featured

Bebek Pudrası Kullanmanın Cilde Faydaları

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birçok kadın cilt bakımına büyük özen gösterir ve mümkün olduğunca doğal ürünler ile cilt bakımı yapmayı tercih eder. Doğal içerikli olması nedeniyle de bayanlar cilt bakımında bebek pudrası kullanmaya öncelik verirler.

Bayanların yüz bölgesinde sıkça kullanmayı tercih ettikleri bebek pudrası ile yumuşacık ve ipeksi bir cilde kolayca kavuşurlar. Belirli aralıklarla bebek pudrasının kullanılması cildin daha genç ve sağlıklı görünmesine olanak sağlamaktadır.

Bebek Pudrası Kullanmanın Cilde Faydaları

Bebek pudrasının cilde olan faydaları nedeniyle bayanlar tarafından cilt bakımında tercih edilmesine neden olmaktadır. Çoğunlukla bebeklerde kullanmayı tercih ettiğimiz pudranın cilt bakımı için faydalarını şu şekilde sıralayabiliriz.

Bebek pudrasının terlemeyi azalttığı ve kuruluk sağladığı herkes tarafından bilinmektedir. Özellikle çok fazla terleyen kişiler bu sorununu bebek pudrası ile kontrol altına almaktadırlar.Bebek pudrası uyguladığınız kirpikleriniz daha dolgun ve çekici bir görünüm alacaktır.Yağlı ciltlerde bebek pudrası kullanmak ciltte kuruluk sağlar ve cildin yapış yapış bir görüntü oluşturmasına engel olur. Sıcak havalarda makyaj yapmadan önce bebek pudrası kullanmak daha düzgün makyaj yapmanıza imkan tanıyacaktır.Oluşan sivilcelerin tedavisinde de sıkça kullanılan bebek pudrası, haftada 2 sefer kullanılması halinde ciltte yağlanmayı azaltacağı için sivilce oluşumunu da engelleyecektir.Cilt lekelerini ortadan kaldırma konusunda bebek pudrası oldukça etkilidir. Cilt lekeleri üzerine bebek pudrası uygulamanız halinde ciltte oluşan lekelerin kısa sürede kaybolmasını sağlayacaktır.Bebek pudrası cildinizin pürüzsüz ve aydınlık görünmesini sağlamaktadır. Bu nedenle sağlıklı ve ışıl ışıl bir cilde sahip olmak için yapacağınız cilt bakımlarında bebek pudrasına da yer açın.

Özellikle gündüz kremi ayrı gece kremi ayrı olan hanımlar için bebek pudrası kullanmak mükemmel olacaktır. Cilt sağlığına önem verdikleri gibi, cilt bakımına da önem veren kadın veya erkek her kim olursa olsun bebek pudrasını kullanması, cildinin daha pürüzsüz ve sağlıklı görünmesine olanak sağlayacaktır. Herhangi bir zararı var mı? diye merak ediyorsanız, eğer cilt hastalığınız var ise doktorunuza danışarak kullanmanız daha iyi olacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!