featured

Zümrüdüanka Fragmanı ile Yeni Hafta İçin Meraklı Bekleyiş! Zümrüdüanka Dizi Oyuncuları Kimler?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zümrüdüanka Fragmanı heyecanla beklenen dizi haline gelmişse bunda konu ve dizi karakterlerinin büyük etkisi vardır. Zümrüdüanka kuşu ve hikayesinden esinlenerek isimlendirilen dizide ilk sezonda birbirine kavuşamayan iki aşığın hikayesi ele alındı. Gerçek bir aşk hikayesi olarak herkesi etkileyen ve ailecek izlenecek en güzel diziler arasında yerini aldı. Konusu ve oyuncu kadrosu ile büyük beğeni toplamıştır.

Birçok yönü ile merak edilen ve araştırılan dizi hakkında tüm merak edilenleri sizler için bir araya topladık. O halde Zümrüdüanka da kim kimdir, son bölümde neler yaşanmış, yeni sezonda seyirciyi bekleyen sürprizler nelerdir ve dizi final yapacak mı sorularına hep birlikte cevap arayalım!

Zümrüdüanka Dizi Konusu ve Zümrüdüanka Fragmanı

Dizi de birbirine aşık olan iki genç vardır. Nevşehir’ de yaşanan hikayenin kahramanı Serhat askerde şehit düşer. Oldukça zengin bir ailenin varisi olan Serhat ’ın sevdiği kız Zümrüt’tür. Zümrüt Serhat’ın ölüm haberi sonrasında adeta cansız bir bedene bürünür. Annesinin zenginlik hırsı, babasının çilekeş hali içerisinde bir yaşantısı olan Zümrüt en sonunda baskılara dayanamaz ve sevgilisinin amcası olan Adil Bey ile evlenir.

Ancak bu evliliğin düşüncesi bile onu kahreder. Çünkü sevdiği adama ihanet eden bir konumda Adil beyin de iyilik sever tavırlarına hainlik ettiğini düşünür ancak evlenmeye mecbur kalır. Düğün gecesi birden Serhat çıkagelir ve amcası ile Zümrüt’ü nikah masasında bulur. Serhat bu andan itibaren bir kez daha canlı canlı mezara girer. Ancak düğün gecesi yola çıkan Adil kardeşi Abbas’ın kumpası ile ölür.

Adil’ in ölümü ile başlayan Zümrüdüanka instagram üzerinde en çok konuşulan konulardan birisi oldu. Aslında hikayenin devamı çok daha bağlayıcı… Zümrüt para göz, mal mülk servet düşmanı olarak konakta büyük hanım Azimet hanım tarafından zulüm görür.

Ancak Serhat adetleri gereği evin en büyük bekar erkeğinin Zümrüt ile evlenmesi gerektiğini söyleyerek Zümrüt ile evlenir ancak ona asla dokunmaz. Aslında Zümrüt için işkence yeni başlar. Çünkü sevdiği adam ona tam bir düşman gözü ile bakar. Zümrüdüanka 1. Sezon ’da tam mutlu sona erecek olan Serhat ile Zümrüt yine Azimet Hanım ile Abbas’ın oyunları ile ayrılığa sürüklenir.

Zümrüdüanka son bölüm de Abbas Zümrüt’ e araba ile çarpar ve 1. Sezon acaba “Zümrüdüanka Ceren Yılmaz diziden ayrıldı mı?, Zümrüdüanka bitiyor mu?” sorularına odaklanır. Zümrüdüanka yeni sezon da ise Serhat’ın eski sevgilisi Deniz’den olan kızı Işık ve onu büyüten babası Cihan ile hikaye bambaşka bir yola doğru sürüklenir. Artık oklar tersine döner…

Çünkü amcası ile nasıl zorla evlendirildiğini nasıl mecbur kaldığını anlatamayan ve Serhat’ a kabul ettiremeyen Zümrüt’ ün durumuna bu defa Serhat düşer. Eski sevgilisi Deniz ile Işık’ın velayetini Cihan’dan almak için Zümrüt komadayken resmi nikahlanır.

Komadan çıkan Zümrüt ise bu durumu asla kabullenemez. Bakalım yeni bölümlerde Serhat ile Zümrüt daha başka neler yaşayacak da bizleri ekrana kilitleyecek, hep birlikte görelim.

Zümrüdüanka Dizi Oyuncuları Listesi |Zümrüdüanka Başrol Oyuncuları

1- Zümrüdüanka Zümrüt | Zümrüdüanka Fragmanı Zümrüt ile Adil Evleniyor!

YouTube video

Zümrüdüanka Ceren Yılmaz ‘ın canlandırdığı Zümrüt karakteri oldukça adaletli ve asla doğrudan şaşmayan bir genç kız olarak karşımıza çıkıyor. Adil Bey ile olan evliliği, Adil Bey’ in ölümü ve Serhat ile evlenmesi sonrasında Demirkan Konağında Azimet Hanım ve Abbas’ ın bütün oyunlarına engel oluyor. Bu yüzden Abbas ile Azimet Hanım tarafından kenafir gözlü olarak çağrılan Zümrüt 1. Sezon sonunda Abbas’ın araba ile ona çarpması yüzünden komaya girer ve komadan uyandığında ne yazık ki dünyasında hiçbir şey aynı kalmamıştır.

2- Zümrüdüanka Serhat | Zümrüdüanka Fragmanı Serhat ile Deniz Evleniyor!

YouTube video

Zümrüdüanka Alp Navruz ‘un canlandırdığı Serhat karakteri aslında tam bir mertlik timsalidir. İlk bölümde Zümrüt’ün Adil amcası ile olan evliliğini kabullenemeyen Zümrüdüanka Serhat, 2. Sezonda Zümrüdüanka Deniz ile yaptığı evlilik ile Zümrüt’ e bir türlü derdini anlatamaz. Önceden Zümrüt’e nasıl zulmettiğini anlayan ve defasında Zümrüt’ü geri kazanmak isteyen Serhat bakalım sevdiğini nasıl ikna edecek?

3- Zümrüdüanka Azimet Hanım| Zümrüdüanka Fragmanı “Ben Yanacağıma Abbas Yansın!”

Hayatta tek hakimiyetin kendisi olduğunu düşünen ve kendi istekleri doğrultusunda herkesi harcayacak potansiyelde bir kadındır. Oğlu Abbas’ ı her türlü pis işinde kullanır ve bir şekilde kendisi temize çıkar. Bakalım Serhat onun masum olduğuna daha ne kadar süre inanacak?

4- Zümrüdüanka Abbas| Zümrüdüanka Fragmanı “iyisin iyi”
YouTube video

“iyisin iyi” repliği ile bir anlık seyircinin sinirlerini sıçratabilen oldukça güzel bir karakterdir ? Aslında bu kadar kötü görünümü altında yatan sevgisiz bir çocukluktur. Sevilmek için yapar bütün kötülükleri. Annesi Azimet Hanım onu çok sevsin diye o ne derse yapar…

5- Zümrüdüanka Adil

Demirkan konağında adeleti sağlayan yüce gönüllü adam… Zümrüt ile evlendiği gece kardeşi Abbas’ ın adamları tarafından öldürülür.

6- Zümrüdüanka Canan

Abbas’ ın kızı Suhandan zorla evlendirildiği konakta esirdir. Evlendiği kişi de öldürülen sevgilisinin kuzeni Hamit! Suhandan ile evlendirilmek üzere çağrılan Hamit Canan ile evlidir. Başta kanla başlayan bu evlilik zamanla aşka dönüşür ve Canan bir anda neye uğradığına şaşırır. Bu andan itibaren de kocasını Suhandan’dan uzak tutmak için elinden geleni ardına koymaz!

7- Zümrüdüanka Deniz

Zümrüdüanka Serhat ın eski sevgili olan Deniz Serhat’a bebeği aldırdığını söyler. Serhat bu haber sonrasında Deniz’ den ayrılır. Oysa bu işin içinde Abbas vardır. Yıllar sonra sırf Serhat Zümrüt’ ün komadaki bedeni başında beklemesin ve artık ölüm gerçekleşsin diye Abbas Deniz’i çağırır ve macera başlar. Çünkü Deniz bebeği aldırmamıştır. Kızı Işık yaşıyordur ve Abbas onları konağa geri getirir.

8- Zümrüdüanka Cihan| Zümrüdüanka Fragmanı- Cihan Zümrüt ile Çalışıyor!

YouTube video

Deniz’in Serhat’tan sakladığı kızını büyüten Cihan onu gerçek kızı sever bakar. Ancak Cihan’ ın karısı ölünce üzüntüsünden Işık için bakımı sağlayamaz. Bunun üzerine Deniz çocuğu alacağını söyler. Serhat ile beraber kızı almak isterler ancak Cihan yasal olarak kızın babasıdır. Devreye sosyal hizmetler girer ve Cihan bu süreçte tanıştığı Zümrüt ile yakınlık kurmaya başlar. Zümrüt’ ün saf ve doğal hali onu etkiler.

9- Zümrüdüanka Annesi Ülfet

Tek derdi paradır. Kızı komada iken Demirkan konağının yarısını almak şartı ile boşanma kağıdını imzalar ve kızının gözünde bir kez daha kararır.

10- Zümrüdüanka Suhandan | SuHa Aşkı& Zümrüdüanka Fragmanı

YouTube video

Tolga ile sevgili olan Suhandan babası Abbas tarafından yakalanır ve özel görüntüleri tüm Ürgüp’ e yayılır. Abbas Tolga’ yı öldürür ancak Suhandan hamiledir. Özgüç ailesi suhandan’ı rehin alır. Doğumdan sonra bebeği alıp Suhandan’ ı geri vermektir niyetleri. Bunun için Hamit’ i çağırıp resmi nikahı Canan’dan alıp Suhandan’ a kıyarlar ve bir odaya kapatırlar. Suhandan başta çocuğu istemez ancak zamanla bebeğine alışır onu sever. Hamit başta kötüdür ancak suhandan’ a karşı adaletli davranışı Suhandan’ ın gözünden kaçmaz. Ancak Suhandan’ ın bebeği ölür. Bundan sonra ise Suhandan ailesine dönmez ve Hamit’ i seçer. Ancak bu defa Canan onlar için ölümün habercisi gibidir…

11- Zümrüdüanka Hamit | Zümrüdüanka Fragmanı #SuHa Fan!

YouTube video

Hamit Özgüç… Töre gereği Suhandan ile evlenen Hamit zamanla ona aşık olur. Ancak Suhandan ile bir araya gelmesi için devamlı bir engel çıkar ki nikahlanacakları gün Canan Suhandan’ ı zehirler. Artık Hamit Suhandan’a kavuşmak için elinden geleni yapar.

12- Zümrüdüanka Nevcihan

Abbas’ ın temiz kanlı saf niyetli karısı… Yeni sezonda hamilen olan Nevcihan bu defa Abbas’ ın gerçekten değiştiğine inanmak ister ancak Zümrüt’ü öldürmek istediğine dair deliller çıkınca hayalleri yıkılır ve doğan bebeğini Abbas’ a göstermez.

13- Zümrüdüanka Meliha

Zümrüt’ün para ve güç kontrolünü seven kız kardeşi Meliha… Annesi Ülfet onu Abbas’ ın oğlu Latif ile evlendirmek ister ki Demirkan konağına kazık çakmak ister.

14- Zümrüdüanka Latif

Abbas’ ın sanat aşağı oğlu. Ne yazık ki sevgi dolu halleri Ülfet’ in oklarına takılır ve Meliha’ya aşık olur. Ancak Meliha’ nın da ona aşık olduğunu düşünür.

15- Zümrüdüanka Işık

Serhat’ ın yıllarca doğumundan haberi olmadığı küçük kızıdır. Cihan büyütmüştür ve oldukça sevimlidir. Serhat’ a baba demez Deniz’ i anne olarak kabul etmez ancak Zümrüt’ ü uyuyan güzel diyerek sever.

Zümrüdüanka Çekimleri Nerede? Zümrüdüanka Fragmanı Çekimleri

Zümrüdüanka çekildiği konak daha önce de başka dizilere ev sahipliği yapmıştı. Nevşehir Ürgüp Göreme’ de yer alan bu konak diziyi izlerken oldukça güzel bir manzaraya sahip duruyor. Film Ürgüp Göreme yöresinde özellikle tercih edilen en güzel evler ve mekanlarda çekiliyor. Yeni sezonda Serhat ile Zümrüt bembeyaz kıyafetler içinde bir yerde el ele tutuşuyor… Burası ise Konya Tuz Gölü… yer yer Peri Bacaları ve Tarihi Açık Hava Müzesi’ nde çekilen kareler ekrana oldukça güzel şekilde yansıyor.

Zümrüdüanka Yeni Sezon’ da Neler Yaşandı? Zümrüdüanka Fragmanı Yeni Sezon

Yeni sezonda izleyicisini şaşırtan dizi özellikle Deniz ve Cihan karakterlerinin olaya dahil olması ile karışık bir hal alıyor. Komadan çıkan Zümrüt Serhat’ ı Deniz ile evli buluyor. Işık için bu evliliğin sürmesi gerektiğini savunurken bir yandan da geçmişe dair olayları hatırlamaya başlıyor. Ancak onun hafızasının geri gelmesinden korkan Azimet ve Abbas kötülük ağlarını kurmaya devam ediyor. Son bölümde Cihan’ ın yanında çömlekçi atölyesinde işe başlayan Zümrüt bakalım daha neler görecek?

Zümrüdüanka Ceren Yılmaz Diziden Ayrıldı mı?

İlk sezonda Abbas’ın araba ile çarptığı Zümrüt için özellikle yeni sezon fragmanlarının çıkışı ile acaba zümrüt artık yok mu sorusu gündeme geldi. Ancak korkulan olmadı ve Zümrüt yani Ceren yılmaz dizideki rolüne devam ediyor.

Zümrüdüanka Hangi Gün Oynuyor? Zümrüdüanka Fragmanı Yayınlandı mı?

Zümrüdüanka Fox ekranlarında her cumartesi günü saat 20:30’da izlenebilir. Eğer yeni bölümü kaçırdıysanız istediğiniz her bölümü youtube ya da fox.com.tr üzerinden de takip edebilirsiniz.

Zümrüdüanka En Son Bölüm Fragmanı | Zümrüdüanka 16. Bölüm Fragmanı

YouTube video

Zümrüdüanka Müzikleri | Zümrüdüanka Fragmanı Çalan Şarkılar

Zümrüdüanka Burcu Güneş müzikleri ayrı bir öneme sahip. İzleyicilerin beğenisini özellikle burcu Güneş’in seslendirdiği şarkılar ile alan dizi için artık bu şarkılaş bütünleşmiş diyebiliriz. İşte Zümrüdüanka çalan müzikler listesi:

1- Zümrüdüanka Jenerik Müziği 

YouTube video

2- Zümrüdüanka Burcu Güneş Şarkıları – O Yar Gelir…

YouTube video

3-Zümrüdüanka Burcu Güneş Şarkıları – Derman Sendedir…

YouTube video

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!