featured

Partneriniz Sizi Gerçekten Seviyor mu?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Partneriniz sizi gerçekten seviyor mu  zaman zaman bu soruyu kendinize ve başkalarına soruyor musunuz? İlişkilerde bazı dönemlerde karşınızdakinin sevgisinden tam anlamıyla emin olamamanız, gayet olağandır.

Ancak bu his sık sık sizi yokluyorsa, düşünceleriniz ve dolayısıyla ilişkiniz bu durumdan olumsuz etkilenebilecektir. Oysa partnerinizin sizi sevip sevmediğini anlamanız için, yalnızca biraz gözlem yapmanız yeterlidir.

Sevgiliniz Sizi Gerçekten Seviyor Mu?

Sevgiliniz sizi gerçekten seviyor mu sorusuna, size olan ilgisi doğrultusunda kesin ve net cevap verebilmek mümkün! Birçok yazarın ve şarkılarında söylediği gibi seven insan, partnerinden gözünü alamayacaktır.

Gerçekten aşık olan adam ya da kadın günlük hayatta, özel bir günde veya sıradan bir işle meşgul olurken, sizi hayran hayran inceleyecektir. Sizinle her durumda, her şekilde ilgilenen bir sevgiliniz varsa bu partnerinizin sizi sevdiğinin kanıtı niteliğindedir.

Sevgilim Beni Güzel Buluyor Mu Testi

Partneriniz sizi gerçekten seviyor mu sorusuna yanıt arıyorsanız, size olan tavırlarını inceleyebilirsiniz. Pek çok erkek, sevgilisi özel bir güne hazırlandığında gözünü ondan alamayacak derecede büyülenir. Ancak bu durum sevgilinizin sizi güzel bulması ya da seviyor olması için yeterli gelmeyebilir.

Seven bir erkek, partnerini en sıradan ve bakımsız halinde bile beğenecektir. Eğer ki sevgiliniz, kendinizi en çirkin bulduğunuz halde bile sizi güzel bulduğunu söylüyorsa ve hareketleri ile gösteriyorsa, sizi çok sevdiğinden emin olabilirsiniz.

Partneriniz Sizi Gerçekten Seviyor Mu, Yoksa Geçici Bir Heves Misiniz?

Partneriniz sizi gerçekten seviyor mu konusu üzerinde duruyorsanız, sizi ne kadar dinlediğini gözlemleyebilirsiniz. Erkekler önemsediği kadınların ne söylediğiyle ilgilenirken, önemsemediği kadınların söylediklerini kulak ardı edebilmektedir.

Partneriniz geçmişte bahsettiklerinizi hatırlıyor, tüm ayrıntısına kadar biliyor ve zamanı geldiğinde bunun üzerine konuşuyorsa bu sizi sevdiğini gösterir. Sizi dinleyen ve önemseyen bir erkeğin sizi sevmediği düşünülemez. Bu durumda partneriniz sizi gerçekten seviyor mu sorusuna yanıt aramanıza hiç gerek yoktur.

Bir Erkeğin Seni Sevdiğini Nasıl Anlarsın Test

Bir erkeğin seni sevdiğini nasıl anlarsın test konularından birisi de korkuları ve sorunları konusunda size açık olmasıdır. Hemen her ilişkide zaman zaman bir taraf kendini savunmasız ve güçsüz hissedebilir. Ancak bu duyguları karşı taraf ile paylaşmamak, uzun soluklu bir ilişkinin gelişemeyeceğini gösteren en kesin bulgu.

Özellikle bir erkek size tüm korkuları ve sorunlarını açık açık ifade edebiliyorsa, bu size güvendiğini gösterecektir. Unutulmamalıdır ki erkeğin size güvenmesi ve sizinle gelecek görmesi, partneriniz sizi gerçekten seviyor mu sorusunun yanıtının evet olduğunu kanıtlayacaktır.

 Sevgiliniz Oldukça Yoğun Bir Hayatı Olmasına Rağmen Size Vakit Ayırıyor Mu?

Partneriniz sizi gerçekten seviyor mu sorusuna olumlu yanıt verilebilmesi için sevgilinizin sizinle her durumda ilgilenmesi gereklidir. Seven insan, en yorgun olduğu dönemlerde bile sevdiği kişiyi görmek isteyerek onunla dinlenmek isteyecektir. Bazen bütün hafta boyu görüşemeyecek olsanız da, sizi arayıp her şeyin yolunda olup olmadığını sorgulaması ne kadar iyi gelir değil mi? Sevgiliniz her durumda sizinle ilgileniyor ve sizin için adeta zaman yaratıyor ise, bu durumda partneriniz sizi gerçekten seviyor mu sorusuna yanıtımız gönülden evet olacaktır.

Partneriniz Sizi Gerçekten Seviyor Mu, Yoksa Sizden Soğudu Mu?

İlişkinizde yolunda gitmeyen bir şeyler varsa partnerinizsizi gerçekten seviyor mu, yoksa sizden soğudu mu gibi konular üzerine yoğunlaşmanız gayet olağandır. Partnerinizin sizi gerçekten sevip sevmediğini, gelecek planlarınıza verdiği önemden bilebilirsiniz.

Erkek arkadaşınız evlilik ile ilgili hayallerinizi öğrenmek istiyorsa, bu sizinle gelecek planları yaptığını gösterecektir. Ya da bambaşka bir sektörde olmasına rağmen sizin işiniz, kariyeriniz ve gelecek planlarınız hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsa bu sizi sevdiğini kanıtlayacaktır.

Partneriniz Tartışma Yaşadığınızda Uzlaşmaya Çalışıyorsa…

Partneriniz sizi gerçekten seviyor mu konusunda vereceğimiz bir diğer tüyo ise kavgalarınızda gizli. Eğer ki erkek arkadaşınız tartışmalarınızda gereğinden fazla uzatıyor, sizinle konuşmak istemiyor ya da uzun süre ters davranıyorsa, bu durumda ilişkinizde yolunda gitmeyen bir şeyler var demektir. Ancak tartışmalarınızda sizinle sakince konuşuyor ve sorunlarınız konusunda uzlaşmaya çalışıyorsa, bu durumda sizi sevdiği aşikardır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!