featured

Ayna Merkezi Yetkilisi Fatih Arslan ; Ayna İle Birlikte Mobilya Sektörünü de Canlandırdık !!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Online Alışverişte Ayna Siparişleri Rekor Kırıyor

Dekorasyonların vazgeçilmezi haline gelen aynalar, pandemi döneminde online alışverişte en çok satılan ürünlerden biri oldu. Evde vakit geçirenler, dekorasyonu canlandırmak amacıyla birbirinden modern ve farklı tasarım aynalara yoğun ilgi gösterdi.

Giyindikten sonra görüntümüzü kontrol ettiğimiz, saç – makyaj yapmak için önüne oturduğumuz aynalar, son yıllarda dekorasyonun ana parçalarından biri haline geldi.

Özellikle küçük alanlara ferah bir atmosfer kazandırmak, modern dekorasyon oluşturmak isteyenler çözümü aynada buluyor. İç mimarların da projelerinde sıklıkla yer verdiği aynalar, ferah bir ortamın olmazsa olmaz aksesuarlarından sayılıyor.

Ayna Sektörünün Öncüsü İlgiden Memnun

Pandemi ile birlikte daha da ilgi görmeye başlayan ayna sektörü, sadece kendi sektörünü değil mobilya sektörünü de canlandırdığı için durumdan herkes hoşnut.

Sektörün öncü isimlerinden biri olan Ayna Merkezi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Arslan, sektörün gün geçtikçe büyüdüğünü, standart üretimin geliştiğini ve teknolojik alt yapı ile birlikte ayna tasarımlarının globalleştiğini belirtiyor.

Fatih Arslan’a göre, aynalardaki tasarım zenginliği mobilya sektörüne de hareket kazandırdı. Evde daha çok zaman geçiren insanlar, ertelediği birçok şey için fırsat buluyor. Alışveriş tercihleri incelendiğinde dekorasyona yönelik siparişlerin arttığı gözleniyor.

Fatih Arslan yönetimindeki Ayna Merkezi, masa ve boy aynaları haricinde sehpa, masa gibi farklı ürünlere de ayna detayını ekleyerek zengin bir ürün yelpazesi sunuyor.

Duvar ve boy aynalarındaki tasarımlar ise sadece ev değil ofis, restoran, kafe ve benzeri yerlerin dekorasyonunu da modern, mekâna özel hale getiriyor. Fatih Arslan, tasarımların her geçen gün arttığını ve kişiye özel tasarımlar hazırladıklarını belirtiyor.

Avrupa ve Asya Ülkelerine Türkiye’den Ayna Gönderiyoruz

Ayna Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Arslan, sektörde tanınan bir isim olduklarını ancak pandemi ile birlikte yerel pazardan global pazara ulaştıklarını belirtiyor ve ekliyor, “Asya ve Avrupa ülkelerine Ayna Merkezi ekibi olarak birçok sipariş gönderiyoruz.”

Ayna Merkezi’nin Türk markası olarak farklı kıta ve ülkelerde boy göstermesini gurur verici olarak değerlendiren Arslan, çalışmalarının devam ettiğini, hijyen kuralları odağında yeni çalışmalar ürettiklerini ve gelen hiçbir talebi geri çevirmediklerini vurguluyor.

Ayna Merkezi daha önce 100 bin parça ayna kullanarak spor bir aracı ayna ile kaplayarak Türkiye’de ve yurt dışında büyük ilgi görmüş, özel siparişler almıştı. Firmanın yenilikçi çalışmaları tüm dünyada yankı buluyor, sektörün yenilikçi bir yaklaşımla büyümesinde rol oynuyor.

Kaynak: ayna merkezi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!