featured

Bellona Koltuk Takımı Modelleri ile Yeni Yıla Yepyeni Bir Giriş Yapın | Bellona Koltuk Takımı Fiyatları Ne Kadar?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bellona koltuk takımı modelleri ile yeni yıla yepyeni bir giriş yapabilirsiniz. Koltuk takımı hayatımızın her döneminde olmazsa olmazımız sayılabilecek eşyalardandır. Kimi zaman dinlenirken, kimi zaman televizyon izlerken kimi zaman hoş sohbetler ederken kullandığımız koltuk takımlarında konfor oldukça önemlidir. Bellona kalitesi ve şıklığı ile kendisini kanıtlamış mobilya markaları arasında yer alıyor. Peki, Bellona koltuk takımı modelleri 2022 seçenekleri arasında hangi tasarımlar yer alıyor? Bellona koltuk takımı fiyatları nasıl? İşte, detaylar…

Bellona Koltuk Takımı Modelleri | Bellona Salon Takımı Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Bellona koltuk takımı modelleri seçerken, oldukça titiz ve özenli davranılmalıdır. Çünkü salon grupları, sürekli olarak değiştirilemeyecek ve uzun süre kullanılabilecek eşyalar arasındadır. Öncelikle koltuk takımları mutlaka yaşam alanının genişliği ile doğru orantılı olarak tercih edilmelidir. Bunun yanı sıra diğer eşyalarınız ile uyumlu olan parçaların seçilmesi de oldukça önemlidir.

YouTube video

Spor mobilyalara, avangard koltuk takımı modelleri tercih edilmesi ortamda hoş bir dekorasyon algısının oluşmasını önleyecektir. Son olarak Bellona koltuk takımı modelleri seçerken, yaşam alanınıza ve eşyalarınıza yakışacak renklere yer vermelisiniz. Bellona modellerinden öne çıkarak, hazırladığımız yazımız üzerinden yaşam alanınıza en uygun modelleri tercih edebilirsiniz.

1- Gravita Koltuk Takımı

Bellona mobilya markasında karşılaşabileceğiniz Gravita koltuk takımı, klasik renk tonlarından sıkılan kişiler için oldukça uygun bir seçenektir. Modern bir tasarım olarak öne çıkan bu seri mürdüm ve antrasit rengini buluşturuyor. Yüksek ayakları sayesinde temizliği kolaylaştıran model, küçük ve desenli yastıkları ile oldukça ferah bir görüntü yakalıyor.

2- Loretto Koltuk Takımı

Bellona koltuk takımı modelleri arasında bulunan Loretto, oldukça modernize görüntüsü ile yaşam alanlarınıza bambaşka bir hava katacak. Opak krem ve antrasit rengi kullanılarak tasarlanan bu model, hemen her tonla uyum gösterebilecektir. Berjer tasarımı ile ofis mobilyası havasına sahip bu takım, özellikle geniş salonlarınızda minimalist bir dekorasyon oluşturabilmek için tercih edilebilir.

3- Montego Koltuk Takımı

Bellona koltuk takımı chester modelleri adeta göz dolduruyor. Chester modeli olarak öne çıkan Montego doğanın toprak tonlarını yaşam alanınıza getirecek. Vizon ve kiremit tonlarının kullanıldığı bu modelde yüksek ayaklara yer verilmesi modelin şıklık düzeyini oldukça arttırmıştır. Flu desenlerle ilgi çeken yastıklar ise, tasarımın daha modern bir görüntüye ulaşmasını sağlıyor. Bu Bellona koltuk takımı fiyatları 2022 listesine göre de oldukça uygundur.

4- Sanvito S Koltuk Takımı

Bellona koltuk takımı modelleri arasında bulunan Sanvito S, sıra dışı parçalar arayanlar için eşsiz bir seçim olacaktır. Gri tonunun asil şıklığını salonlarınıza taşıyan bu seri, yaşam alanlarınıza monokrom bir hava katmak için oldukça uygundur. Bellona oturma grupları arasında olan seri çizgisel desenleri, yüksek ayakları, baza formunda oluşunun yanı sıra ergonomik tasarımı ile de büyülüyor. Bellona kalitesi ve güvenilirliği, şıklık ile buluşturan bu model mutlaka araştırılmalıdır.

5- Fonte Koltuk Takımı

Bellona koltuk takımı modelleri arasında bulunan Fonte serisi, modern görünüşü ile dikkat çekiyor. Bu senenin favori tonları antrasit ve bordo renginin kullanıldığı takım sağlığa zarar vermeyen süngerli yapısı ile oldukça konforludur. Depolama ve yatak olma özelliği bulunan Fonte, çarpıcı renk tonları ile kombin yapıldığında estetik bir dekorasyon elde edilebilecektir.

6- Palvin Koltuk Takımı

Bellona koltuk takımı modelleri arasında bulunan Palvin, vizon renkleri salonunda kullanmak isteyenler için çok uygun bir seçim olacaktır. Modern koltuk takımları listesinde yer verebileceğimiz bu ürün, açık vizon renk tonu ile hemen her mobilyaya uyum gösterecektir. Yumuşacık kumaşı, yüksek ayakları, şık yastıkları ile evinize yepyeni bir hava katacak bu modelin farklı renk tonları ile tasarlanabilmesi de mümkündür.

7- Sanvito Koltuk Takımı

Bellona koltuk takımı modelleri arasında yer alan Sanvito, Sanvito S serisi ile benzerlik göstermektedir. Diğer Bellona koltuk takımı 2022 serisi modeli ile aynı olan Sanvito’nun en önemli farkı berjerlerindeki renk farklılığıdır. Bu modelin üçlü modellerinde açık vizon, berjer modelinde ise modern bir lacivert renk tonu çalışılmıştır. Yastık renklerinde de farklı tonların kullanıldığı Sanvito koltuk takımı, iki renk kombini sevenler için tercih edilebilecektir.

8- Carlino Koltuk Takımı

Bellona fiyat listesi 2022 içerisinde oldukça makul fiyata sahip olan Carlino, koyu renklerin ağırlığına kapılanlar için tasarlanmıştır. Zümrüt yeşili ve siyah renk tonunun kullanıldığı bu koltuk takımı, spor çizgisi ile her ortama uyum sağlayabilecektir. Yumuşacık dokusu ve silinebilir özelliği ile dikkat çeken bu Bellona koltuk takımı modelleri yatak olarak da kullanılabilecektir. Yastıklarda kullanılan detaylar modelin şıklığını daha da arttırmaktadır.

9- Loren Koltuk Takımı

Bellona koltuk takımı modelleri arasında bulunan Loren serisi, Chester modellerine benziyor. Vizon ve kahverengi renk tonlarının kullanıldığı bu seride, sırt kısmına kullanılan yastıklar kullanım sırasında büyük bir konfor sağlayabilecektir. Az sayıda ve mini formda tasarlanan yastıklar ise koltukların daha verimli kullanılmasına yardımcı olacaktır. Yumuşacık ve konforlu kumaş kalitesi ile tatmin eden bu koltuk takımlarında depolama özelliği de bulunmaktadır.

10- Bellona Koltuk Takımı Modelleri: Armina Koltuk Modeli

Yaşam alanlarınıza zarif bir dokunuş yapmak isterseniz, Bellona koltuk takımı modelleri arasında yer alan bu seriye yer verebilirsiniz. Vizon ve mürdüm tonları ile oldukça zarif bir görünüm sunan bu takım yüksek ayakları, şık kırlentleri ve yumuşacık dokuya sahiptir. Şıklığından taviz vermeyen bu model iki üçlü ve bir berjer şeklinde tasarlanmıştır. Bellona oturma grupları arasında bir adım öne çıkan Armina serisi, tüm salonlara bambaşka bir hava katacaktır.

11- Leny Koltuk Takımı

Bellona koltuk takımları fiyatları bakımından makul bir içeriğe sahip Leny koltuk takımı hem konforu hem de görüntüsü ile beğeni topluyor. Mavinin en güzel tonunun kullanıldığı bu modelde, berjer rengi olarak gri tercih edilmiştir. Renk tonlarında değişiklik yapabileceğiniz Leny koltuk takımı, yumuşacık ve kaliteli kumaşı sayesinde kolayca temizlenebilecektir. Bellona koltuk takımı modelleri arasında bulunan Leny, ayrıyeten yatak olarak da kullanılabilmektedir.

12- Setra Koltuk Takımı

Bellona koltuk takımı yorumları arasında bulunan Setra serisi, beklentilerinizi zirveye taşıyacak. Zümrüt yeşili ve gri tonunun buluştuğu bu seri, ağır salonların vazgeçilmez parçası olacaktır. Çizgisel kapitone detaylarının kullanıldığı Setra koltuklara zarif desenlere sahip kırlentler eşlik etmektedir. Kolay temizlenebilir özelliği sayesinde her daim temiz tutabileceğiniz seride, hem konforu hem de şıklığı bir arada bulabileceksiniz.

13- Solven Koltuk Takımı

Bellona koltuk takımı modelleri arasında sırada Solven serisi bulunuyor. Avangard bir seri diyebileceğimiz bu model, dekorasyonda maksimalist dokunuşlar arayanlar için oldukça uygun bir seçimdir. Buz mavisi ile krem tonunun yer verildiği Solven tasarımında kubbe detayları kullanılmıştır. Ahşap klapa ve altın sarısı ayaklar kullanılırken, model aynı zamanda göz alıcı desenlere sahip kırlentlerle zenginleştirilmiştir.

14- Solven S Koltuk Takımı

Bellona koltuk takımı modelleri içerisinde bulunan Solven S serisi, birebir Solven serisi ile aynıdır. Bu modelde, diğer model renklerinin dışına çıkılarak zümrüt yeşili ve Duca gri tonu kullanılmıştır. Evinde yeşilin getirdiği canlılık ve huzura yer vermek isteyenler Solven S serisine göz atabileceklerdir.

15- Orlando Koltuk Takımı

Modern bir salon dekorasyonu yaratmak isterseniz, Bellona koltuk takımı modelleri arasında bulunan Orlando serisine yer verebilirsiniz. Bellona koltuk takımı fiyatları 2022 listesi bakımından da her bütçeye uyum sağlayabilen bu model tamamen gri tonları ağırlıktadır. Modelde iki farklı gri renk kullanılırken, monokrom dekorasyona ilgi duyan kişiler bu tasarıma göz atabileceklerdir. Siyah-krom ayakları, çizgisel kapitone detayları ve kırlentleri ile modern ve estetik bir anlayış sunabilmektedir.

16- Vilza Koltuk Takımı

Vilza koltuk takımı yumuşacık hatları ve kapitone modeli ile Bellona koltuk takımı modelleri arasında bir adım öndedir. Ayak kısımlarında ahşap malzeme içeriğine yer veren Vilza’nın kol kısmı ve yastıkları da oldukça farklı bir görünüm sunuyor.

Açılabilir yatak teknolojisi ile yatak formunu alan bu koltuk takımı, iki üçlü ve iki berjer şeklinde tasarlanmıştır. Bunun yanı sıra sadeliği ve şıklığı ile ön planda olan koltuk takımı, hareketli desenlere sahip kırlentlerle tamamlanmıştır.

17- Loris Koltuk Takımı

Bellona koltuk takımı fiyatları 2022 listesinde ön plana çıkan Loris koltuk takımı, salonunda güçlü parçalar arayanlar için oldukça uygundur. Koyu yeşil ve gri renklerinin kullanıldığı seri hafif parlak kumaş içeriği sayesinde ortama ağır bir hava katabilecektir. Chester modeli diyebileceğimiz Loris serisinde, koyu ahşap ve yüksek ayaklar tasarlanmıştır. Sade ve şık bu avankard model, şık ve estetik kırlentlerle uyumlu bir görünüm sunmaktadır.

18- Pesaro Koltuk Takımı

Bellona koltuk takımı modelleri arasında sırada Pesaro serisi var. Modern avankard tarzı ile salonunuza bir asillik katacak seride açık gri ve mürdüm tonları ağırlıktadır. İki üçlü ve berjerin yer aldığı takımda yumuşacık ve silinebilir kumaş kullanılmıştır. Kavisli formda tasarlanan sırt kısmı, belin şeklini alarak konfor düzeyini arttırabilecektir. Alt baza kısmında yoğun ahşap malzemenin kullanıldığı Pesaro serisi, şık kırlentleri ve konforu ile Bellona kalitesini gözler önüne serebilecektir.

19- Mariana Koltuk Takımı

Pastel renk tonlarına ilginiz varsa Mariana koltuk takımı tam size göre olacaktır. Bellona koltuk takımı modelleri arasında en çok tercih edenlerden biri olan Mariana, avangard tarzı ile hayranlık uyandırabilecektir. Klasik çizgilerin yoğun olarak kullanıldığı bu modelde, modernlikten de ödün verilmemiştir. Modelde zümrüt yeşili, gri ve altın sarısı tonlarına yer verilmiştir. Oturma odasının atmosferini değiştirecek bu modele mutlaka şans vermelisiniz.

20- Mistral Koltuk Takımı

Bellona koltuk takımı modelleri arasında bulunan Mistral, göz alıcı düğme çekme detayları ile avangard bir tarzı yansıtıyor. Oval hatlı kol formu ile sıra dışı tasarımını gözler önüne seren modelde, pudra ve krem renkleri hakimdir. Yüksek formdaki masif ayaklar ise altın sarısı ile zenginleştirilmiştir. İki adet üçlü ve iki adet berjer formunda oluşturulan bu grup, hem sandıklı hem de yatak şekliyle kullanılabilecektir. Yaşam alanlarınızda şık, fonksiyonel ve gösterişli bir tasarım tercih etmek isterseniz Mistral serisini değerlendirebilirsiniz.

21- Solena Koltuk Takımı

Bellona koltuk takımı modelleri içerisinde sade ancak iddialı bir oturma grubu arıyorsanız, Solena’yı inceleyebilirsiniz. Sırt minderlerinde yer verilen çift dikiş ile farklı bir ambiyans yaratan serinin lacivert koltukları ve farklı desenli berjeri dikkat çekicidir. Soft süngerin kullanıldığı serinin yatak olabilme özelliği ise konfor düzeyini arttırmaktadır. Kolay temizlenebilmesi sayesinde her daim hijyenik bulabileceğiniz bu model, sıradan dekorasyon algısının dışına çıkarak büyük beğeni toplayabilecektir.

22- Perlino Koltuk Takımı

Krem ve zümrüt yeşili kombin olan bu Bellona koltuk takımı modelleri, salonlardaki o sıradanlık algısını yerle bir ediyor. Avangard bir tarzı bulunan bu seri, lükens ayak ve altın renkli deri fitili ile hareketlendirilmiştir. Estetik görüntüsü ile yaşam alanlarına iddia atacak Perlino yumuşacık dokusu ve kalitesi sayesinde uzun ömürlü kullanım vadedebilecektir. Yatak haline getirebileceğiniz seri, Bellona’nın üst düzey şıklığı ve konforunu evlerinize getirebilecektir.

23- Luca Koltuk Takımı

Bellona oturma grubu fiyatları 2022 listesinde bakıldığında Luca modelinin dikkat çekici olduğu görülebilecektir. Koyu renklerin hakim olduğu Luca serisinde, bordo ve antrasit mükemmel bir uyum sergilemiştir. Koyu ahşap rengi yüksek ayakları bulunan Luca, istenildiğinde yatak formuna getirilerek kullanılabilecektir. Son olarak ekoseli kırlentlerle kombin yapılan bu Bellona koltuk takımı modelleri, salonunuza güçlü ve estetik bir hava katmaya yetecektir.

24- Volga Koltuk Takımı

Koltuk takımı- Bellona markasında aranıyorsa, Volga serisini göz ardı etmemek gerekecektir. Elegant bir model arayışında iseniz, gül kurusu ve kahverengiye dönük bir grisi bulunan bu oturma grubuna bir göz atabilirsiniz.

Sağlığa zarar vermeyen konforlu süngerlerin kullanıldığı takım, yumuşacık kumaşlarla kaplanmıştır. Bu yönü sayesinde gerek duyulduğunda kolayca silinerek hijyenik bir görünüme kavuşturulabilir. Depolama ve yatak formunda kullanabilme özelliği bulunduğundan, Bellona koltuk takımı modelleri içerisinde bulunan Volga serisinin yalnızca şık değil fonksiyonel bir model olduğu da söylenebilir.

25- Mavenna Koltuk Takımı

Bellona koltuk takımı mavenna serisi sadeliği modern bir görünüm ile taçlandırıyor. Açık ve koyu gri tonlarının bir arada kullanıldığı bu seride, makrome dikişleri kullanılarak bohem bir görünüm yaratılmıştır.

Bu dikişler spor, zarif ve estetik bir salon görünümü için ihtiyacınız olan oturma grupları olacaktır. Berjer koltuklarda kullanılan yarma modeller hem modern bir hava katmakta hem de koltuklardaki aşırı sade görüntüyü kırmaktadır. Yumuşak ve silinebilir kumaş yapısının yanı sıra Mavenna serisi yatak olma ve depolama özelliği ile öne çıkmaktadır. Bellona koltuk takımı modelleri arasında bulunan Mavenna ile minimalist dekorasyonlara imza atabilirsiniz.

26- Monreal Koltuk Takımı

Kaliteli ve ucuz koltuk takımları arayışında iseniz, Bellona koltuk takımı modelleri tam size göre olacaktır. Bu kategori içerisinde bulunan Monreal, avangard detayları ile maksimalist dekorasyon sevenler üzerinde hayranlık uyandıracak.

Kol üzeri ve sırt kısmınla uygulanan makrome detaylar koltuk takımını modernize etmiştir. Krem atın rengi ayaklar ve krem renkli klapalar dekorasyonda gösterişi vurguluyor. İki adet üçlü ve iki adet berjerin bulunduğu bu takım, temizliği kolaylaştıran kaliteli kumaş ve yüksek ayaklara sahiptir. Şık, konforlu ve fonksiyonel bir seçim yapmak istiyorsanız, Bellona koltuk takımı modelleri içerisinde bulunan bu modele mutlaka yer vermelisiniz.

27- Vienza Koltuk Takımı

Modern bir seçim yapmak isteyenlerin tercih edebileceği Vienza koltuk takımı modeli, bu kategorinin en nadide parçalarındandır. Bellona koltuk takımı Vienza modelinde gri ve bordo uyumu gözler önüne serilmiştir.

Spor bir model olan bu seri, avangard detaylara sahip kırlentlerle hareketlendirilmiştir. Yüksek ve ahşap ayakların kullanıldığı bu seri sayesinde, temizlik yapmak artık oldukça konforlu olacaktır. Bunun yanı sıra Bellona koltuk takımı modelleri arasında olan Vienza yumuşak ve kaliteli kumaş içeriği istenildiğinde rahatlıkla silinebilecektir.

28- Violet Koltuk Takımı

Bellona koltuk takımı modelleri listesinde yer verebileceğimiz Violet, spor ancak modern bir seçim yapmak isteyen kişilerin beğenisine sunulabilecektir. Farklı renk alternatifleri yaratılabilecek bu seride bordo ve bej uyumu oluşturulmuştur.

Sırt minderlerinde düğme çekme yöntemi ile hareketlendirilen koltuklar makrome dikiş uygulaması ile modernize edilmiştir. Kırlentlerde kullanılan şık desenler, Violet koltuk takımı modelinin daha estetik görünmesini sağlamaktadır. Depolama özelliği bulunan bu seri hem yatak olabilmekte hem de fonksiyonelliği ile kolayca temizlenebilecektir.

29- Aden Koltuk Takımı

Aden serisi, Bellona koltuk takımı modelleri içerisinde bulunan zarif ve estetik bir tasarımdır. Etkileyici lacivert bir ton kullanılarak tasarlanan bu koltuklar, krem tonu ile kombin yapılmıştır. Bronzing baskı uygulamalı kumaş tekniğinin bulunduğu seri hafif parlak görüntüsü ile oldukça asildir. Kırlentlerde kullanılan etnik detaylar ise salonların şıklığını ve zerafetini tamamlayabilecektir. Şık görüntüsünün yanı sıra konforu ve rahatlığı ile sizi sarıp sarmalayacak bu modeli, yatak formuna da getirebilirsiniz.

30- Alegro Koltuk Takımı

Chesterfield bir koltuk takımı arayışında iseniz, Bellona koltuk takımı modelleri kategorisindeki Alegro serisini inceleyebilirsiniz. Antrasit ve bordo renklerinin kullanıldığı bu koltuk tasarımı alışılmışın dışında bir modeldir. Bronzing baskı kumaşların kullanıldığı Alegro serisinin berjerinde, içe dönük kol detayları kullanılmıştır. Yumuşacık süngerinin yanı sıra modelin silinebilir kumaş olması büyük bir avantajdır. Koyu renk ahşap ve yüksek ayakların kullanıldığı bu salon takımının yastık sayısının fazla olması şıklığın katlanarak artmasını sağlamaktadır.

31- Lofty Koltuk Takımı

Bellona koltuk takımı modelleri arasında bir diğer seri Lofty modelidir. Bu yılın favori renk tonları bordo ve grinin eşsiz uyumunu gözler önüne seren model ortama spor bir hava katacaktır. Sırt kısmı ve kol kısmı boyuna makrome dikiş uygulaması ile hareketlendirilirken, kol kısmında oval bir tasarıma yer verilmiştir. Yüksek ayakları ve yatak olma formu ile ön plana çıkan Lofty koltuk takımı, salonlarda modern ve spor bir şıklık arayanlar için tercih edilebilecektir.

Dekorasyonda seçiciyseniz bir diğer ünlü marka İstikbal koltuk takımı modelleri yazımıza göz atabilirsiniz. 

32- Alissa Koltuk Takımı

Alissa koltuk takımı, Bellona koltuk takımı modelleri arasında gösterebileceğimiz son seridir. Salonlarda klasik algıdan kurtulmak isteyenler rahatlıkla bu spor şık oturma grubunu tercih edebileceklerdir. Makrome dikiş uygulamasının tüm modelde uygulandığı Alisa serisi sıfır ayaktır. Ancak hafif formları sayesinde hepsi rahatlıkla kaldırılarak temizlenebilecektir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!