featured

Akıllı Parfüm Ninu ile Kokunuz Hislerinize Göre Değişsin!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bugüne kadar kullandığınız tüm parfümleri bir kenara bırakın, çağa uyum sağlayan akıllı parfüm Ninu ile tanışın. Ninu, 3 farklı koku seçeneği ile hislerinize ve modunuza uygun kokuyu tercih etme şansı sunuyor. Yapay zeka ile entegre edilmiş olan bu akıllı parfüm kişiselleştirilebilir özelliği ile dikkat çekiyor. İşte, Ninu akıllı parfüm özellikleri!

Yapay Zeka Kozmetik Sektörüne de Girdi : Akıllı Parfüm Ninu

CES 2021 fuarında tanıtılan Ninu akıllı parfüm kişiselleştirilebilir koku özelliği ile modunuza uygun kokuyu tercih etmenizi sağlıyor. Akıllı telefonunuz ile entegre edebileceğiniz bu parfüm ile her güne özel koku hazırlayabiliyorsunuz.

1 – Akıllı Parfüm Ninu ile Mobil Uygulama ile Parfüm Seçimi Yapabilirsiniz

Kozmetik sektörüne yeni bir nefes getiren bu yeni parfüm teknolojisi ile akıllı telefonunuza yükleyeceğiniz mobil uygulama aracılığı ile o günkü modunuza uygun parfümü seçebiliyorsunuz. 3 farklı parfüm tercihinde bulunabileceğiniz bu özel ambalaj içerisine farklı dozlarda koku ekleme şansı bulabiliyorsunuz.

2 – Ninu Akıllı Parfüm ile Yalnızca Size Özel Koku Tanımlayın

Size özel parfümünüzü hazırlamanızı sağlayacak olan koku notaları ile milyonlarca koku üretme şansı bulabiliyorsunuz. iPhone telefonunuza yükleyeceğiniz Pierre uygulaması ile karşınıza gelen koku notalarından istediğiniz oranda kullanarak yepyeni bir koku ortaya çıkarabilirsiniz.

3 – Pierre ile Doğa Dostu Parfüm Üretme Şansı Yakalayın

Siz de vejetaryen tarzı beslenme şeklini uyguluyorsanız, parfümünüzün de doğal şekilde üretilmiş olmasını isteyebilirsiniz. Bu noktada insan ve doğa sağlığına zarar vermeyen bileşenlerden oluşan notalar ile tamamen doğa dostu parfümler üretebilirsiniz.

Akıllı Parfüm Ninu Fiyatı Ne Kadar?

YouTube video

Pierre uygulaması ile koku ayarlaması yapabileceğiniz akıllı parfüm Ninu fiyatı henüz açıklanmadı. CES 2021 fuarında tanıtımı yapılan Ninu satın almak için bir süre bekleyecek gibi görünüyoruz. Dünya çapında 1 milyon üzeri akıllı parfüm üretildiği açıklanırken, markanın patent aldığı tarihten sonra her yıl 120 milyar tane Ninu akıllı parfüm üretilmesi planlanıyor. Pierre adlı bir uygulama üzerinden kullanabileceğiniz bu akıllı kozmetik ürün ile ruh haline göre kokuya sahip olabiliyorsunuz. Böylece hem çok özgün hem de çok hoş bir kokuya sahip olabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!