featured

Survivor 2020 Çeyrek Finale Doğru Büyük Heyecan ve Eleme Gecesi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Survivor 2020 son hızla devam ediyor ve izleyenleri büyük heyecana sürüklüyor. Geçtiğimiz günlerde oynanan dokunulmazlık oyunlarından birini ünlüler diğerini gönüllüler kazanmıştı. Her iki takımdan da bir eleme adayı çıkmıştı.

Ünlüler takımından Mert Öcal eleme adayı olduktan sonra Survivor’ın asıl şimdi başladığını söyleyerek takımına cephe almıştı. Gönüllüler takımından ise Berkan eleme adayı olarak belirlenmişti.

Bugün oynanacak iletişim oyununu hangi takımın kazanacağı ve kimin eleneceği büyük merak konusu oldu. Yapılacak konseyde elenen isim belli olacak. Survivor’da kim elendi diye merak ediyorsanız tüm ayrıntıları ile sizlerle!

Survivor 2020 74. Bölüm İletişim Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Survivor 2020 bugün yine bir iletişim oyunuyla ekranlardaydı. Eğlenceli bir parkur olan basketbol oyununda hangi takımın oyunu kazanacağı heyecanla beklendi.

Ünlüler takımı ve gönüllüler takımı arasında oynanan oyuna bugün iki takım da büyük bir motivasyon ile oyuna başladı. İletişim oyunları her iki takım için de en çok beklenen ve kazanılmak istenen bir oyundu.

Gönüllüler avantajı ile başlayan oyunda her 3 sayıda genel skora 1 sayı eklendi. Gönüllüler takımında ki oyuncularda boy avantajı olması sebebi ile sayıları kolaylıkla almayı başardılar.

Başa baş giden oyunda her sayı oyuncuları bir kere daha heyecanlandırdı. Mert Öcal oyun sırasında karşı takımı kışkırtmalarıyla ufak tartışmalara sebebiyet verdi.

Evrim’in 10 gündür sayı alamıyorsun Mert demesi üzerine canım istediği zaman çok iyi alıyorum ben diye cevap verdi.

9-7 oyunu önde götüren gönüllüler Evrim ve Yasin Obuz’un aldığı son sayı ile 10-7 skorla ödülün sahibi oldu. İletişim oyunu ödülü olarak Gönüllüler takımı instagram üzerinden canlı yayınla sevenleri ile buluşacak.

Survivor 2020 74.Bölüm Ada Konseyinde Neler Yaşandı?

Survivor 2020 üzücü bir ada konseyi ile sona yaklaştığını bir kere daha hissettirdi. Konseyde Acun Ilıcalı kötü bir haber vereceğini duyurdu. Kötü haberi bekleyen yarışmacılar konunun Ersin olduğunu duyunca heyecanlandı. Ersin’in köpeği ile ilgili haber bekleyen izleyenler daha büyük bir şok ile karşılaştı.

Acun Ilıcalı Ersin’in başarısından bahsetti ve konseyi bugün vereceği haber yüzünden iki kere ertelediğini söyledi. Ersin Korkut’un geçtiğimiz günlerde futbol oyununda sakatlanması ile başlayan sürecin kötüye gittiğini söyledi.

Ersin’in çekilen MR sonuçlarında artık Survivor’a devam edemeyeceğini duyuran Ilıcalı bizim için de ekibimiz için de sizler için de çok üzücü bir durum dedi.

Acun Ilıcalı kendisi için en beklenmedik veda olduğunu ve çok üzgün olduğunu belirttiği konseyde Ersin Korkut ünlülere veda etmek zorunda kaldı.

Survivor 2020 Kim Elendi?

Ersin Korkut üzüldüğüm nokta bu saatten sonra ekibime yardımcı olamayacağım için diyerek üzüntüsünü dile getirdi. Bilmeden kırdığım biri olduysa, sesimi yükselttiğim biri olduysa özür dilerim dedi. Benim hikayem buraya kadarmış diyen Ersin Korkut en büyük ödülün anneler günü sürprizi olduğu belirtti.

Köpeğini çok özlediğini söyleyen Ersin ailemi göreceğim, köpeğimi göreceğim, çok merak ediyorum dedi. Bunun üzerine konseyde bir sessizlik oldu ve Acun Ilıcalı bu konudaki sessizliğini korudu.

https://www.youtube.com/watch?v=uY9_o5UaCZc

Ersin Korkut’un kuzeni Yılmaz Erdoğan, şampiyon olmadan gelme demişti. Ersin şampiyon olmadan gideceği için çok üzgün olduğunu söyleyerek sözlerini bitirdi.

Takım arkadaşları ve tüm yarışmacılar Ersin’in vedasına çok üzüldüğünü ve takıma çok büyük desteği olduğunu söyledi.

Ersin abi bizim her şeyimizdi diyen Aycan, gece üstüm açık olduğunda bile Ersin Abi örterdi üstümüzü diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Sosyal medyada Ersin Korkut sevenler de büyük bir yıkıma uğradı ve üzüntü tweetleri yağdı.

Elendikten Sonra Ersin’den Özel Mesaj!

https://www.youtube.com/watch?v=XpfhaEfhfHI

Ersin Korkut elendikten sonra bir Ersin’den Özel mesaj videosu yayınlandı. Videoda Ersin’in çok duygulandığı görüldü. Uçmak için beklediğini belirten Ersin, ailesini çok özlediğini de ayrıca açıkladı. Arkadaşlarını sakatlık nedeniyle bırakmak istemediği ifade eden Ersin, kırdığı veya üzdüğü kişilerden de özür diledi. Pek ağlamayan birisi olduğuda belirtti. Ersin’in değişik duygular hissediyorum dediği videoda ağladığı görüldü.

Survivor 75.bölüm fragmanı ile yarın da izleyenleri ekrana kilitleyecek. Merakla yeni bölüm bekleniyor.

https://www.youtube.com/watch?v=nVjvc3geeBs

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!