featured

Lale Zuzanna Onuk Kimdir | Survivor Berkan’ın Sevgilisi Lale Zuzanna Onuk Miss Turkey’de Kaçıncı Oldu?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Lale Zuzanna Onuk kimdir? Miss Turkey organizasyonuna katılması sonrasında dikkat çeken Lale Onuk, özellikle Berkan ile olan ilişkisi sonrasında da gündeme bomba gibi düştü. Güzelliği, doğallığı ve sempatikliği ile halkın gönlünde taht kuran model hakkında merak edilenlerin tamamına yanıt vereceğiz. O halde gelin Lale Zuzanna Onuk kimdir sorusu ile başlayalım.

Lale Zuzanna Onuk Kimdir? Lale Zuzanna Onuk Yabancı mı?

Lale Zuzanna Onuk kimdir? Bir adı Zuzanna olan ünlü modelin yabancı mı yoksa Türk mü olduğu oldukça merak ediliyor. Sosyal medyanın çok konuşulan kişilerinden biri olan Lale Türk asıllıdır. Annesi Polonyalı olan ünlü güzelin babası ise Türk’tür. Çifte vatandaş olan Lale’nin bir ayağı ise yurt dışındadır.

1- Lale Zuzanna Onuk Nereli? Lale Zuzanna Onuk Kaç Yaşında?

Lale Zuzanna Onuk kimdir? lale Zuzanna Onuk aslen nereli? Sevilen güzelin babası aslen İstanbulludur. Lale’de babası gibi İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 1998 doğumlu olan Lale Zuzanna Onuk yaş bilgisi 24 olarak bilinmektedir. Oldukça genç olan model, henüz 20 yaşında iken Miss Turkey’e katılma cesareti göstermiştir. Kusursuz fiziği ve güzelliği ile dikkat çeken Lale, o dönemde birçok kişinin favori olarak gösterdiği modellerden biri olmuştur.

2- Lale Zuzanna Onuk Mesleği Nedir?

Lale Zuzanna Onuk mesleği nedir? Lale Zuzanna ilk, orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamladıktan sonra, üniversitede psikoloji bölümünde okuma kararı almıştır. Varşova Sosyal Bilimler ve Psikoloji Üniversitesine kayıt olan ünlü güzel Psikoloji bölümünden mezun olmuştur. Şimdilerde ise bu alanda yüksek lisans ve master eğitimini tamamlayabilmeyi hedeflemektedir.

Lale Zuzanna Onuk kimdir? Sevilen model Miss Turkey yarışması sonrasında modellik kariyerini sürdürme kararı almıştır. Küçüklükten beri bu yarışmanın hayalini kurduğunu belirten Lale, modellik yerine kendi bölümü üzerine kariyerini sürdürmek istediğini belirtmektedir.

3- Lale Zuzanna Onuk Annesi Kimdir?

Lale Zuzanna Onuk kimdir? Lale Zuzanna Onuk annesi yukarıda da belirttiğimiz gibi Polonyalıdır. Ünlü güzel İnstagram hesabı üzerinden sık sık paylaşımlar yaparak ailesini takipçileri ile paylaşmaktadır. Ünlü güzelin annesi ile benzerliği ise, güzelliğini kimden aldığını açıkça gözler önüne serebilmektedir.

4- Lale Zuzanna Onuk Boyu Kaç? Lale Zuzanna Onuk Boy Kilo Bilgisi

Lale Zuzanna Onuk kimdir? Kusursuz güzelliği ile büyüleyen güzelin boyu ve kilosu ise adeta merak konusu. Lale Zuzanna Onuk boy bilgisi 1.80 olarak paylaşılmakta olup, kilosu ise 62’dir.

5- Lale Zuzanna Onuk Estetik Var mı? Lale Onuk Eski Hali

Lale Zuzanna Onuk kimdir? Lale Zuzanna Onuk estetik var mı? Miss Turkey 2018 yarışmasında estetik konusu gündeme bomba gibi düşmüştü. Özellikle Şevval Şahin’in estetikli olması halkın haksızlık yapıldığı konusunda düşüncelere sahip olmasına neden oldu. Buda diğer finalistlerde de estetik var mı sorusunu beraberinde getirdi. Lale Onuk eski hali ile yeni hali kıyaslandığında sevilen modelin, hiçbir estetiğe sahip olmadığı açıkça gözlenmektedir.

6- Lale Onuk Miss Turkey Kaçıncı Oldu?

Lale Zuzanna Onuk kimdir? Lale Onuk Miss Turkey kaçıncı oldu? Ünlü model henüz üniversite 2. Sınıfta iken, Miss Turkey 2018 yarışmasına başvurmuş ve kabul edilmişti. 19 numara ile mücadele eden ünlü güzel, tanıtımların verilmesi ile birlikte birçok insanın favorisi haline geldi.

Özellikle İnstagram üzerinden paylaşılan fotoğraflarda Lale Onuk, beğeni bakımından diğer modellerden açık ara önde bulunuyordu. Yarışma sonunda ilk 10’a girmeyi başaran Lale, ne yazık ki ilk 3’te yer alamamıştı. Bu durum sevenleri tarafından büyük hayal kırıklığı ile karşılandı.

7- Lale Zuzanna Onuk Kimdir? Lale Zuzanna Onuk Sevgilisi Kimdir?

Lale Zuzanna Onuk kimdir? Lale sosyal medyada medyatik sevgilisi sayesinde büyük ün kazandı. Yarışma sonrasında hızlı bir şekilde unutulan ünlü güzel, Survivor Berkan ile yaşadığı aşk ile gündeme bomba gibi düştü.

YouTube video

Birbirine çok yakıştırılan çift,  kısa zamanda büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Şimdilerle çiftin ilişkisi halen dolu dizgin devam ederken, çift aşk dolu paylaşımlara yer vermekten asla çekinmiyor. 2020 Survivor Berkan kimdir yazısını okumak için tıklayınız. 

8- Lale Zuzanna Onuk İnstagram Hesabı Nedir?

Lale Zuzanna Onuk kimdir? Lale Zuzanna Onuk İnstagram hesabının 552 bin takipçisi bulunmaktadır. Ünlü güzel İnstagram hesabı üzerinden ilişkisi, gündelik yaşantısı ve ailesi ile ilgili paylaşımlarda bulunmaktadır. İnstagram hesabını takip etmek isteyen sevenleri ise

2
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!