featured

Cep Dostu Amazfit Band 5 Akıllı Bileklik Türkiye’de!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amazfit Band 5 akıllı bileklik modeli, 329 TL gibi oldukça düşük bir fiyat ile Türkiye pazarında yerini aldı. En yakın rakibi Xiaomi Mi Band 5 ile sıklıkla karşılaştırılan bu yeni akıllı bileklik modeli, Turkcell, Teknosa, Epey, Hepsiburada ve Amazon gibi büyük internet sitelerinde satışa sunulmaya başladı.

Türkiye’de büyük bir hızla yayılan akıllı bileklik kullanımı oranları ile birlikte yeni ve uygun fiyatlı modeller de art arda çıkarılmaya başlandı. Bugünlerde herkesin büyük bir ilgi ile takip ettiği marka Amazfit Band 5 ise hem fiyatı hem de özellikleri ile piyasanın tozunu attıracak gibi görünüyor. İşte, Amazfit Band 5 özellikleri ve detayları.

Cep Dostu Amazfit Band 5 Özellikleri Nelerdir?

YouTube video

Amazfit Türkiye garantili dünyaca ünlü saat firması, akıllı bileklik modelleri ile de ön plana çıkmayı başardı. 329 TL gibi oldukça düşük bir rakam ile Türkiye pazarında yerini alan markanın yeni modeli, taşıdığı özellikleri ile de tercih sebebi olmaktadır. İşte, Amazfit Band 5 özellikleri ve detayları.

1 – Uyku Takibi Yapabilen Akıllı Bileklik Amazfit Band 5

Türkiye garantili saat modelleri ile ön plana çıkan markanın yeni modeli Band 5, sağlık teknolojileri alanında da sıklıkla tercih edilmektedir. Uyku problemi yaşayan ve uykuda kalp çarpıntısı ile karşı karşıya kalan kişilere doktorlar tarafından da tavsiye edilen bu akıllı bileklik modeli uyku takibi yapabiliyor.

Uyku öncesi yaptığınız iş ya da alışkanlığı not etmenize imkan veren Amazfit Band 5 akıllı bileklik, derin ve hafif uyku sürelerini de kaydetmektedir. Uykudan kalkmak istediğiniz saatte sizi uyandıran bu yeni bileklik modeli kan oksijen konsantrasyonu seviyenizi ölçme özelliği taşımaktadır.

2 – Hafif Akıllı Bileklik Arayanların Tek Tercihi

Eğer siz de hem kullanışlı hem de hafif bir akıllı bileklik istiyorsanız, Amazfit Band 5 kordon ve bileklik tasarımı ile tam da size göre. Hatta saat takma alışkanlığına sahip biriyseniz, bilekliğiniz size alarm verene kadar onu taktığınızı unuttuğunuz zamanlar bile olabilir.  

3 – Amazfit Band 5 Fiyat ve Özellikleri ile Çok Konuşuldu

YouTube video

Dünyaca ünlü saat markası tarafından üretilen bu yeni akıllı bileklik fiyat ve özellikleri ile çok konuşuluyor. 329 TL gibi uygun bir fiyat ile Türkiye pazarında yerini alan marka, diğer akıllı ve manuel saat modellerinde de satış rekorları kırıyor.

4 – Suya Dayanıklı Amazfit Band 5 Akıllı Bileklik Modeli

Su geçirmez özelliği ile her yaştan kullanıcıya hitap eden Amazfit Band 5 kullanıcı yorumları ile de dikkat çekiyor. Online alışveriş sitelerinin rekor satış rakamlarına ulaştığı bu akıllı bileklik modeli, gençler arasında da sıklıkla tercih ediliyor.

5 – Stres Ölçer Akıllı Bileklik

Akıllı saat ne işe yarar ? Akıllı saat neden kullanılır? Bu iki sorunun en önemli cevaplarından biri de stres ölçmesi olacaktır. Amazfit akıllı bileklik modeli ile yaşadığınız stres seviyesinin de farkına varabilirsiniz. Stres seviyenizin arttığı noktalarda sizi uyaran bu yeni akıllı bileklik modeli sayesinde, bulunduğunuz durumu kontrol etme şansına sahip olabilirsiniz.

6 – Amazfit Band 5 Akıllı Bileklik Farklı Renk Seçenekleri ile Kadınların İlgisini Çekti

Turuncu, siyah ve yeşil renk seçenekleri ile satışa sunulan bu tasarım ürünü, kadınların da ilgi odağı olmayı başardı. 45’ten daha fazla sayıda ara yüz seçeneği sunan bu yeni teknolojik ürün, hem iç hem de dış tasarımı ile çok konuşuluyor. 1.1 inç gibi oldukça küçük bir ekrana sahip olan bileklik hemen her kıyafete uygun bir görünüme de sahip.

7 – Sporcuların Yeni Gözdesi

Eğer spor ile çok yakından bir ilişkiniz varsa, kendinizi bir akıllı bileklik kullanmak zorunda hissediyorsunuzdur. Markanın yeni bileklik modelinde 11 tane birbirinden işlevsel spor takip modu yer alıyor. Serbest stil çalışmaları, kürek, yoga, koşu, yürüyüş, eliptik, bisiklet, yüzme ve ip bunlardan en çok tercih edilenleridir.

8 – Kalp Dostu Akıllı Bileklik Amazfit Band 5 Özellikleri

Sahip olduğu BioTrackter 2 sensörü sayesinde kalp atış hızınızı ölçebilen cep dostu akıllı bileklik modeli, yaptığınız spor programında yer alan ritim değişikliklerini de algılayabiliyor. Böylece spor sonrasında; rahat, yoğun ve anaerobik tempo şeklinde yaptığınız yürüyüş ve koşularınızın sürelerini görebiliyorsunuz.

9 – Akıllı Telefon Entegrasyonu

YouTube video

Zepp isminin verildiği akıllı telefon uygulaması sayesinde, gün içerisinde yaktığınız kalori miktarını, kalp atış hızınızı, uyku sürenizi ve stres seviyenizi takip etme şansına sahipsiniz. Ayrıca bilekliğinizi entegre ettiğiniz akıllı telefonunuza gelen tüm bildirimleri bilekliğiniz ile de takip edebilirsiniz. Böylece telefonunuz ile yapabildiğiniz birçok şeyi bileğinizdeki küçücük cihaz ile kolaylıkla yapabileceksiniz.

10 – Amazfit Band 5 Pil Ömrü Ne Kadar?

Güç tasarrufunda 90 güne kadar pil ömrü olduğu belirtilen Amazfit Band 5 akıllı bileklik modeli, tüm özellikleri açık bir şekilde kullanıldığında 7 ile 15 gün arasında bir kullanım şansı sunuyor. Şarjı biten cihazınızı doldurmak için ise yalnızca 2 saat yeterli olacaktır. Xiaomi mi Band 5 ile sıklıkla karşılaştırılan bu yeni akıllı bileklik modeli, pil ömrü ile de çok konuşulacak gibi görünüyor. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!