featured

Naz Çağla Irmak Kimdir | Yeni Filminde Neslican Tay’ı Canlandıracak Naz Çağla Irmak Kaç Yaşında?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Naz Çağla Irmak kimdir? Yepyeni görüntüsü ile milyonları hayrete düşüren Naz Çağla, oyunculuktaki başarısı ön plana çıkmıştı. Uzun bir süredir dizi- film sektöründe yer almayan oyuncu, şimdilerde bomba gibi bir film ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Bu uğurda bambaşka bir kimliğe bürünen Naz Çağla Irmak’ın özel yaşantısı ise adeta merak konusu! Yazımızda Naz Çağla Irmak kimdir? Naz Çağla Irmak kaç yaşında gibi sorulara yer vereceğiz.

Naz Çağla Irmak Kimdir? Naz Çağla Irmak Kaç Yaşında?

Naz Çağla Irmak kimdir? 31 Mayıs 1997 doğumlu olan ünlü oyuncu henüz 24 yaşındadır. Oldukça sempatik bir görünümü bulunan oyuncu, çok küçük yaşta dizi-film sektörüne adım atmıştır. Oyunculukta elde ettiği başarılar bu sektörde var olabilmesini sağlamıştır.

1- Naz Çağla Irmak Nereli? Naz Çağla Irmak Babası Kimdir?

Naz Çağla Irmak kimdir? Ünlü oyuncu doğma büyüme Ankaralıdır. Uzun süre burada yaşayan oyuncu 2012 yılında İstanbul’a yerleşmiştir. Ailesi de uzun yıllar yaşamını Ankara’da sürdürdüğü için oyuncunun buralı olduğunu söylemek mümkündür. Naz Çağla Irmak babası kimdir ne yazık ki bilinmiyor.

2- Naz Çağla Irmak Annesi Kimdir? Naz Çağla Irmak Kardeşi Var mı?

Naz Çağla Irmak annesi, bilinen ve Türk dizi sektörüne çok emek vermiş bir oyuncudur. Ferhunde Hanımlar ve Bizim Evin Halleri dizileriyle tanınan Hülya Gülşen Irmak, ünlü oyuncunun annesidir. Hülya hanım kızının dizi sektöründe yer alabilmesi adına tüm desteğini vermiş ve ilgili eğitimleri alabilmesini sağlamıştır.

Şimdilerde sektörde yer almak yerine inzivaya çekilmeyi tercih eden Hülya Gülşen Işık, yerini kızına bırakmıştır. Naz Çağla Irmak kimdir? Oyuncunun kardeş sayısının 2 tane olduğu bilinmektedir. İki erkek kardeşi bulunan Naz Çağla’nın, iki kardeşi de uzun yıllardır müzisyenlik ile uğraşmaktadır.

3- Naz Çağla Irmak Hangi Üniversitesi Mezunu?

Naz Çağla Irmak kimdir? Oyuncu Pera Güzel Sanatlar lisesi mezunudur. 2012 yılında İstanbul’a yerleşen oyuncu halen üniversite eğitimi sürdürmektedir. Ancak bu süreçte gerekli tiyatro eğitimlerini tamamlayarak, alanında başarılı bir oyuncu haline gelmiştir.

4- Naz Çağla Irmak kimdir? Naz Çağla Irmak Boy Kilo Nedir?

Naz Çağla Irmak kimdir? Naz Çağla Irmak boy bilgisinin 1.66 olarak paylaşıldığı biliniyor. Ünlü oyuncunun kilosu ise 54’tür. Sağlıklı beslenme konusunda oldukça titiz olduğunu dile getiren oyuncu, kilo almamak adına büyük çaba sarf ediyormuş.

5-Naz Çağla Irmak Hangi Dizide Oynadı?

Naz Çağla Irmak kimdir? Ünlü oyuncunun kariyeri incelendiğinde birçok önemli dizide rol aldığı görülmektedir. Oyuncu ilk kez 2014 yılında annesinin oynadığı Bizim Evin Halleri dizisinde rol almıştır. 2015 yılına gelindiğinde ünlü oyuncu, deyim yerindeyse kariyerinde zirveyi görmüştür.

3 yıl boyunca Kırgın Çiçekler dizisinin Kader karakterine hayat veren oyuncu, milyonların sevgilisi haline gelmeyi başarmıştır. Naz Çağla Irmak kimdir? Daha sonra Çakallarla Dans 5 ve Amacı Olmayan Grup gibi sinema filmlerinde rol almıştır.

Tövbeler Olsun dizisinde de birkaç bölüm oynayan oyuncunun son dizisi ise Ayak İşleri olmuştur. Şimdilerde ise yeni sinema filmi için hummalı bir hazırlık süreci içerisindedir.

6- Naz Çağla Irmak Sevgilisi Kimdir?

Naz Çağla Irmak kimdir? Naz Çağla Irmak sevgilisi var mı yok mu oldukça merak ediliyordu. Ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde çok sürpriz bir şekilde sevgilisi ile görüntülendi.

https://www.youtube.com/watch?v=Mx-imaPhhOs

Sarp Leventoğlu ile samimi bir fotoğrafını kalp emojisi ile paylaşan oyuncu, resmen aşkını itiraf etti. Bu paylaşım sonrasında ikilinin aralarındaki aşk iddiaları ayyuka çıktı. Ancak çift konu ile ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadı.

7- Naz Çağla Irmak Kanser mi? Naz Çağla Irmak Neslihan Tay İlişkisi Nedir?

Naz Çağla Irmak kimdir ve Naz Çağla Irmak kanser mi? Yakın zamanda saçlarını sıfıra vurduran oyuncu, birçok kişinin kanser mi sorusuna maruz kaldı. Bir film projesi ile ekran karşısına çıkacak olan oyuncu, film gereği saçlarına veda etti. Bu kapsamda oyuncu, birkaç yıl önce kanser nedeniyle yaşamını yitiren Neslican Tay’ı canlandıracak.

8- Naz Çağla Irmak Yeni Filminin İsmi Nedir? Naz Çağla Irmak Yeni Dizisi Var mı?

Naz Çağla Irmak kimdir? Oyuncunun yeni filminin ismi Demir Kadın Neslican olarak paylaşıldı. Neslican Tay’ın hayatının anlatıldığı bu film, duygusal konusu ile milyonları gözyaşları içerisinde bırakmaya hazırlanıyor. Film Ocak 2022 itibariyle vizyona girecek.

YouTube video

Henüz bu filmin çekimleri ile uğraşan Naz Çağla Irmak yeni dizisi olmadığına dikkat çekiyor. Tamamen bu filme odaklandığını belirten oyuncu, film sonrasında gelen projeleri değerlendireceğini de belirtiyor. Burcu Özberk kimdir yazısını okumak için tıklayınız. 

9- Naz Çağla Irmak İnstagram Hesabı Nedir?

Naz Çağla Irmak kimdir? Naz Çağla Irmak İnstagram üzerinden yaptığı eğlenceli paylaşımlar ile dikkat çekiyor. Özellikle şu sıralar, oyuncu filmi ile ilgili paylaşımlarda bulunarak hayranlarına film tüyoları veriyor. 1.9 milyonluk takipçi kitlesine sahip olan oyuncunun İnstagram hesabına @nazcaglairmak nickname ile ulaşabilmek mümkün olabilecektir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!