featured

Kadınların Erkeklerden Duymak İstediği Sözler

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İnsanlar bazen sayısız kelime sarf eder yine de istediğini anlatamaz. Bazen ise sadece susar ve herşeyi anlatır. Görünür de olan budur. Ancak anlatmak anlaşılmak değildir. İletişimle ilgili yapılan pek çok günah gibi zihin okuduğunu sanmak iki kişilik ilişkiyi tek kişinin zihninde devam ettirir. Sağlıklı bir iletişimin ilk kuralı empati yeteneğini geliştirmekse ikincisi beklentilerini net bir şekilde dile getirmekten geçer.

Seni seviyorum cümlesinin gücü

Kadınlar erkeklere nazaran kelimeleri kullanma konusunda daha cömerttir. Erkekler ise özellikle duygular söz konusu olduğunda içine kapanık profil çizerler. Bu durum kadınların erkeklerle ilgili şikayetlerinin başında gelmektedir.

Oysa kadınlar gördükleri ve hissetiklerinden emin oldukları durumların bile dile getirilmesini ister yani sevgi aynı zamanda işitsel olmalıdır. Bu yüzden kadınların erkeklerden duymak istediği sözler söz konusu olunca öncelliği hisler ile ilgili kelimelere vermek gerekir. kadınlara göre sevildiğini hissetmek sevildiğini duymakla anlam kazanacaktır.

Bazen iltifatlar gerçeklerden önemlidir

tıklayınız”> kadın erkeğe saçı, giyimi, kilosu ve makyajı gibi dış görünüşü ile ilgili bir soru soruyorsa bunun altında yatan sebep aslında gerçekler değil genelde olanın onaylanmasıdır.

Kadınların duymak istediği sihirli sözler aynı zamanda hayatındaki erkek için özel olduğunu bilmekle ilgilidir. Bir erkek sevdiği kadının ilki olmak isterken kadın için durum tam tersidir. Çünkü kadın sevdiği erkeğin daha önce hiç rastlamadığı ve bundan sonra da rastlayacağına inanmadığı son durağı olmak ister.

Nedensiz sevgi sözcükleri 

Gerek özel gerek sosyal her türlü ilişkinin bir alışveriş üzerine kurulduğu gerçek. Aldığı kadar verebilen kişiler ilişkilerinden dengeyi bulabilirler. İlişkilerdeki alışveriş paylaşma anlamına gelir. Basit bir iletişimde bile karşılıklı fikir alışverişinin olması idealdir. Ancak kadınlar bazen nedensiz iletişimi görmek isterler. Zamansız bir özledim mesajı, sadece kadının sesini duymak için yapılan bir arama, karşılığında bir kelime beklemeden kullanılan değerlisin sözleri kadının duymak istediği kelimeler ve eylemler arasındadır. Ayrıca kadınların daima gelecekte yaşadıklarını da unutmayın. Bu yüzden bir erkeğin gelecek planlarına dahil olduğunu suymak da bir kadını en çok mutlu eden sözlerdendir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!