featured

Kendine Bir İyilik Yap ve Bu Hafta Yayınlanan 9 Fragmanı İzle

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muhteşem yapımlar hakkında ön bilgi almak için en güzel seçenek yayınlanmış olan fragmanı izle seçeneğidir. Bu sayede yeni çıkacak olan diziler ve filmler hakkında bilgi alabilirsiniz. Daha sonra beğendiniz film ve dizileri bir liste haline getirirsiniz ve bölümler çıkmaya başladığında “ne izlesem” diye düşünmek zorunda kalmazsınız.

Tabi dünya genelinde birçok film ve dizi üretildiği için bu yapımların her birini takip etmek oldukça zordur. Bu nedenle de seçici olmak gerekir. Çok daha iyi yapımları aralardan seçmek gerekir. Biz sizi bu dertten kurtararak bu hafta yayınlanmış birbirinden güzel yeni yapımları listeledik. Şimdi kahvenizi, çayınızı elinize alın ve sizler için seçtiğimiz ve bu hafta yayınlanan yapımlara bir göz atın. Kendine bir iyilik yap ve bu hafta yayınlanan 9 fragmanı izle…  

1- Palm Springs

YouTube video

Andy Samberg’in başrol olarak yer aldığı film Hulu platformu üzerinden yayınlanacak. Filmde birbirinden hoşlanan bir çiftin gün içinde yaşadıkları olayı tekrar ve tekrar yaşamasını izleyeceksiniz. Andy Samberg ismi Brooklyn Nine-Nine izleyenlere yabancı gelmeyecektir.

2- Warrior Fun

https://www.youtube.com/watch?v=An0bZpuhiBE

Dünyanın en çok takip edilen platformlarından olan Netflix yeni bir dizi ile izleyenlerin karşısına çıkıyor. Bilim-kurgu türünde olacak dizi genel olarak genç kitleye hitap ediyor. Silahları ve rahibe güçleri olan bir grup gencin kötülükle savaşını izleyeceksiniz. Dizinin yayın tarihi 2 Temmuz olarak belirlendi.

3- Nobody Knows I’m Here

YouTube video

Netflix yapımı olan bu film bir Şili filmi olarak ekranlara gelecek. Filmin başrolündeki Jorge Garcia, Lost dizisinin Hurly’si olarak zihninizde canlanacaktır. Bu filmde eski çocuk yıldız bir şarkıcıyı canlandırmakta. Daha sonra kendini bir evde inzivaya alan eski şarkıcımız kendini herkesten soyutlamayı başarıyor. Bakalım hikayesi nasıl şekillenecek.

4- Athlete A

https://www.youtube.com/watch?v=JzeP0DKSqdQ

Netflix yeni yapımlar üretmeye doymuyor. Bu kez de bir belgesel ile seyircisinin karşısına çıkıyor. Yaşanmış bir olayı konu alan belgeselde ABD jimnastik takımındaki 150 kadını taciz edilme konusu işleniyor. Olay, takımın doktoru Larry Nassar2ın mahkemede ifade vermesi ile ortaya çıkıyor. Belgesel 24 Haziran’da Netflix üzerinden izlenebilecek. Mutlaka fragmanı izle listenize ekleyin.

5- Cursed

YouTube video

Netflix şimdi de bir çizgi roman serisi ile karşımızda. Kral Arthur efsanesinde gölün hanımı olan Nimue dizinin başkahramanı. Dizinin yayın tarihi 17 Temmuz olarak açıklandı. Muhteşem çekim detayları ve hikayesi ile Netflix’in özel bir yapımı olacak.

6- The Nest

YouTube video

Hollywood filmlerinin aranan ismi Jude Law, The Nest filmi ile hayranlarının karşısına çıkıyor. Gerilim filmi türünde olacak yapımda hayalindeki hayat tarzına ulaşabilmek için sürekli olarak lüks evlere taşınan bir adamın hikayesini izleyeceksiniz. Tam bir kontrol delisi olan adamın hikayesi 18 Eylül’de Netflix’te olacak.

7- Peninsula

https://www.youtube.com/watch?v=eI0RUX5-1jI

Zombileri sever misiniz? 2016 Yayınlanan Train to Busan filminin devamı niteliğinde olan Peninsula bir uzak doğu filmi olarak geliyor. Train to Busan filmi çıktığı yıllarda pek de iyi yorumlar almamıştı. Ama yine de zombilerin ve uzak doğu filmlerin her zaman ayrı bir kitlesi vardır. Mutlaka bu fragmanı izle ve kararının ver.

8- The Rental

YouTube video

Hikaye olarak alışılagelmiş bir hikayeye sahip film de iki çift tatil yapmak için deniz kenarında bir ev kiralıyorlar. Sizin de anlayacağınız üzere tatilleri zehir olacak. Başlarına türlü belirsiz sorunlar çıkacak, şiddet ve korku artacak. Dave Franco bu film ile ilk kez yönetmen koltuğunda oturuyor. 24 Temmuz’da film izleyiciler ile buluşacak.

9- Alejandro Jodorowsky’s Psychomagic, A Healing Art

YouTube video

Yapımın isminden de anlayacağınız üzere psikolojik bir yapım izleyeceksiniz. Ama bir film mi yoksa bir belgesel mi tam olarak belli değil. Büyük ihtimalle izlediğinizde “ben ne izledim” diyeceksiniz. Birçok ekstrem ve ilginç olayı yaşayan Alejndro Jodorowsky’s kendi yaşadıklarını filme almış gibi görünüyor. Bu tür belirsizlikler sizleri cezp ediyor ise mutlaka bu fragmanı izle listenize eklemelisiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!