featured

Doğumhanede Babaların Birbirinden Komik Halleri, Sizleri Kahkahalara Boğacak

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Doğum sürecinde babalar annelerin yanında olsaydı ne olurdu? İşte, detaylar…

Herkesin bildiği gibi doğum süreci, inanılmazı güç anların ortaya çıkmasına sebep olabiliyor. Kadının gücünün bir mucizeyi ortaya çıkardığı bu anlara yalnızca sağlıkçılar ve anne adayları kısmen tanık oluyor. Peki, doğumhaneye giren ve bu sürece tanık olan babalar yok mu? Elbette, var. Ancak babaların büyük çoğunluğu bu süreci büyük bir korku ile karşılıyor. İşte, doğum anlarına tanık olan ve bunun karşısında farklı tepkiler veren baba adayları…

Bayılan Baba Adayı Anneyi Bile Güldürdü

Bayılan Baba Adayı Anneyi Bile Güldürdü

Doğumhanede yaşanan bu olay, belki de en komiklerinden… Eşinin doğumuna girerek o mucize anlara tanık olmak isteyen baba adayı, heyecandan bayılmış. Bunu gören eşi ise doğum sancılarını bir kenara bırakıp, gülme krizlerine girmiş. Bu anlarda bir sağlıkçı tarafından ölümsüzleştirilmiş.

Ayy, İnanamıyorum!

Ayy, İnanamıyorum!

Bu bakış tamda ‘’Ay, inanamıyorum. Ben neredeyim?’’ bakışı değil mi? Doğumun en sıcak dakikalarına tanık olan bu baba, olduğu yeri sorgularken ortaya böyle bir resim çıkmış.

Ne Görmüş Olabilir?

Ne Görmüş Olabilir?

Bu baba adayının ise o süreçte neyi gördüğü tam bir muamma! Çünkü doğumun en korkunç ve en hayret edilesi yeri biraz daha aşağıda gerçekleşiyor. Baba adayının neyi gördüğünü bilmiyoruz ama tepkisinin çok komik olduğu bir gerçek!

Doğumu Unutturan Anlar

Doğumu Unutturan Anlar

Bu babanın doğuma girişi ise doğumun unutulmasına ve odağın tamamen baba olmasına neden olmuş. Doğum sırasında aşırı heyecanlanan babamız, bayılmış. Birde ayıldıktan sonra ben iyiyim, siz devam edebilirsiniz demiş.

Yanındayım, Ama Korkuyorum

Yanındayım, Ama Korkuyorum

Normal doğum sürecinde eşine destek olmak için elini tutan bu adamın, korkusu da apaçık ortada. Kendini tutamayan ve mimikleri ile bunu ortaya koyan adam muhtemelen bu resmi gördüğünde çok gülmüştür.

İyiyim Ya, Şekerim Düştü!

İyiyim Ya, Şekerim Düştü!

Eşinin sezeryan doğumuna destek olmak için yanında olan baba adayı, daha doğum sürecine başlanamadan oracıkta bayılmış. Şekeri düşen baba adayına, meyve suyu verilerek kendine gelmesi sağlanmış. O anlar ise kameralara böyle yansımış ve ölümsüzleşmiş.

İşte, O Kavuşma!

İşte, O Kavuşma!

Normal doğum süreci sonrasında bebeğine kavuşan bu babanın tepkisi ise duygusal anlar yaşamamıza sebep oluyor. Bebeğini kucağına alması sonrasında gözyaşlarına boğulan genç adama, bebeğin manidar bakışları ise çok ama çok etkileyici…

Normal Doğuma Babanın Güldüren Tepkisi

Normal Doğuma Babanın Güldüren Tepkisi

Eşinin doğumuna giren baba, bu anlarda büyük bir şok yaşıyor. Doğum anlarında mimikleri ile kendisini ele veren babanın çok korktuğu ve o anlara inanamadığı görülüyor.

Az Kalsın Yüreğime İniyordu!

Az Kalsın Yüreğime İniyordu!

Suda doğum sürecinde eşine destek olan adam, doğum süreci sonrasında ‘’Az kalsın yüreğime iniyordu’’ tepkisi verdi. İşte, görüldüğü gibi doğum süreci gerçekten çok zor. Bu yüzden kadınların doğumdaki gücüne ve sabrına hayran olmamak imkansız….

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!