featured

Şamdanlık Mumluk | İç Dekorasyon Dünyasının En Güzel Dekoru

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şamdanlık Mumluk modelleri ile dekorasyonda zirveye ulaşan Tay Mum adını her geçen gün daha çok duyurmaktadır. Tasarlanan şamdanların kendine özgü duruşu farklılığını ortaya koymaktadır.

Bu ürünleri almak isteyenler https://www.taymum.com.tr/samdanlar/ linki ile firmanın online mağazasına ulaşabilir ve ürünleri inceleyebilir. Online mağaza tüm müşterilerin kolaylıkla kullanabileceği bir sisteme sahiptir. Bu nedenle de ürünlere ulaşılabilirlik düzeyi yüksektir.

Firma bu tasarımlara ilk olarak mum üretimi yaparak 1967 yılında başlamıştır. O dönemde mum yalnızca aydınlatma aracı olarak kullanılmaktaydı. Bu nedenle Tay Mum üretimlerini hobi olarak yapmaktaydı.

Fakat arz talep ilişkisinin değişmesiyle birlikte çalışmalarını genişletti. Ve günümüzde Şamdanlık mumluk üretimi yapacak kadar kendini geliştirdi. Bu mumluklara online mağazanın yanı sıra İstanbul’ daki satış mağazasından da ulaşılabilir.

Şamdanlık Mumluk ve Özellikleri

Şamdanlık mumluk çeşitleri farklılık göstermektedir. Bu farklılıkların özellik ve boyuta bağlı olarak oluştuğunu söyleyebiliriz.

Cam şamdanlar büyük ve küçük olmak üzere iki seçenek sunar. Fiyatı da boyutu ile doğru orantılı olarak değişmektedir. Bu üründen tercih edecek olanlar istedikleri mum modeline de rahatlıkla ulaşabilirler.

Mermer Şamdanlık mumluk ise bir diğer seçenektir. Bu üründe büyük ve küçük olmak üzere iki seçenek ile karşımıza çıkar. Fiyatı da boyutu ile doğru orantılı olarak önüme çıkar. Ayrıca bu ürün üzerinde kullanılan mumlar ise  7×7 cm ölçüsündedir.

Bu ürünlere uygun olan mum modellerine online mağaza üzerinden kolaylıkla ulaşılabilir. Online mağazanın “Gündelik Tüketim Mumları” kategorisinden uygun seçeneklere ulaşabilirsiniz.  

Şamdanlık Mumluk Hakkında

Şamdanlık mumluk almak isteyen kişiler ürünlerin özelliklerini mutlaka incelemelidir. Bu özelliklere ürünlerin açıklama kısımlarından kolaylıkla ulaşılabilmektedir. Ayrıca zamanla yeni tasarımlar da müşterilere sunulacaktır. Bu nedenle takip edilmesi önemlidir.

İç dekorasyon için vazgeçilmez birer parça olan bu ürünler her türlü zevke hitap edebilecek bir zarafettedir. Sizde iç dekorasyonda farklılık yaratmak istiyorsanız özgün tasarımlı bu ürünleri tercih edebilirsiniz.

Kullanım amacı değerlendirildiğinde, mum kullanımında bir görsellik ve kolaylık elde etmek için tercih edildiğini söyleyebiliriz. Şamdanlık mumluk modelleri mum kullanırken dekoratif bir ürün olarak ortama güzellik katar.

Ayrıca mumların yanarken çevrelerine akmasının da önüne geçer. Bu sayede temizliğe de katkı sağlar. Daha ayrıntılı bilgi almak isteyenler firmanın resmi sitesinde yer alan iletişim bilgilerinden yararlanabilirler.  

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!