İdeal Penis Boyu Kaç Cm'dir?
İdeal Penis Boyu Kaç Cm'dir?

Seksi Görünmek İçin Ne Giyinmeli?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Seksi görünerek, karşı cinsi etkisi altına almayı kim istemez ki… Seksi görünmek artık bir hayal olmaktan çıkmaktadır. İsteyen herkes oldukça kolay ve basit bir şekilde seksi görünebilmektedir.

Vücut Tipine Uygun Giyinin

Seksi görünmenin kapılarını vücut tipine uygun giyinme açmaktadır. Öncelikli olarak mutlaka vücut tipine uygun kesimde kıyafetler tercih edilmelidir. Bu sayede kıyafetler vücut ile mükemmel bir uyum içerisinde olarak, oldukça seksi görünmeyi sağlayacaktır.

Göz Alıcı Bölgeleri Ön Plana Çıkarın

Her vücut tipi farklı olmaktadır ve her kadının kendine has oldukça çekici yerleri bulunmaktadır. Kimi kadının köprücük kemikleri, kiminin bacakları… Her kadının farklı bölgeleri daha seksi görünmesini sağlamaktadır. Seksi görünmek için tercih edilecek kıyafetler ise mutlaka göz alıcı bölgeleri ön plana çıkaracak nitelikte olmalıdır. Köprücük kemikleri seksi olan kadınlar ise mutlaka carmen yakaları veya omuzlarından aşağıya sarkan salaş bluzları tercih etmelidirler.

Seksi Görünmek Demek Açık Seçiklik Değil

Birçok kadın seksi görünmeyi açık seçik giyinmek olarak niteleyebilmektedir. Bu ise yanlış bir algı olmaktadır. Açık seçiklikten daha çok çekici görünmek seksi görünmenin kapılarını aralamaktadır.

Ten Rengine Uygun Kıyafet Seksi Görünmede Önemli

Seksi görünmek isteyenler öncelikli olarak mutlaka ten renklerine uygun kıyafet tercihinde bulunmalıdırlar. Ten rengi ve kıyafet uyumu sayesinde daha seksi bir görünüm elde edilmektedir.

Seksi Kıyafet Kombinleri

Kolay bir şekilde oluşturulacak kombinler sayesinde seksi görünmek çok zor olmamaktadır. Seksi kıyafet kombinleri sayesinde göz doldurucu olmak mümkün olmaktadır. Seksi kıyafet kombinlerinin başında ise hiç şüphesiz dantel veya şifon kıyafetler gelmektedir. Şifon dar gömlekler veya dantelli bluzlar… Seksi görünmek isteyen kadınların vazgeçilmezi olmaktadır.

Bacakları ince ve uzun olan kadınlar ise mini etek sayesinde çok seksi görünebilmektedirler. Pileli, deri veya dantelli mini etekler doğru bluzlar ile kombinlendiği zaman çekici bir görünüm oluşturulmaktadır. Mini etek üzerine yine göğüslerin ön planda olduğu bluzlardan ise kaçınılmalıdır. Bu birçok erkek tarafından itici bir durum olarak görülebilmektedir. Dikkatleri tek bir bölgeye yoğunlaştırın ve daha seksi görünün.

Foto Galeri

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!