featured

Tekrar Tekrar Sevgili Olarak ‘’Yine mi Ya’’ Dedirten Ünlü Çiftler

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlülerin çorap değiştirir gibi, sevgili değiştirdiklerini bilmeyen yok. Ancak aşık olup, ne olursa olsun sevdiğinden vazgeçemeyen ünlülerde yok değil! Öyle ki, bir ayrıl bir barış hayranlarını da bıktırabiliyorlar. İşte, ‘’Ne seninle ne sensiz’’ diyen ve sevgilileriyle sürekli ayrılıp barışan o ünlü çiftler…

1- Gigi Hadid- Zayn Malik

Gigi Hadid ve Zayn Malik dünyadaki en popüler çiftlerden bir tanesi… Ancak bir ayrıl, bir barış giden bir birliktelikleri var. Son olarak Gigi’nin annesi yüzünden ayrılan çift, daha öncesinde de defalarca ayrılmış ve aylarca ayrı kalmıştı. Çiftin bir çocuk sahibi olması artık ayrılmayacaklarını düşündürse de ne yazık ki böyle olmadı. Ancak çiftin yakın zamanda barışacağına da kesin gözle bakılıyor.

2- Çağatay Ulusoy – Duygu Sarışın

Bu çift birbirinden asla ayrılamıyor. Öncesinde defalarca ayrılan ikili, birbirlerini gördükleri anda tekrar barıştı. İkilinin 2 yılı aşkın bir süredir sevgili oldukları biliniyor. Şimdilerde evlilik hazırlıkları yapan çiftin, sorunsuz nikah masasına oturup oturamayacağı da merak ediliyor.

3- Beren Saat- Kenan Doğulu

Beren Saat ve Kenan Doğulu’nun ilişkileri de ha boşandılar ha boşanacaklar şeklinde sürüp gidiyor. Bilindiği üzere Beren Saat’in eski sevgilisi Efe, bir trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Bu nedenle, Efe’nin ilişkide hep bir kara gölge gibi yer aldı düşünülmüştü. Defalarca kez ayrılma girişiminde bulunan çift şimdilerde, ayrılmaktan vazgeçti. Bunun yanı sıra çift şimdilerde çok mutlu görünüyorlar.

4- Zerrin Özer- Murat Akıncı

Bilindiği üzere Zerrin Özer ve Murat Akıncı çifti gündeme bomba gibi düşmüştü. Çiftin 36 saat evli kalması sonrasında Akıncı’nın dolandırıcı olduğu söylenmişti. Şikayetçi olan kadınların oldukça fazla olması sonrasında çift ayrıldı! Ancak çok geçmeden yeniden barıştılar. Bu barışma Zerrin Özer hakkında ‘’İnşallah akıllanır’’ yorumlarının yapılmasına neden oldu. Şimdilerde çift ayrıldı mı yoksa halen devam mı ediyor bilinmiyor.

5- Oğuzhan Koç- Demet Özdemir

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir kısacık ilişkilerine tam 3 ayrılık sığdırdılar. Uğruna Yağmur Tanrıseven ile arkadaşlığını sonlandıran Özdemir, Koç’la yakın zamanda ayrılmıştı. Bir daha asla barışmayacağını da söyleyen Özdemir, ayrılığa dayanamadı! Çiftin şimdilerde yeniden barıştığı ve bu barışmayı sır gibi sakladıkları konuşuluyor.

6- Burcu Kıratlı – Sinan Akçıl

Çiftin ilişkisi deyim yerinde ise, yılan hikayesine döndü. İlk evliliklerinin üzerinden çok geçmeden boşanan çift bir süre ayrı kalmıştı. Sonrasında ise çift, yeniden barışmış ve ikinci kez nikah masasına oturmuşlardı. Şimdilerde yeniden boşanma kararı alan çiftin, üçüncü kez evlenip evlenmeyecekleri de oldukça merak ediliyor.

7- Ata Demirer- Alara Bozbey

Bir ayrıl bir barış şeklinde devam eden bir diğer çiftimiz ise Ata Demirer ile Alara Bozbey… Ata Demirer, Özge Borak ile ayrıldıktan sonra uzun bir süre kalbini aşka kapatmış sonrasında ise Alara Bozbey ile aşk yaşamaya başlamıştı. Çift yaşadıkları anlaşmazlıklar yüzünden defalarca kez ayrıldı. Son olarak tekrar barışan çift, 2022 yılında evlenerek bu sorunları aşmayı planlıyor.

8- Melis Sütşurup- Mustafa Sandal

Mustafa Sandal Emina ile ayrıdıktan hemen sonra deyim yerindeyse aşka küsmüştü. Bir süre yalnız kalan Sandal, Melis Sütşurup ile büyük bir aşka yelken açmıştı. Ama çift defalarca kez ayrıldı. Her ayrılık sonrasında ayrı kalmaya dayanamayan çift, barıştıklarını her defasında sosyal medyada aşk paylaşımlarında bulundu. Buda sosyal medyada samimiyetsizler yorumları almalarına sebep oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!