featured

Realme Watch S Akıllı Saat Tanıtıldı | Realme Watch S Fiyatı ve Özellikleri Neler?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Realme Watch S akıllı saat modeli ile ürün içeriğini genişletmeye devam ediyor. Akıllı telefon üreticisi olarak sektörde önemli bir noktaya ulaşan marka, şimdi de akıllı saat tasarımlarıyla da müşterilerinin beklentilerini karşılayabilmeyi hedefliyor. Realme akıllı saat kategorisinde çıkarılan son ürün ise Watch S serisi…

Realme Akıllı Saat Özellikleri ile Büyüleyen Watch S Serisi 

Realme akıllı saat özellikleri incelendiğinde Watch S serisinin dolu dolu bir cihaz olduğu hemen fark edilebiliyor. Peki Watch S’nin özellikleri neler, fiyat bilgisi nedir? Merak edilen tüm konulara, başlıklar halinde yer vereceğiz.

1- Realme Watch S İnceleme

Realme akıllı saat epey özelliklere sahip olması nedeniyle akıllı saat kategorisinde yer alan tüm ürünler arasında rakiplerini geride bırakabilmeyi başardı. 

Realme Watch S inceleme yapıldığında cihazın yuvarlak bir kordonunun bulunduğu görülüyor. Tasarımı bakımında spor ve şık bir görünüm sunan akıllı saat, 1.3 inçlik otomatik parlaklık özelliği ile ön plana çıkıyor. Dokunmatik ekranı bulunan bu cihazda alüminyum bir kasa tercih edilerek dayanıklılığı büyük ölçüde arttırılmış.

2- Watch S Serisi Realme Akıllı Saat Kurulumu

Realme Watch S epey başarılı bir cihaz olarak ön plana çıkıyor. 278 ppi piksel derinliği bulunan akıllı saatin çözünürlüğü ise 360*360 olarak görüntüleniyor. 

Bu saatte bulunan otomatik parlaklık özelliği, ortamdaki ışık yoğunluğuna göre ışığı optimize edebiliyor. Böylece cihazı kullanan kişiler için en uygun görüş biçimi oluşturulabiliyor. Realme Watch S serisi sağlık açısından tüm gerekli detayları içerisinde barındırıyor. 

Bu saat ile kalp atış hızını değerlendirebilme ve kan oksijen satürasyonunu öğrenebilme imkanınızda bulunabiliyor. Bunun yanı sıra Realme akıllı saat kurulumu ile akıllı bildirimlere, müzik ve kamera kontrolü gibi birçok özellik aktif olarak kullanılabiliyor. Ayrıca bu saat serisi 16 farklı spor modunu, kullanıcısına sunabilmekte.

3- Realme Watch S Kordon 

Realme Watch S kordon, silikon içeriği sayesinde bileği tamamen sararak konforlu bir kullanım sağlıyor. Özellikle silikon içeriği terin neden olduğu yoğun koku oluşumunu da ortadan kaldırıyor. 

Ayarlanabilir oluşu ise tüm kullanıcıların bileğine en iyi şekilde uyum sağlayabiliyor. Realme Watch S Pro gün boyunca her 5 dakikada bir kişilerin nabzını ölçebiliyor. Dinlenme halinde ve eforlu bir spor esnasında nabzı sürekli kontrol eden cihaz, olası olumsuz durumlarda ise kullanıcıyı sesli bir şekilde uyarıyor.

Böylece kullanıcı daha temkinli davranabiliyor. Kordon ve kadran kısmının en önemli özelliği ise hiçbir şekilde su geçirmemesi. Bu özelliği sayesinde yoğun terlemede bile zarar görmeyeceği için aktif olarak kullanılabilecektir. Realme Watch su geçirir mi sorusuna net bir şekilde hayır yanıtı verilebilecektir.

4- Realme Watch S Diğer Özellikleri

Realme Watch S diğer özellikleri incelendiğinde açık hava koşusu, kapalı alan koşusu, aerobik, bisiklet sürüşü, masa tenisi, badminton, eliptik, yoga, kondüsyon bisikleti, kondüsyon küreği, kriket, futbol gibi sporlar için elverişli modlarının bulunduğu görülüyor.

Üstelik bu cihazda bulunan sensör doğruluk, cilt tonu uyumu, güç tüketimi ve diğer birçok temel özellikle kusursuz performans sunabiliyor.

5- Realme Watch S Batarya

Realme Watch S serisinin bataryası ise 390 Mah gücünde. Bir hayli büyük olan bu pil, güç tüketimi konusunda da oldukça başarılı. Kutudan çıkan özel manyetik şarj aleti kullanıldığında ortalama 2 saat içerisinde tam dolum noktasına ulaşıldığı görülüyor. 

Tam dolum noktasına ulaşan batarya, kullanıcılara yaklaşık 15 günlük bir pil kullanım ömrü vadediyor. Güç tasarrufu modu seçildiğinde ise bu süre 20 güne kadar çıkarılabiliyor.

6- Realme Watch S Tüm Cihazlarla Uyumlu mu?

Realme Watch S Türk Telekom gibi büyük operatör firmaları üzerinden rahatça temin edilebilecektir. Ancak bu cihaz konusunda merak edilen bir diğer konu ise cihazın hangi telefonlarla uyumlu olduğudur.

Realme Watch Iphone uyumlu mu? Realme Watch telefona nasıl bağlanır? Bu akıllı saat hali hazırda satışı bulunan tüm telefonlarla uyumludur. Android olmayan IOS sürümlü bir cihazın bulunması durumunda ise Realme Link uygulaması indirilerek saat hiçbir problem yaşamadan kullanılabilecektir.

7- Realme Watch S Nerelerden Satın Alınabilir?

Watch S serisi Realme akıllı saat Media markt, Teknosa, Vatan Bilgisayar gibi birçok elektronik mağaza üzerinden temin edilebilecektir. Bunun dışında büyük operatör mağazaları ve internet ortamı üzerinden de markanın tüm akıllı saat çeşitlerine ulaşım sağlanabilmesi mümkün olacaktır.

8- Watch S Serisi Realme Akıllı Saat Fiyatı, Realme Watch S Fiyatı Açıklandı mı? 

Watch S serisi Realme akıllı saat fiyatı oldukça merak edilen bir diğer konu. Realme Watch S fiyatı serinin tanıtılması sonrasında otomatik olarak açıklandı.

YouTube video

Ancak fiyat alınacak mağazanın sağladığı kampanya imkanlarına göre değişiklik gösterebileceği için, net bir rakam verilemiyor. Watch S serisi ortalama 600-700 TL aralığında satın alınabilecektir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!