featured

Saorise Ronan Filmi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2017 yılındaki Uğur Böceği filmindeki performansıyla göz dolduran Saorise Ronan, etkili oyunculuklarına hız kesmeden devam ediyor. Bu film içerisinde de etkili bir konumda yer alarak, kendini geliştirdiğini bir kez daha sinema severlere göstermeyi başarıyor. Film izle  gerek sanatsal gerekse de izlenilebilirlik açısından herkesi tatmin eden yapımlar olarak ön plana çıkıyor. Kendisi genel olarak projelerde seçici davrandığını göstermekte ve piyasa filmlerinde yer almamak adına da titiz bir çalışmayı ortaya koyduğunu da gösterebiliyor. Greta Gerwig ile beraber çalışarak, bu tipteki projelerine devam ettiğini Küçük Kadınlar ile de ortaya koyabiliyor.

Küçük Kadınlar adlı film içerisinde Greta Gerwig’in aynı tür bir seçeneği ortaya koyduğu da gösterebiliyor. Bu yönde ana karakterlere odaklanmasıyla beraber hikayenin belirgin bir biçimde işlendiği görülebiliyor. 2021 filmleri  içerisinde kendini son olarak gösteren bu yapım, aynı zamanda da daha da dinamik haliyle göz dolduran bir konumda da yer alabiliyor. Saorise Ronan’ın canlandırdığı Jo karakterinin içinde yaşadığı olayları da ele almakta ve kardeşlerinin mücadelesini de kapsamaktadır. Karakterin zihninde yaşanan gelişmelerle olay örgüsünün bir arada ilerlemesi de sinema severlerin ilgisini çekebilecek geçişler olarak tabir edilebiliyor. Kurgusal anlamda mükemmel bir bütünlüğün ortaya konulması aşamasında da ne kadar ideal bir yapım olduğunu da gösterebiliyor.

Greta Gerwig tarafından uyarlanan ve ikinci sinema projesi olarak öne çıkan Küçük Kadınlar, klasik eserden biraz daha farklı olarak ön planda varlık gösteren komedi filmleri arasında yer almayı başarabiliyor. Sosyal ve toplumsal olayları da ele alarak, kızların toplum içerisindeki yerini de gündeme getiren bir proje biçiminde adından söz ettiriyor. Bu yapım kapsamında ilgi çeken durumlar görülebilecek ve her bir film izleyicisinin dikkatlini çekebilecek bir yapım olmasını da sağlayacaktır. Bu uyarlamanın günümüz şartlarına göre ele alındığı başarılı bir proje olarak da kendini gösterebilecektir. Karakterlerin ve ortamın en iyi şekilde işlendiği bir yapım olarak kendini gösterebilmekle beraber, her bir kullanıcıyı da memnun edebilecek türde yer alacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!