featured

Turkcell BiP Nedir Nasıl Kullanılır ?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazımızda sizler için BiP nedir nasıl kullanılır gibi sorulara cevap vereceğiz. BiP son zamanlarda çokça duyulan ve kullanılan bir telefon uygulaması olmuştur. Turkcell tarafından geliştirilen bir uygulama olan BiP kullanıcıları için farklı ve güzel avantajlar da sunar.

BiP Nedir Nasıl Kullanılır

BiP nedir nasıl kullanılır soruları bu uygulamayı kullanmak isteyen kullanıcılar için çok merak edilen bir sorudur. Öncelikle şunu bilmelisiniz ki oldukça basit bir kullanılışa sahip bir uygulamadır. IOS işletim sistemi kullananlar için App Store’dan ve Android işletim sistemi kullananlar ise Play Store’dan kolayca indirebilirler.

Uygulamayı kurarken kendi telefon numaranızı girmelisiniz. Ardından telefon numaranıza gelen kodu uygulama içinde yazarak uygulama ve telefonunuzu eşlersiniz.

Arkadaşlarınızı bu uygulama üzerinden arayabileceğiniz ve görüntülü konuşabileceğiniz bir uygulama olmasının yanı sıra diğer mesajlaşma ve görüntülü konuşma uygulamalarından farklı yenilikler de içerir.

BiP Uygulamasının Kullanıcılara Sunduğu Avantajlar

Mesajlaşma uygulamaları oldukça fazla olduğu için çıkan uygulamalar kendilerini diğer uygulamalardan farklı yapacak içerikler eklemelidir. BiP bu konuda gerçekten kendisini ilk çıktığı andan beri çok iyi geliştirmiş ve hala geliştirmeye devam eden bir uygulamadır.

Turkcell kullanıcıları telefonları internete bağlı olduğu her yerde bu uygulamaya giriş yaparak ücretsiz olarak kullanabilirler. Yani telefonunuzdaki internet miktarını yemez. İsterseniz son birkaç MB internetiniz olsun istediğiniz bir BiP uygulamasını kullanan Turkcell kullanıcısı ile saatlerce görüntülü görüşebilirsiniz.

BiP kullananlar arasında istediğiniz gibi sesli ve görüntülü konuşmanız yanı sıra mesajlaşmak da ücretsizdir. Bunun yanı sıra BiP karşınızdaki kişiye IBAN numarası olmadan para göndermeniz için kullanabileceğiniz bir uygulamadır.

Uygulama içindeki keşfet kısmına girerek takip edebileceğiniz çok fazla sayfa vardır. Örneğin Spor Haberleri kısmını takip ederseniz son dakika spor haberleri BiP içinde size mesaj olarak anlık iletilir.

Uygulama içi oyun turnuvaları gibi çok fazla farklı içerik bulmak mümkün. Ayrıca bilgi yarışmaları ile hattınız için internet kazabilirsiniz.

BiP Vodafone ve Turk Telekom İçin Uygun Mu?

BiP nedir sorusu sadece Turkcell kullanıcıları için değil Vodafone ve Turk Telekom hattı sahip kullanıcılar için de oldukça merak edilen bir sorudur. BiP, içerdiği büyük avantajlar tüm hat kullanıcıları tarafından çok merak edilen bir uygulamadır.

BiP Vodafone ve Turk Telekom kullanıcıları için de işletim sistemleri mağazalarından ulaşabileceği bir uygulamadır. Fakat Turkcell kullanıcıları gibi bedava sesli arama ve görüntülü arama yapamazlar. Kendi internetleri ile sesli ve görüntülü arama yapabilirler.

Fakat uygulama içi diğer içerikleri kullanmaları mümkün. Oyun oynama ve haberleri takip etme gibi içerikler tüm hat kullanıcıları için kullanıma açıktır. Turkcell son yaptığı açıklamalar ile diğer firmalarla işbirliği yapabileceklerini ve tüm kapıları açık olduğunu belirtmiştir.

BiP Arama ve Görüntülü Konuşma

BiP arama yapma ve görüntülü konuşma programlarında oldukça yaygın olduktan sonra Turkcell bu uygulamayı telefon ve tablet ile sınırlı tutmak istemedi. Son getirilen güncellemeler ile uygulamayı bilgisayarınıza da indirmeniz mümkün hale gelmiştir.

Özellikle karantina sürecinde derslerin internet üzerinden işlenmesi gibi sebeplerle çoklu görüntülü arama yapma özelliği olan programlar önem kazanmıştır. BiP her zaman olduğu gibi uygulamasını bu konu için güncellemiştir.

10 kişiye kadar görüntülü ve sesli arama yapma içeriği BiP uygulamasına getirilmiştir. Turkcell bu uygulamanın kullanılması için oldukça fazla çaba göstermektedir. İhtiyaçlar doğrultusunda uygulama içi güncellemeler getirilerek kullanışlılığı her geçen gün artış göstermektedir.

BiP nedir sorusunun yanı sıra BiP ücretli mi, nasıl kullanılır ve nasıl indirilir sorularına böylelikle cevap vermiş oluruz. Turkcell hat sahibi kullanıcıların kesinlikle indirip en azından denemesi gereken bir uygulamadır.

Ayrıca bilgisayardan BİP uygulamasına erişmek için WEB BİP sitesini ziyaret etmelisiniz. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!