featured

Ünlüler Gelen Elektrik Faturalarına Böyle İsyan Etti!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlüler de gelen zamlı elektrik faturalarına isyan etti! İşte, ev kirası tadında elektrik faturası gelen ünlüler ve tepkileri…mask

Zamlı elektrik faturaları ünlülerin de gündeminde. Artan hayat pahalılığının yanı sıra elektrik ve doğalgaza gelen zamlar, ünlü isimlerin de cebini yaktı. Zamlı elektrik faturaları ile karşı karşıya kalan ünlüler, sosyal medya hesaplarından bir bir tepkilerini, isyanlarını dile getirmeye başladı. Peki, hangi ünlü ne dedi? İşte, ünlüler ve elektrik faturası isyanları…

İdo Tatlıses: Böyle Ölmem Füze Atın

İdo Tatlıses: Böyle Ölmem Füze Atın

İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses de zamlı elektrik faturası ile karşılaşınca tepkisini gizleyemeyen ünlüler arasında. 7 bin TL’yi aşan elektrik faturası gelen İdo Tatlıses ‘’Böyle ölmem füze atın’’ diyerek faturasını sosyal medya hesabında paylaştı ve tepkisini dile getirdi.

Şahan Gökakar: Paylaşmaya Utandım

Şahan Gökakar: Paylaşmaya Utandım

Ünlü komedyen ve Recep İvedik tiplemesinin sahibi Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabında gelen elektrik faturasını paylaşmadı ancak faturanın ne kadar yüklü geldiğini ifade eden cümleler kurdu. ‘’Bana gelen elektrik faturasını ben sizle paylaşmaya utandım öyle diyim… Siz düşünün rakamı!!’’ diyerek tepkisini gösterdi.

Oğuzhan Uğur: Ev Kiramdan Fazla Elektrik Faturam Var

Oğuzhan Uğur: Ev Kiramdan Fazla Elektrik Faturam Var

Oğuzhan Uğur da zamlı elektrik faturası sonrası, tepkisini gizleyemeyen ünlüler arasında. Oğuzhan Uğur sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaparak elektrik faturasının ev kirasından fazla olduğunu söyledi ve tepki gösterdi:

‘’Ben trafoda kalcam artık. Skerler! Ev kiramdan fazla elektrik faturam var. Ne diye evde kalıyorum?’’

Gülse Birsel: Ev Kirası Tadında...

Gülse Birsel: Ev Kirası Tadında…

Ünlü senarist ve oyuncu Gülse Birsel, zamlı elektrik faturasını ilk paylaşan ünlü isim. Sosyal medya hesabından 3+1 dairede yaşadığının altını çizen Gülse Birsel, elektrik faturasını da şu sözlerle takipçileriyle paylaştı:

‘’Ben de kira tadında elektrik faturamı arz edeyim… 3+1 düz daire ha burası’’

Seray Sever: Sadece Ohaa Diyorum

Seray Sever: Sadece Ohaa Diyorum

Şu sıralar hamileliği ile gündeme gelen ünlü isim Seray Sever de elektrik faturası ile karşılaşması sonrası tepki gösterip isyan eden ünlüler arasına girdi. Sosyal medya hesabından, 150 metrekarelik evine gelen elektrik faturasını paylaşan Sever, paylaşımına şu sözleri ekledi:

‘’Ben buna sadece ohaa diyorum. 150 m2 eve gelen elektrik faturası’’

Serkan Kaya: Sağolsunlar

Serkan Kaya: Sağolsunlar

Ünlü şarkıcı Serkan Kaya da gelen zamlı elektrik faturası sonrasında tepki gösteren ünlüler kervanına katıldı. Gelen 9 bin TL’den fazla elektrik faturasını sosyal medya hesabından paylaşan şarkıcı Serkan Kaya, paylaşımına şu sözleri ekledi:

‘’CK enerji bizi de ihmal etmemiş sağolsunlar’’

Armağan Çağlayan: Meraklı ve Gergin Bekleyiş Bitti

Armağan Çağlayan: Meraklı ve Gergin Bekleyiş Bitti

Elektriğe zam gelmesinden ve zamlı elektrik faturasıyla karşılaştıktan sonra paylaşımların başlamasından sonra hemen hemen herkes gergin bir bekleyiş içine girmişti. Armağan Çağlayan da o isimler arasında yer aldı. Gergin ekleyişi son bulan Armağan Çağlayan sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

‘’Meraklı ve gergin bekleyiş bitti. Geçen ay 450 TL olan elektrik faturası bu ay 730 TL geldi.’’

Servet Kocakaya: Bu Ödediğimiz Gerçekten Elektrik Parası mı?

Servet Kocakaya: Bu Ödediğimiz Gerçekten Elektrik Parası mı?

Ünlü şarkıcı Servet Kocakaya da gelen yüklü elektrik faturası ile karşı karşıya kalmış olacak ki, sosyal medya hesabından şu sözlerle sitemde bulundu:

‘’Elektrik faturası diyoruz da bu ödediğimiz gerçekten elektrik parası mı? Yani elektrik için ödenecek ücret bu kadar olamayacağına göre bu ödediğimiz (ödeyemediğimiz) şey neyin parası?’’

Can Yılmaz: Lüks Tüketim Olmuş

Can Yılmaz: Lüks Tüketim Olmuş

Cem Yılmaz’ın abisi ve yazar Can Yılmaz da gelen zamlara tepki gösteren ünlüler arasında. Sosyal medya hesabından geçmiş 6 aylık elektrik faturalarının paylaşımını yapan Can Yılmaz son olarak 4 bin TL üstü gelen elektrik faturasını da paylaştı. Zamlara tepki gösteren Yılmaz şu cümleleri de kullandı:

‘’Memlekette, elektrik ve doğalgaz faturası lüks tüketim olmuş, hala bıdı bıdı…’’

Gani Müjde: Ağız Dolusu Arz Ederim

Gani Müjde: Ağız Dolusu Arz Ederim

Zamlara tepki gösteren ünlüler arasında Gani Müjde de bulunuyor. Yalnızca elektrik değil, doğalgaz ve akaryakıta gelen zamlara da eleştiri getiren Gani Müjde sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

‘’Sadece elektrik, doğalgaz ve benzin için bu ay ödediğim fark, emekli maaşıma yapılan zammın tam iki katı. Ağız dolusu arz ederim.’’

Cem Yılmaz: Hayat Pahalılığından Yakınmayan Biri, Ya Hırsızdır Ya Deli

Cem Yılmaz: Hayat Pahalılığından Yakınmayan Biri, Ya Hırsızdır Ya Deli

Ünlü komedyen Cem Yılmaz da giderek artan hayat pahalılığına eleştiri getiren ünlü isimler arasında.

‘’Eskiden şey vardı, ödediğiniz vergiler size yol, su, elektrik olarak geri dönüyor!! Bir çok giden memnun ki yerinden, çok seneler geçti dönen yok seferinden. Bence hayat pahalılığından yakınmayan biri, ya hırsızdır ya deli. İyi günler.’’

Ceylan Ertem: Bu İşin Artık Suyu Çıktı

Son yılların gözde şarkıcısı Ceylan Ertem, zamlı elektrik faturasına değil ama doğalgaz faturasına tepki gösteren isimler arasında yer aldı. Kardeşi ile birlikte yaşadığı evde düşük derecede kombi yaktığının altını çizen Ceylan Ertem tepkisini haram ederek ve herkese kolaylıklar dileyerek gösterdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!