featured

Savaş Oyunları Arayanlar için Zorlu Bir Deneyim: Dark Souls Remastered!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Savaş oyunları arayanlar için orijinal versiyonu 2011 senesinde yayınlanan Dark Souls Remastered geniş bir kullanıcı kitlesini bünyesinde barındırıyor. Birçok kişi için tüm zamanların en iyi oyunları arasında yer alan uygulamayı keyifle sürdürebilirsiniz. 

Dark Souls Remastered Silah Oyunu Hangi Firma Tarafından Geliştirildi? Özel Detaylar Neler?

Japon firması From Software tarafından geliştirilen savaş oyunu Dark Souls serisini değerlendirebilirsiniz. Oyun grafik ve diğer açılardan kullanıcılara farklı bir deneyim yaşatıyor. Karakterleri, müzikleri ve hikayesiyle oyun sizi kolayca etkisi altına alıyor. Zamanın nasıl geçtiğini unutacağınız bir deneyime hazır olun.

Dark Souls Remastered oyunu Lordran Krallığı’nda geçiyor.Genel olarak bakıldığında orijinal bir hikayesi var ve oyunda minimal detaylar bulunabilir.Oyunun büyük bölümü yolculuk esnasında karşılaşılan zorluklara verilen tepkilerle alakalı; bu açıdan zorluk derecesi diğer oyunlara göre daha farklı denebilir.Oyunda her öldüğünüzde karakterinizi yeniden kullanırken daha dikkatli davranmak  gerekiyor.Oyunda ilerleme kaydedeceğiniz şekilde zırh ve silahlar temin edersiniz.Birbirlerinin dünyasını istila etmek isteyen oyuncuların keyfini çıkarabilirsiniz.4K’ya kadar destek veriliyor.30 fps olan ekran yenileme oranı 60 fps’ye yükselmiş durumda…Dark Souls silah oyunu tek başınıza veya çoklu şekilde online oynanabilir. Oyun içinde sıkıştığınız alanlarda düşmanı öldürmek için başka birilerinden de yardım alabilirsiniz.1-4 oyuncu seçeneği 1-6 oyuncu seçeneğine yükseltilmiş bulunuyor.Görüntü teknolojisi açısından yenilikleri bulabilirsinizSunucu yeniliği sayesinde takılmadan daha etkili bir şekilde oyunu sürdürebiliyorsunuz.Dark Souls Remastered içerisindeki sınıflar oyunun bel kemiği gibi düşünülebilir. Bu alanda seçimleriniz savaşma taktiklerinizle de yakından alakalı olacaktır.

Dark Souls 1’den Kaç Pc Oyunu Kopya Satıldı?

Edinilen bilgilere göre Dark Souls Remastered pc oyunları 2,3 milyon civarında kopya olarak satıldı. Oyunun farklı versiyonları da bulunuyor. Çeşitli platformlar üzerinde oynayabilir, satın alabilirsiniz.

Dark Souls 1 Alt Yapı Sunuyor| Özel Sistem Savaş Oyunları 

Oyunu iyi ve kötü yanlarıyla ele almak gerekirse, genelde alt yapısının iyi olduğu görülebilir. Bazı sahnelerde görüntülerde bulanıklık eleştiri alıyor. Arka plan ve hedeflenen noktalar açısından sorunlara neden olabileceği düşünülüyor.

Bolca Aksiyon Var! Savaş Oyunları Severler için Güncelleştirilmiş Grafikler 

Kayıtsız kalmayan Dark Souls 1 hazırlayıcıları, savaş oyunları pc uygulamalarında daha çok memnuniyet vermeye başladı. Duvarlar olduğunda otomatik ayarlanmasını sağlayan düzenleme yapıldığı görülüyor.  Bu bölümü kapatarak oynama seçeneğiniz avantaj sağlıyor.

Menü üzerinden seçimlerinizi yaparken gerekli seçimleri kendi düzenlemenize göre ayarlayabilirsiniz. Ağırlık vermek istediğiniz sınıfa göre devam edersiniz. Hunter veya diğer seçenekleri kendi hareket özgürlüğünüze göre oluşturabilirsiniz.

Dark Souls Savaş Oyunu Serisi Nasıl Temin Edilir?

Dark Souls birçok satış ve indirme noktasından temin edilebiliyor. Ücretsiz indirme seçeneğini kullananlar için bazı riskler olduğunu da önceden belirtmekte fayda var. Sıkıştırılmış oyun klasörlerini yüklerken oyun içerisindeki bazı bölümlerde aksamalar olabiliyor.

Oyun İçinde Önemli Ayrıntılar

Anlık savaş oyunları pc ekranında saldırı savunma yaparken Dark Souls Remastered zorluk derecesiyle dikkat çekiyor. Bütüne bakıldığında olumlu eleştiriler almasında büyüleyici atmosferi var. Beklemediğiniz anda ölmeniz ise oyun içinde zorluk derecesini artırıyor.

1. İlk Aşamalar

Yeni oyuncuların oyunu bir süre keşfetmesi ve tanımaya çalışması, sindirerek oyunu oynaması önerilir. Seçimlerinizi yaptıktan sonra hemen derinlere girmemeniz önerilir. Oyun özünde karşınıza çıkan düşmanları tanımanızın önemine vurgu yapıyor. Yani ezbere öldür geç mantığı yerine tanıyarak yok etmenize odaklıyor.  Esas öldürmeniz gerekeni hemen öldürmemek faydalı olabilir.

2. Savaş Oyunları İçinde Dark Souls Hareket Açısından Ne Durumda? 

Bilgisayarınızda silah oyunları indir aşaması ardından karakterlerin hareketlerinde kısıtlamalar olabilir. Dark Souls oyuncuları düzenlemelerin takibini yaparken kolayca bazı manevraları kazanmak istiyor. Diğer bir ifadeyle oyunu satın almanız ve geliştirilmiş özelliklerin takibi bu anlamda belirleyici olabilir.

3. Kalkanlar Tatmin Edici! 

Orijinal online oyun serisinde kalkan seçeneklerine kolayca adapte olabilirsiniz. Kalkanları değiştirirken de hareket özgürlüğünüzün devam etmesi önemli bir avantajdır. Odalarda giriş bulamadığınızda merdivenleri kullanabilirsiniz. Karşınıza bu alanda birçok canavar-yaratık çıkıyor.

Oyun başlarında değiştirdiğiniz yer ardından daha da hareketli zamanlar sizi bekliyor. Karşınıza çıkan düşmanları silahlarınızı geliştirerek daha da hızlı yok edebilirsiniz. Oyunun ilerleyen zamanlarında zamanlama ayarlamasını daha doğru yapmalısınız. Kapılarda gereken anahtarları bulurken zorlu mücadelelerden geçmeye hazır olun.

Dark Souls 1 oyununu çeşitli platformlardan satın alabilirsiniz. Alternatif yeni oyun seçenekleri arşivinizde bekleyebilir.

YouTube video

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!