilebilmektedir. Alt dairenize su damlıyorsa ve komşularınız bundan rahatsız olup sizden serzenişte bulunuyorsa ve arızanın yeri tam olarak tespit edilemiyorsa, tavandaki parkeyi veya fayansı kırmanıza gerek kalmadan arıza tespiti yapmak mümkün artık.

İstanbul Su Kaçağı Bulma

Bir yerde su sızıntısı olduğunu bazen birçok kişi anlayabiliyorken, bazen de sadece işin ehli kişilerce tespit edilebilmektedir. Günümüzde artık bu sorunlar detektörlerle çözülebiliyor. Bu cihazlarla arızanın yeri çok kolay tespit edilip, sadece arızanın olduğu yerdeki fayans veya beton kırılarak arızaya çok daha kolay müdahale edilebilmektedir.

Ama tesisatçı ararken mutlaka bu yöntemi kullanan tesisatçı olmasına dikkat etmek gerekir. Artık su akması tespitiyapılırken, fazla zahmete girmeden, son derece kolay ve pratik olarak bu arızalar tespit edilip, çok daha kısa bir sürede tamiri yapılabiliyor. Eğer herhangi bir nedenden ötürü su sızıntısı olduğundan şüpheleniyorsak, bazı yöntemlere başvurabiliriz. Su kaçağı nasıl bulunur :

1. Öncelikle tüm vanalar kapatılır ve su saatine bakılır. Eğer su saati halen dönmeye devam ediyorsa su kaçağı vardır demektir.

2. Eğer son ay ödediğiniz su faturası, önceki aylarda ödediğiniz su faturalarından yüksek gelmişse yine büyük bir ihtimalle su kaçağı olabilir.

3. Döşemelerde, alt kattaki tavanda ıslaklık varsa, duvarlarda sararma ve rutubet varsa yine su kaçağı olması kuvvetle muhtemeldir.

Su kaçak tespiti yapıldıktan sonra sıra arızayı gidermek için, işin ehli olan ve su kaçağını tespit etmeye yarayan teknolojik cihazları olan bir tesisatçı bulmak gerekir. Tesisatçı evde bulunan bütün tesisatı kamerayla görüntüleyerek arızanın nerde olduğunu tespit eder.

Tespit edilen arızayı mutlaka bu konuda uzman olan bir tesisatçının gidermesi lazımdır. Cihaz sadece arızanın nerde olduğunu gösterir. Uzman kişilerce tamir edilmeyen arızalar ilerde daha büyük problemlerle karşınıza çıkabilir.

İletişim Bilgilerimiz Avrupa : 0212 544 36 75

Anadolu : 0216 612 55 90

Gsm & Watsapp : 0551 231 83 55

Web : https://istanbulsukacagibulma.com

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!