featured

Netflix Nasıl Üye Olunur? Netfilix Hesabı Nasıl Açılır?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Netfilix nasıl üye olunur sorusunun cevabı oldukça basittir. Birkaç adımda Netflix’e üye olarak istenilen dizi, film ve daha birçok içeriğe ulaşmak mümkündür. Netflix son dönemlerin en çok tercih edilen dizi, film izleme platformlarından biridir ve Netflix’e üye olmak kullanmak için yeterlidir.

Netflix içerisinde milyonların takip edip izlediği dizi ve film barındırıyor. Büyük bir abone kitlesi olan bu Amerikan yapımı platformun binlerce abonesi bulunuyor. Türk ve diğer tüm yapımı içerikler site içerisinde bulmam mümkün. Kendi kategorisinde en popüler olma özelliğine sahiptir ve birçok uygulama için yenilikçi özelliğe sahiptir.

İntroyu atlama, indirdikten sonra online olmadan içerikleri izleme ve son dönemlerin en popüler içerikleri barındırmasından ötürü sıklıkla kullanılmaya başlanmıştır. Netfilix’e nasıl üye olunduğu, nasıl kullanıldığı ve üyeliğin nasıl iptal edildiği sıklıkla sorulmaya başlanmıştır. İşte merak etmiş olduğunuz tüm soruların cevapları.

Netflix Nasıl Üye Olunur ? Netfilix Hesabı Nasıl Açılır ?

Netflix Amerikan yapımı, film ve dizi sektörü üzerine kurulmuş olan bir platformdur. İçerisinde yer alan içeriklerden dolayı günden güne tercih eden sayısı ve abone sayısı artmaya başlamıştır. Yaklaşık olarak 98 milyon abonesi bulunmakta ve tüm dünyada hizmet vermektedir. Genellikle ilk uygulamaya başlamadan önce abone olmak gerekir. Peki Netflix nasıl üye olunur ve Netflix hesabı asıl açılır ? İşte birkaç adımda Netflix’e abone olma işlemleri.

Netfilix paket özellikleri her pakete göre farklılık gösterir. 3 ayrı Netflix paketi bulunmaktadır ve her paket birbirinin daha ileri seviyesi olarak planlanmıştır. Toplam olarak 6 özellik bulunmakta ancak bütün üyelik tipi çeşitlerinde bu özelliklerin hepsi mevcut değildir.

Temel Paket Özellikleri

Bu paket;

Hd olarak kullanılmamaktadır.Ultra Hd olarak da kullanılmaktadır.Bu hesabı aynı anda kullanabilecek kişi sayısı 1’dir.Bilgisayar, televizyon, tablet ve telefonda kullanılabilir.İstenildiği kadar dizi ve film sınırsız bir şekilde izlenebilir.Üyeliğinizi dilediğiniz zaman iptal edebilirsiniz.Netfilix oturum açma ücretleri içerisinden temel paketin ücreti 17.99 TL dir.

Standart Paket Özellikleri

Bu paket;

HD olarak izlenebilir.Ultra HD kullanılabilme özelliği yoktur.Bu paketi aynı zamanda aynı anda 2 kişi kullanabilir ve her yerde izleyebilir.Tüm elektronik cihazlarda izlenilebilir.Kişi istediği kadar dizi ve filmi sınır olmadan izleyebilir.Her zaman üyelik iptali yapılabilir.Üyelik ücreti 29.99 TL dir.

Özel Paket Özellikleri

Bu paket;

HD olarak kullanılabilir.Ultra HD olarak kullanılabilir.Aynı anda bu hesabı 4 kişi birlikte kullanabilir.Tüm elektronik cihazlarda istenildiği şekilde açılır.Üyelik iptali her an yapılabilir.Bu paketin üyelik ücreti 41.99 TL dir.

Netfilix Nasıl Üye Olunur Kredi Kartsız

Netflix nasıl üye olunur sorusunun haricinde Netflix nasıl üye olunur kredi kartsız sorusu da sorulan popüler sorular arasındadır. Kredi kartı kullanmak istemeyenler için Netflix ekstra seçenekte sunmaktadır. Eğer kredi kartınızı kullanmak istemiyorsanız banka kardı ya da hediye kodu ile de üye olabilir ve dilediğiniz kadar kullanabilirsiniz.

Netfilix Üyelik İptali

Netflix üyelik iptali için uygulama içerisinde yer alan üyeliği iptal et tuşuna basmanız gerekir. Bunun haricinde üyelik hiçbir şekilde iptal olmaz. Uygulamadan çıkmış olmanız bir çözüm değildir. Ya da uygulamayı telefondan silmiş olmanız üyeliğin iptal olduğunu göstermez. İstenildiği zaman üyelik iptali yapılabilmektedir.

Netfilix İzle

Netflix izle ve Netflix ile birçok içeriğe anında sahip ol. İşte Türkiye’de ve dünyada oldukça popüler olan bu uygulamayı kullanmak oldukça mantıklı ve işlevsel. Netflix izlemek isteyenler Netflix nasıl üye olunur aşamalarını tamamlandıktan sonra izlemeye başlayabilirler. Altyazı, dublaj ve daha birçok izleme seçeneği bulunmaktadır. Her kategoriden kendi zevkinize uygun yeni ve eski içerikler mevcuttur.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!