featured

İnternetsiz Oyun Arayanlara 11 En Güzel Mobil İnternetsiz Oyunlar

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İnternetsiz oyun arayışı mobil telefonların oyun açısından güçlenmesi ile daha popüler bir hale geldi. Tabi gelişen telefon teknolojisi oyun sektörünü de etkiledi. Birbirinden kaliteli ve yüksek grafikli oyunlar piyasa sürüldü. Bu internetsiz mobil oyunlar ücretli olarak uygulama mağazalarında satışa sunuldu. Tabi oyuna para vermek istemeyen veya maddi imkanı olmayan kişiler de ücretsiz mobil oyun arayışına girdi.

Ücretsiz mobil oyunlar arasında da birçok oyun internet bağlantısı gerektirmektedir. Bu da sinir bozucu bir hal alabiliyor. Hem reklam gösterimleri hem de internetin olmadığı zamanlarda oyuna girememe durumu insanları sinirlendirebiliyor. Bu durumun önüne geçmek için sizlere en güzel internetsiz mobil oyunlar listesini hazırladık.

Harika 11 İnternetsiz Oyun Sayesinde Sıkılmak Tarih Oluyor!

Mobil oyun oynarken çoğumuz internetimizden kullanmak istemeyiz. Bu nedenle de telefonumuza internetsiz oyunlar yükleyerek keyifli dakikaları uzun süre yaşamak isteriz. Listemizde yer alan oyunları gönül rahatlığı ile oynayabilirsiniz. Özellikle internetin bulunmadığı ve sosyal medya hesaplarına girilemediği bölgelerde bu oyunlar kurtarıcı olarak fayda sağlayacaklardır.

YouTube video

Listemizde yer alan oyunları hem Android hem de IOS telefonlarda rahatlıkla oynayabilirsiniz. Appstore ve Google Play Store uygulamaları üzerinden oyunları ücretsiz şekilde indirebilirsiniz. Şimdi gelin sizleri hayatın stresinden uzaklaştıracak harika 11 oyun ile tanıştıralım…

1- Old Man’s Journey

Bir hikaye üzerine kurgulanmış bu oyunda yaşlı bir adamın hayatına konu olacaksınız. Hem müzikleri, hem grafikleri, hem hayat hikayesi size huzurlu ve harika zamanlar geçirtecektir. Broker Rules Interactive Media tarafından tasarlanan bu oyun 17 dalda uluslararası ödüle layık görülmüş ve kazanmıştır. 308 MB boyutunda olan oyun, oyunculardan 5 üzerinden 4,4 oy almıştır.

YouTube video

Android için indirme linki: Old Man’s Journey

IOS için indirme linki: Old Man’s Journey

2- Badland

İlginç grafikleri ve tasarımları ile 40 milyonda fazla indirilmeye sahip Badland en sevilen mobil oyunlar arasındadır. 2D olarak oynanan oyunda minyatür yaratıklarınız vardır. Bu yaratıkları farklı ve zor engellerden geçirmeniz gerekiyor. İsterseniz kendiniz bölüm tasarlayarak arkadaşlarınızla da oynayabilirsiniz. Frogmind’in yapımcısı olduğu oyun 5 üzerinden 4,5 puana sahiptir.

YouTube video

Android için indirme linki: Badland

IOS için indirme linki: Badland

3- Earn to Die 2

Not Doppler tarafından tasarlanan oyunda birbirinden güçlü araçlar kullanarak zombileri ezerek geçiyorsunuz. İnternetsiz oyun olarak oynanan oyundaki araç çeşitliliği oyuncuları oyuna bağımlı hale getiriyor. Görevleri tamamlayarak, zombileri ezmeye yönelik olan boyun 4,4 puana sahiptir.

YouTube video

Android için indirme linki: Earn to Die 2

IOS için indirme linki: Earn to Die 2

4- Alto’s Odyssey

Uçsuz bucaksız bir çölde koşuşturmaya hazır olun. Rastgele bölümlerin açıldığı oyunda koşmanın tadına varacaksınız. Oyunu her açtığınızda ilk kez oynuyormuş gibi zevk alacaksınız. Muhteşem atmosferi ile Alto’s Odyssey oyunun yapımcısı Noodlecake Studios Inc’dir. Oyunculardan aldığı puan ise 4,5’tir.

YouTube video

Android için indirme linki: Alto’s Odyssey

IOS için indirme linki: Alto’s Odyssey

5- İnternetsiz Oyun: Real Racing 3

Gerçek bir araba yarışı hissi yaşamak isteyenlerin zevkle oynadığı Real Racing oyunu sizi telefonun ekranına kilitleyecektir. Birçok farklı araba üreticisinin araba modellerini görebileceğiniz bu oyunda farklı pistler de vardır. Electronics  Arts tarafından tasarlanan oyun 4,4 puan almıştır.

YouTube video

Android için indirme linki: Real Racing 3

IOS için indirme linki: Real Racing 3

6- Shadow Fight 3

İnternetsiz mobil oyunlar arasında dövüş tarzında en iyileri arasında bulunan Shadow Fight inanılmaz bir oyun zevki yaşatmaktadır. Belirlediğiniz karakterle devamı olan bir dövüş serüvenine çıkmaya hazırlanın. Rakiplerinizi yendikçe hem para kazanıyor hem de daha zorlu rakiplerin karşısına çıkmaya hak kazanıyorsunuz. Farklı dövüş tekniklerinin uygulanabildiği oyun NEKKI tarafından tasarlanmıştır. Oyunculardan aldığı puan ise 4,0’dır.

YouTube video

Android için indirme linki: Shadow Fight 3

IOS için indirme linki: Shadow Fight 3

7- İnternetsiz Oyun: Smash Hit

Eski bir oyun olmasına karşın popülerliğini yitirmeyen Smash Hit, mobil oyunların az olduğu dönemde meşhur olmuştu. Bir bölüm geçme mantığının olmadığı oyunda karşınıza çıkan cam ve çerçeveleri bilyeler ile kırarak ilerliyorsunuz. Eğer bir camı kıramaz ve çarparsanız baştan başlıyorsunuz. Düşük grafiklere sahip olmasına karşın eğlenceli anlar yaşatan oyun Mediocre tarafından tasarlanmıştır. Oyun puanı 4,5’tir.

YouTube video

Android için indirme linki: Smash Hit

IOS için indirme linki: Smash Hit

8- Plague Inc.

Koronavirüs salgını ile Plague oyunu adından çokça söz ettirmeyi başardı. Bu oyunda bir virüs ortaya çıkartıyor ve dünyanın her bölgesine bu virüsü yaymaya çalışıyorsunuz. Tabi şuan olduğu gibi devletler de bu virüsü ülkelerinden def etmek için önlemler alıyor, aşı çalışmaları yapıyor. Siz de bu engelleri aşarak virüsünüzü yaymaya ve güçlendirmeye çalışıyorsunuz. 4,3 puana sahip bu oyun Miniclip.com tarafından piyasaya sürülmüştür.

YouTube video

Android için indirme linki: Plague Inc

IOS için indirme linki: Plague Inc

9- Monument Valley 2

Bir bulmaca oyunu kategorisinde sayılabilecek Monument Valley 2 oyunu oldukça olumlu yorumlar almıştır. Hem görsel kalitesi hem de oyun atmosferi kalitesi sayesinde oyunculardan tam not alan oyun birçok ödüle layık görülmüştür. 4,8 gibi oldukça yüksek bir puana sahip oyun ustwo games tarafından tasarlanmıştır.

YouTube video

Android için indirme linki: Monument Valley 2

IOS için indirme linki: Monument Valley 2

10- Eternium

3 farklı büyük dünyada, farklı görevler yaparak ilerlemeye devam edeceğiniz efsane bir rol yapma oyunudur. Eğlencenin ve büyüleyici atmosferin etkisinden çıkamayacağınız bu oyun, oyun severlerden 4,8 puan almıştır. Making Fun tarafından tasarlanan bu rol yapma oyunu, internetsiz oyun arayanların en sevdiği oyunları arasındadır.   

YouTube video

Android için indirme linki: Eternium

IOS için indirme linki: Eternium

11- Sonic Dash

Efsanevi sonic karakteri ve Sonic’in farklı arkadaşları ile sonsuz bir koşuya hazırlıklı olun. 3D ortamda ve kaliteli grafiklerle bezenmiş bölümlerde eğlenceli anlar yaşayacaksınız. SEGA tarafından tasarlanan bu oyun 4,6 puanla en çok sevilen internetsiz oyunlar arasındadır.

YouTube video

Android için indirme linki: Sonic Dash

IOS için indirme linki: Sonic Dash

IOS ve android için hazırladığımız tüm internetsiz oyunlar AppStore ve Google Play Store mağazalarından indirilebilir. Yeni mobil oyunlarından biri çıktığı an yazımıza eklenecektir. Bizi takip edin ve o zaman kadar listemizdeki oyunlarla eğlencenin tadına varın.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!