featured

Dünyanın En Garip 7 Ölüm Sebebi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın En Garip 7 Ölüm Sebebinin anlatıldığı yazımızda çok şaşıracağınız 7 farklı ölüm hikayesi anlatılmıştır. Hayatın getirilerinden biri olan ölümün herkes uykuda ve doğal olanına denk gelmek ister. Fakat bazı insanlar vardır ki, ölüm hiç de doğal olmamıştır.

Dünyada tahmin edemeyeceğimiz kadar ilginç ölümler yaşanmış, fakat birkaçını derlemek istedik. O yüzden birbirinden garip ölüm olayları, ilginç ölüm vakaları ve ilginç ölüm hikayeleri ile Dünyanın en garip 7 ölüm sebebini sıraladık:

Dünyanın En Garip 7 Ölüm Sebebi

İcadını Denerken Ölen Fransız Mucit

Fransız terzi Franz Reichelt, 1911 yılında kendi icadı olan kıyafet şeklindeki paraşütü denemek için Eyfel Kulesi’nden aşağıya atladı. Fakat paraşütü açılmadı.

Kendi Ölümünü Sunan Muhabir

1974 yılında Florida’nın Sarasota şehrinde, kanal 40’da sabah programı sunucusu Christine Chubbuck, programın ilerleyen dakikalarında çantasından çıkardığı silahla intihar etti. 2016 yapımı Christine filmi de muhabirin hayatını anlatmakta.

Kaktüs Yüzünden Ölmek

Kaktüs Yüzünden Ölmek[/caption] Kaktüs reklamları için çöl bitkilerine tabancasıyla atış talimi yapan 27 yaşındaki David Grundman, 1982 yılında yine buna benzer bir iş yaparken kaktüsten seken bir parçayla hayatını kaybetti. Tarihe bir bitki yüzünden ölen ilk kişi olarak da kayıtlara geçti.

durduğu için Marco da hayatını kaybediyor.

Helikopter Yüzünden Ölüm

Her ne kadar başlık normal bir ölüm gibi görünse de ölümün gerçekleştiği yer bir film seti. 1982 yılında yaşanan Alacakaranlık dizisinin çekimlerinde bir helikopterin patlama sahnesinde yaşanan olayda helikopterden fırlayan pervane, ünlü Aktör Vic Morrow ve iki çocuk aktörün ölümüne sebep oldu. Bu olaydan sonra ABD’de film setlerindeki güvenlik şartları iyileştirildi.

Ölümü Anlatırken Ölmek

Garip ölüm olayları dediğinizde başta aklınıza gelebilecek bir olay olan Tayland’daki ölüm, aslında iki farklı ölüme sebebiyet veriyor. 1991’de gerçekleşen olayda Tayland’lı bir kadın çiftliğinde yürürken bir inek pisliğine basıp düşüyor. Düşerken dengeyi sağlamak için tellere tutunmaya çalışınca tellerden aldığı elektrik çarpmasıyla hayatını kaybediyor. Daha sonra kardeşi komşusuna olayın nasıl olduğunu anlatmaya çalışıyor. Olay yerine götürüp gösterirken o da inek pisliğine basıyor, aynı şekilde düşüp tellere tutunuyor ve ölüyor.

Ölümle Dans Eden Adam

İlginç ölüm hikayeleri kategorisinde denilemeyecek kadar yaşamış bir kişi olan Grigori Rasputin listemizin son sırasında. Rus mistik Rasputin, çok defa saldırıya uğramış fakat ölmemiştir. Zehirlenmiş, vurulmuş, dövülmüş, sonra tekrar vurulmuş, boğulmuş, bir kez daha vurulmuş fakat Rasputin inanılmaz bir şekilde hayata tutunmuştur. Ölümünden çok hayatta kalmasının hikayesi enteresan olan Rus mistik, bir köyde huzurlu bir şekilde yaşarken eceliyle hayata gözlerini yummuştur.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!