featured

Kilolu Kadınlar İçin Giyinme Rehberi: Kilolu Kadınlar Nasıl Giyinmeli?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YouTube video

Kilolu kadınlar çoğu zaman kendilerine uygun kıyafet bulamadıkları için kombin yapmakta zorlanabilirler. Kilosu olan çoğu kadın giyinirken zayıf giyinmenin yollarını aramakta. Peki kilosu fazla olan kadınlar nasıl giyinirlerse daha zayıf gösterirler?

Kilolu Kadınlar Nasıl Giyinmeli?

Bazen hormon bozukluğundan, bazen fazla yemekten bazen de irsi olarak insanlar kilo alırlar. Bazı kadınlar bu yüzden diyetisyenlere gitseler de ya da kendileri diyet yapsalar da çok fazla kilo vermeyi başaramayabilirler. Peki, kilolu kadınlar nasıl giyinmeli?

Her kadın güzel giyinmek giydikleri kıyafetler içinde kendilerini güzel ve rahat hissetmek ister. Kendini iyi hissetmek sağlıklı olmanın dahi altın kuralıdır. Kendini iyi hissetmeyen biri neyi başarabilir ki? Eğer siz de kilolu bir yapıya sahipseniz endişe etmeyin. Vereceğimiz giyinme taktikleri ile siz de olduğunuzdan daha zayıf görünebilir, kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz

Bazı kıyafetler vardır ki hiçbir şekilde kilolu kadınlar için uygun değildir. Örneğin çok dar olan kıyafetler fazlalıklarınızı ortaya çıkarıp kötü bir görünüm oluşturabilir. Enine çizgili kıyafetler de kilolu kişiler için uygun değildir. Göz yanılmasından dolayı bu tür kıyafetler sizi olduğunuzdan daha kilolu gösterir. Bunu bilerek giyinmeniz önemlidir. Kilolu olmak biraz da göreceli bir kavramdır. Kimi kadın sadece birkaç kilo fazlası var diye kendine kilolu diyebilir ancak burada anlattığımız konu çok daha başka. Vereceğimiz tavsiyeler gerçekten kilolu olan kadınlar için ideal fikirlerdir.

Her kadının vücut yapısı yani vücut proporsyonu farklıdır. Bu yüzden aslında en doğru kıyafet seçimini yine kendiniz yaparsınız ancak bazı şeyler sabittir ve vücut yapınız ne olursa olsun değişmez. Enine çizgili kıyafetlerin sizi daha kilolu göstereceği gerçeği gibi. Kilolu kadınlar her ne kadar çoğu zaman kendilerine kıyafet bulmakta zorluk çekseler de vereceğimiz 8 giyinme taktiği ile siz de en doğru giyinme şeklini öğrenip, bu fikirlere dayalı giyinebilir böylece daha zayıf görünebilirsiniz. Eğer siz de giyinme konusunda kafa karışıklığı yaşıyorsanız, buyurun videoya!

2
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!