featured

MasterChef Tanya Düello Avantajını Nasıl Kullandı?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

https://www.youtube.com/watch?v=zvaCaRj3USU

Masterchef Türkiye 2020 tüm heyecanı ile devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Berker’in elenmesi ile 12 kişi kalan yarışmacılar 86. bölümde kaptanlık için yarıştılar. Yarışma sonucunda Özgül en iyi yemeği yaparak mavi takımın kaptanı oldu. Kırmızı takım kaptanlığı için ise Tanya’yı seçti. İki kaptan daha sonra takımlarını kurdular.

Takımların kurulmasının ardından iki kaptan düello yarışması yaptı. Düellonun kazananı karşı takımdan istediği oyuncuyu alacak ve kendi takımından da bir yarışmacıyı rakip takıma gönderecekti. Bu avantaj tek bir oyunluk değil haftanın kaderini belirleyecek bir avantaj sağlamakta. Geçtiğimiz hafta bu avantajı Mavi Takımın galibiyeti ile tüm yarışmacılar anlamış oldu.

Düellonun Kazananı Tanya Oldu!

Şefler, kaptanlara düello yarışında İzmir Bomba tarifi verdiler. Verilen süre içerisinde en doğru ve 10 adet sağlam bombayı hazırlayan yarışmanın kazananı olacaktı. Hamur işlerinde iyi olan Özgül yarışmanın favorisi gibi görünse de Tanya’ya arkadaşlarından büyük bir destek vardı. Özgül hamuru çok ince açtığı için pişirme sırasında büyük sıkıntılar yaşadı. Fırınlama sırasında bombalarının çoğu patladı.

Tanya ise doğru bir hamur ve katlama tekniği sayesinde pişirme sırasında şeflerin istediği tarife en yakın bombaları yaptı. Oylama sonrasında şefler oy birliği ile düellonun galibi olarak Tanya’yı seçti.

Tanya’nın düelloyu kazanması balkondaki yarışmacıların da eğlenceli konuşmalar yapmasına neden oldu. Aynı takımda olan Eray ve Barbaros arasında şakalaşmalar geçti. Eray, Tanya’nın kendi takımına Barbaros’u alacağını tahmin etti ve “hadi sen yan sandalyeye” diyerek Barbaros’u kırmızı takıma yaklaştırdı.

Tanya Mavi Takımdan Kimi Seçti?

Balkondaki tüm yarışmacılar aşağı indiler ve karar sırası geldi. Tanya tüm yarışmacıları süzdü ve mavi takım kaptanı Özgül’ün takımına ilk olarak aldığı Barbaros’u kendi takımına seçti. Sıra ise kendi takımından, mavi takıma göndereceği yarışmacıyı seçmeye geldi. 

Kendisinin gideceğinden emin olan Sefa, önlüğünün iplerini çözmeye başlamıştı bile. Ve beklediği gibi de oldu Tanya mavi takıma Sefa’yı gönderdi.

İki takım da güçlerinin farkında olarak bir sonraki oyuna hazırlanmak üzere evlerine gittiler. 87. bölümde neler olacak? Hangi takım dokunulmazlığı kazanacak? Eleme potasında kimler yer alacak?

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!