featured

Böylesine Hem Suçlu Hem de Güçlü Denir! Mağazadan Çaldığı Televizyonu İade Ederek Parasını Almak İstedi, Olanlar Oldu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu olaya şok olabilirsiniz! Lincolnshire’de akıllara durgunluk veren bir olay meydana geldi. Bir elektronik mağazasından devasa boyda bir televizyon çalan adam, daha sonrasında çaldığı ürünü iade etmek istedi. Ve en garip ve hayrete düşüren olay ise televizyonu iade ederek, yüklü bir paraya sahip oldu!

Çaldığı Televizyonu İade Ediyormuş Gibi Yaptı!

Çaldığı televizyonu iade ediyormuş gibi yapan adam, mağazaya gelerek aldığı ürünü kullanmaktan vazgeçtiğini söyledi. İsmi paylaşılmayan bu adam bir gün öncesinde televizyonu raftan alarak, hırsızlık girişiminde bulunmuştu. Kasaya giden ve ürünü kullanmayacağını dile getiren hırsız, birde mağdur olduğunu söyledi!

Büyük bir özgüven ile mağazadan çaldığı televizyonu hiçbir fatura yahut fiş göstermeden iade etmeyi başardı. Karşılığında ise tam 329.99 sterlin para iadesi aldı. Parayı aldıktan sonra kayıplara karışan adamdan hemen sonra şok gerçek ortaya çıktı!

Kamera kayıtlarının incelenmesi ile birlikte adamın raftan televizyonu aldığı ve hiçbir şey olmamış gibi alarmını sökerek oradan ayrıldığı görüldü. Tüm bunları fark edemeyen, çalışanlar olayın şokunu halen üzerinden atamadıklarını belirtiyor.

Hırsızlık yaparak aldığı televizyonu iade ederek yüklü bir paranın sahibi olan o adam ise, şu sıralar her yerde aranıyor. Ne diyelim, adamın özgüvenine hayret ettik doğrusu… Yorum, sizin!  

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!