featured

Sevgiliyle Aynı Eve Taşınmak Doğru Mu?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gençlerin hayali şu sıralar sevgilisiyle bir arada yaşamak yani dost hayatı yaşamak. Peki bu durum ne kadar olabilir ve gerçekten de bu mümkün müdür, kolay mıdır zor mudur hep birlikte bakalım.

Anne Baba Dırdırı Yok

Erkek olsun bayan olsun sevgilisiyle aynı evde baş başa kendilerini başkaca kimsenin rahatsız etmeyeceği bir ev, hayalidir. Genellikle üniversite öğrencileri ve üniversiye hazırlık dönemindeki gençler anne baba dırdırından sürekli şikayet ederler. Bunun için sevgiliyle aynı evde yaşamak isterler.

Sevgilinizle Dünyanın Tüm Sabahları Sizin

Siz de sevgiliyle aynı evde yaşamak istiyor ve dünyanın tüm sabahlarına ortak olmak istiyorsunuz değil mi… Gülü seven dikenine katlanır zaman zaman çatışmalarınız olacak genellikle kız arkadaşınız neden bu kadar dağınık olduğunuzu ve biraz düzenli tertipli olmanızı isteyecek.

iyi bir fikir olduğunun üzerinde durmamız gerekiyor. Evlenmeye karar vermek sadece bir hafta boyunca telefonla saatlerce konuşmak veya bir yerlerde gezmekle olmaz. Ömür boyu yaşamayı düşlediğiniz aynı ortamı belki bir ay, belki bir yıl veya daha uzun bir süre paylaşmakla ne derece ortak yaşam alanına dönüştürebiliyorsunuz görebilirsiniz.

Ekşi Yazarları Ne Diyor?

Türkiye’nin fenomen sitesi Ekşi Sözlük yazarlarının her şeye diyecek illa ki bir lafı var. Kuşkusuz sevgiliyle aynı eve taşınmak entrysi çoktan girilmiş bile. Yazarlar başlangıçta rüya gibi gelip geçen günler ama devamında monotonlaşan bir ortam, heyecanını kaybeden ilişki olarak yorumluyor. Bundan da anlaşılan o ki sevgiliyle aynı eve çıkma konusunda sevgililerin kendilerinin karar verecekleri bir konu olarak söylememiz gerekmektedir.

Böylelikle ayrı evlerde telefonla, dışarıda görüşmek mi yoksa aynı evi paylaşıp daima yanında nefes almak mı daha doğru olacak buna sevgililerin beraber karar vermesi en doğru yolmuş gibi görünüyor. Fakat her sevgilinin hayatında bir kere de olsa böyle bir tecrübe edinmesi özgüveni arttıracağı için önemli bir konu aslında.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!