featured

Batuhan Karacakaya Kimdir ? Survivor’dan Elenen Batuhan Karacakaya, Yeni Projelerde Yer Alacak mı?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Batuhan Karacakaya kimdir? Aşk-ı Memnu’nun çocuk oyuncusu olarak öne çıkan Karacakaya, Survivor yarışmasına katılarak izleyiciyi oldukça şaşırtmıştı. Yaklaşık 10 yıldır Survivor’da olmak istediğini belirten ve bunun için büyük çaba gösteren oyuncu, dün gece itibariyle resmen elendi. Sevenlerine büyük üzüntü yaşatan Batuhan Karacakaya kimdir? Onu yeni projelerde görebilecek miyiz? İşte detaylar…

Batuhan Karacakaya Kimdir? Batuhan Karacakaya Yaş Bilgisi

Survivor yarışmacıları ne kadar para alıyor yazımıza mutlaka göz atın. Batuhan Karacakaya kimdir? Batuhan Karacakaya kaç yaşında konusu da oldukça merak edilen bir diğer konu. 10 yaşındayken Aşk-ı Memnu adlı dizide rol alan Karacakaya, 1997 doğumludur. Yani henüz 23 yaşındadır.

1- Batuhan Karacakaya Ailesi | Batuhan Karacaya Annesi Kimdir?

Batuhan Karacakaya babası Birol Karacakaya’dır. İnşaat malzemelerinin satışını yapan bir şirketi bulunan Birol Karacakaya aynı zamanda iç mimardır. İstanbul’da yaşamını sürdüren Batuhan Karacakaya Gülhayat Karacakaya’nın da oğludur. Ünlü oyuncunun annesi ev hanımıdır. Ailesiyle birlikte yaşamını sürdüren oyuncunun birde Melisa adında kız kardeşi vardır.

2- Batuhan Karacakaya Boyu ve Kilosu

Batuhan Karacakaya boyu kayıtlarda 1.82 olarak belirtilirken, kilosu ise 75’tir. Kaslı vücut yapısı ile genç kızların hayranı olduğu ünlü oyuncu, uzun süredir düzenli spor yaparak bu görünümü elde etmiştir.

3- Batuhan Karacakaya Aslen Nereli?

Batuhan Karacakaya aslen nereli olduğuna dair herhangi bir bilgi paylaşımı bulunmamaktadır. Ancak ünlü oyuncunun doğma büyüme İstanbullu olduğu söylenebilecektir.

4- Batuhan Karacakaya Hangi Üniversitede Okudu?

Batuhan Karacakaya kimdir? Batuhan Karacakaya henüz yeni mezun olmuş bir mimardır. Oyuncu geçtiğimiz sene Nişantaşı Üniversitesinin İngilizce Mimarlık bölümünden mezun olmuştur.

5- Batuhan Karacakaya Sevgilisi Var mı?

Ünlü oyuncuya büyük hayranlık duyan izleyici kitlesinin merak ettiği bir diğer konu ise sevgilisinin olup olmadığıdır. Batuhan Karacakaya’nın uzun bir süredir bir sevgilisi yoktur. Batuhan son olarak 2018 yılının yazında bir genç kız ile Bodrum’da tatil yaparken görüntülenmişti.

6- Survivor Batuhan Hangi Dizide Oynadı?

Batuhan Karacakaya kimdir? Survivor Batuhan, ilk olarak adını Aşk-ı Memnu ile duyurmuştu. Bülent Ziyagil karakterine hayat veren oyuncu, sevimli ve sempatik hareketleri ile kısa zamanda sevilen biri haline geldi. Ancak bu dizi öncesinde Bıçak Sırtı, Beşinci Boyut gibi filmlerde çocuk oyuncu olarak rol almıştı. Aşk-ı Memnu ile tanınırlık kazanan Batuhan, daha sonra Umutsuz ev kadınları dizisinde rol aldı. Batuhan Karacakaya Survivor macerası başlamadan hemen önce ise Diriliş Ertuğrul adlı dizide Dündar beyi canlandırıyordu.

7- Survivor Batuhan Karacakaya Neden Ayrıldı?

Batuhan Karacakaya kimdir? Batuhan Karacakaya’nın Survivor’dan ayrılması, izleyici üzerinde büyük üzüntü yarattı. Ünlü oyuncu yaklaşık 10 yıldır Survivor izleyici olduğunu dile getirirken, uzun zamandır Survivor’a gitmek içinde ekstra çaba gösterdiğini ifade ediyor. Sonunda bunu başaran Batuhan, büyük bir fan kitlesine sahip olmuştu.

Diğer yarışmacıları sert ve açık açık bir şekilde eleştirmekten çekinmeyen oyuncu bu yönüyle herkesin kalbini kazanmıştı. Son günlerde performansını da günden güne arttıran oyuncu, oynanan 6 dokunulmazlıktan herhangi birini alamamıştı. Batuhan Karacakaya kimdir? 2. Haftanın 1. Dokunulmazlığını alan Poyraz, Batuhan’ın potaya çıkması yönünde karar verdi.

2. Ve 3. Dokunulmazlığı alan Berkay ise sırasıyla Aleyna ve Ayşe’nin isimlerini verdi. Potanın bu denli güçlü isimlerden oluşması, adayların sevenlerini harekete geçirdi. Sonuç olarak potada oy kullanımı konusunda rekor bir sayıya ulaşıldığı belirtildi. Ancak bu 3’lü potada Batuhan’ın çıkmasına kesin gözüyle bakılıyordu. Sayısız birinciliği bulunan Batuhan ne yazık ki bu potadan çıkamadı ve elendi. Bu durum ekran başındaki tüm izleyiciler üzerinde şok etkisi yarattı.

8- Batuhan Karacaya Kimdir | Survivor Batuhan Yeni Projelerde Yer Alacak mı?

Batuhan Karacakaya kimdir? Survivor’un final adaylarından biri olarak gösterilen Batuhan’ın dün gece itibariyle yarışma hayatı sona erdi. Survivor uğruna birçok projesini askıya alan oyuncunun bundan sonraki süreçte neler yapacağı oldukça merak ediliyor. Bilindiği üzere Batuhan’a yakın zamanda, Acun Ilıcalı tarafından Exxen kanalı ile ilgili teklifler götürülmüştü.

https://www.youtube.com/watch?v=hanJShlUPQU

Ancak Batuhan, Survivor hayalleri sebebiyle bu projelerin tamamını rafa kaldırmıştı. Eleme süreci sonrasında Batuhan’ın Exxen ya da farklı bir projede vakit kaybetmeden yer alacağı konuşuluyor. Milyonları üzüntüye boğan Karacakaya’nın hayatında oluşan yeni gelişmeleri izleyerek göreceğiz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!