featured

Franck Ribéry FIFA 20’deki Yüzünü Görünce Dalga Geçti

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ACF Fiorentina oyuncusu Franck Ribéry FIFA 20 oyunundaki yüzünü kendine benzetemeyince Twitter hesabından dalga geçti.

EA Vancouver’in geliştirdiği Electronic Arts’ında çıkarttığı FIFA 20 oyunundaki Franck Ribéry’nin yüzüne dikkatle bakıldığında gerçekten de ünlü futbolcuya benzemiyor. Bu durumu oyunu alıp çocuklarıyla birlikte oynamak istediğinde fark eden Ribéry, Twitter’da EASportsFIFA’yı etiketleyip oyundaki yüzünü de ekleyerek bir mesaj yayınladı. Mesajında gülme emojileri kullanarak “Bu adam kim?” sorusunu sordu. 

Franck Ribéry FIFA 20’nin Hatası

Eylülün son haftası itibarıyla piyasaya sürülen FIFA 20 popüler dünya futbol oyunlarından birisi. Oyun severler daha oyun piyasaya sürülür sürülmez oyunla ilgili beğenmedikleri yerleri dile getirmişler, yayıncı Electronic Arts’da yapılan eleştirileri dikkate alarak oyunun bazı yerlerinde düzenleme yapacaklarını açıklamıştı. Aldıkları tepkilerden sonra oyunda tasarım değişikleri yaparak yeni bir güncelleme yayınlayan EA sanıyoruz ki, Ribéry’nin yüzündeki ince detayları hiçbir şekilde fark etmedi.

PES Productions’a Gün Doğdu

PES Productions ise Ribéry’nin Twitter’daki mesajına eFootball PES 2020’deki Ribéry’nin yüzünü ekleyerek “Hey Franck! Bu adamın kim olduğunu biliyor musun?” sorusunu sorarak cevap verdi. Çünkü, EFootball PES 2020 video oyununda Ribéry’nin yüzündeki izlerde gerçeğe çok yakındı. Şu durumda FIFA 20’nin yaptığı çizim hatası nedeniyle Ribéry’nin paylaştığı mesajdan en çok keyif alansa PES geliştiricisi oldu. Her geçen gün oyunla ilgili yeni eleştiriler alan Electronic Arts ise şu ana kadar Franck Ribéry FIFA 20’deki yüzü ilgili bir açıklama yapmadı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!