featured

Huawei Honor Band 6 Türkiye’de Satışta | Huawei Honor Band 6 Özellikleri ve Fiyatı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Huawei Honor Band 6 ne zaman Türkiye’ye gelecek, ne zaman çıkacak sorularına artık son. Türkiye’de yeni akıllı bileklik modeli Band 6’yı satışa sunmaya hazırlanan Huawei sonunda yeniliklerle donatılmış bu teknolojik ürününü alıcılarıyla buluşturdu. Daha önce başka ülkelerde çıkan Honor Band 6 epey ve Aliexpress üzerinden Türkiye’de satın alınabiliyordu. Ancak artık Türkiye’deki müşterileri de kolaylıkla bu en yeni Huawei akıllı bileklik Band 6’ya ulaşabilecek. Gelişmiş özellikleriyle tanıtılan Huawei Honor Band 6 fiyat olarak da oldukça uygun. İşte, Huawei Honor Band 6 özellikleri ve sunduğu farklılıklar hakkında bilgiler…

Honor Band 6 Özellikleri ile Ön Plana Çıkıyor

Huawei’nin yeni akıllı bileklik modeli Band 6 Türkiye’den önce başka ülkelerde satışa sunulmuştu. Bu gelişmiş akıllı bilekliğe sahip olmak isteyen kişiler Honor Band 6 aliexprees ve Epey üzerinden sahip olabiliyordu. Ancak bu yolla yapılan alışverişte uzunca bir bekleme süresi var. Artık bu akıllı bileklik Türkiye’de ve Huawei Honor Band 6 özellikleri oldukça merak ediliyor. İşte, gelişmiş özelliklerle donatılan, tek bir şarjla uzun süre performans sağlayan Huawei Band 6 özellikleri.

1 – Huawei Band 6 Ekran Özelikleri

Band 6 Huawei akıllı bileklik ekran büyüklüğü 1,47 inç. 194×368 çözünürlüğe sahip bu akıllı bileklikte dokunmatik AMOLED fullview ekran bulunuyor. Bu nedenle de özellikle güneş ışığı altında dahi rahatlıkla kullanılabiliyor. Akıllı bilekliğim bu özelliği özellikle sıklıkla antrenmana çıkan, doğa sporları yapan kişilerin sporcu bilekliği ihtiyacını karşılıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=XmSFbYBaZxQ

%148 daha geniş görüntülenebilen alana ve %64 oranında daha düşük çerçeveli ekran gövde oranına sahip bu akıllı bileklik, ekran bakımından oldukça iyi bir deneyim sunuyor. Çünkü daha geniş bir ekranda veri akışı takip edilebiliyor, fotoğraflar büyük görüntülenebiliyor ve tek dokunuşla tüm ayrıntılar takip edilebiliyor.

2 – Kişiselleştirilebilir Ekran Modu

Huawei Band 6 akıllı bileklik modelinde kişiselleştirilebilir ekran modu da bulunuyor. Ruh halinize göre dilediğiniz gibi ekran yüzünü değiştirebilirsiniz. Dilerseniz Honor Band 6’nın Huawei Watch Face Store içinden hazır ekran modlarından birini tercih edebilir, dilerseniz de kendi belirleyeceğiniz bir fotoğrafı kullanabilirsiniz.

3 – Farklı Huawei Honor Band 6 Kordon Seçenekleri

Giyilebilir teknoloji ürünü olan Huawei Band 6 akıllı bileklik modelinin üç farklı kordon seçeneği bulunuyor. Sahura pembesi, grafit siyahı ve amber turuncu renklerinden dilediğini tercih edebilirsiniz. UV ile işlenmiş silikondan üretilen Huawei Band 6 kayışlar tamamen cilt dostu. Üstelik Band 6 kayışları kir tutmuyor ve oldukça hafif. Yalnızca 18 gram ağırlığında olan bu akıllı bileklik rahat bir kullanım sunuyor.

4 – Huawei Honor Band 6 Pil Özelikleri

Eğer pil performansı yüksek akıllı sporcu bilekliği arayışınız varsa Band 6’yı mutlaka denemelisiniz. Çünkü giyilebilir teknoloji ürünü olan bu akıllı bileklikte kullanıcılara 2 haftaya varan pil ömrü sunuluyor. Standart kullanımda 14 gün, yoğun kullanımda 10 gün kullanabileceğiniz Honor Band 6, pil bittiğinde de manyetik şarj aleti ile şarj edilebiliyor. Kısacası; Band 6, 5 dakikalık şarj süresiyle bile 2 günlük rahat kullanım sunuyor.

5 – Kesintisiz Kalp Atış Takibi

YouTube video

Huawei Honor Band 6 akıllı bileklikte TruSeenTM 4.0 kalp atış hızı izleme teknolojisine yer verilmiş. Bu sayede 7 gün 24 saat kesintisiz olarak kalp atış hızı doğru bir şekilde takip edilebiliyor. Bu saatte, kalp atış hızının doğruluğu yansıtması için optik lens ve yapay zeka tabanlı olan bir veri işleme kullanılıyor. Huawei Band 6 modelinde, kalp atış hızının güvenli seviyenin altına düşmesi veya çıkması durumunda uyarı da veriliyor. Böylelikle kalp sağlığı akıllı bileklik sayesinde kontrol altında tutulabiliyor.

6 – Kesintisiz SpO2 Takibi | Oksimetreyi Kolunuzda Taşıyın

Kan oksijen satürasyonunun sürekli olarak düşük olması; halsizliğe, yorgunluğa, hafıza kayıplarına ve hatta kalp ile beyin hasarlarına neden olabilir. Huawei Honor Band 6 akıllı bileklik ile haftanın 7 günü, 24 saat kan oksijen satürasyonunuzu izleyebilirsiniz. SpO2 algılama sistemine sahip bu akıllı bileklikte güvenli seviyenin altına düşüldüğünde titreşimli haber veriliyor.

7 – TrueRelax Stres Takibi ile Stres Durumunuzu Azaltın

Huawei Band 6, TruRelaxTM stres izleme özelliği ile de ön plana çıkıyor. Bu özellik sayesinde gün içindeki stres durumunuzu takip edebilir ve stresinizi azaltmak için akıllı bileklikte yerleşik olarak bulunan nefes eğitimi kılavuzunu uygulayabilirsiniz. Böylelikle daha az stresli bir yaşamın kapılarını aralayabilir ve kendinizi rahatlatabilirsiniz.

8 – Uyku Takibi ile Uyku İyileştirme Fırsatı

Gün içinde nasıl uyuduğunuzu ya da ne kadar kaliteli uyuduğunuzu merak ediyor musunuz? Cevabınız evet ise o zaman Huawei Honor Band 6 akıllı bileklik bu sorularınızın cevabını veriyor. Çünkü TrueSleepTM 2.0,  ne zaman uyuyup uyandığınızı ve hangi uyku türünde ne kadar kaldığınızı takip ediyor. Şekerleme uykusu, REM uykusu, hafif uyku ve derin uyku gibi 4 farklı uyku durumunun tespitinin ve kaydının tutulduğu bu akıllı bileklikte uyku problemleri de tanımlanabiliyor.

YouTube video

Huawei’nin yeni akıllı bileklik modeli Honor Band 6’da 6 ana uyku problemi de tanımlanabiliyor. Üstelik bu sorunlara çözüm olarak da 200’den fazla uyku iyileştirme önerisi sunuluyor. Kısacası; uyku kalitenizi bu akıllı bileklikle izleyebilir ve gerekli durumlarda önlemler alabilirsiniz.

9 – Kadınlara Özel Adet Döngüsü Takibi

Regl dönemine hazırlıksız yakalanmamak ve adet döngünüzü takip edebilmek için bu akıllı bileklikten yararlanabilirsiniz. Adeta kişisel asistan gibi yararlanabileceğiniz bu akıllı saat, adet döneminin yaklaştığı zamanlarda isterseniz uyarı verebiliyor.

10 – Hedeflerinize Ulaşın

Akıllı sporcu bilekliği olarak da en fazla tercih edilen akıllı saatler arasında yer alan Honor Band serisi, Band 6 modelinde aktivite hedefleri belirleyebilirsiniz. Kişisel asistanınız Band 6’da bu özelliği etkinleştirdikten sonra hedeflerinize ulaştığınızda bildirim alabilir ve kendinizi daha da motive edebilirsiniz.

11 – 96 Farklı Egzersiz Modu ve Kalori Takibi

Huawei Honor Band 6 tam tamına 96 farklı egzersiz modunu bünyesinde barındırıyor. Bu egzersiz modlarından herhangi birini seçtiğinizde kalp atış hızınızı, yaktığınız kaloriyi ve çok daha fazlasını takip edebiliyorsunuz. Ayrıca tüm verileriniz bir grafik halinde sizlere sunuluyor.

12 – Huawei Band 6 Akıllı Bileklik Sizin Özel Asistanınız Olacak

YouTube video

Huawei Band 6 akıllı bileklik yalnızca sizin sağlık ve egzersiz takibi yapmanızı sağlayan bir araç değil; aynı zamanda kişisel asistanınız olacak. Çünkü akıllı saatinizi telefonunuza bağladığınızda gelen mesajları ve aramaları görebileceksiniz. Bununla birlikte hava durumu bilgisine kolaylıkla ulaşabilecek ve bilekliğinizi kullanarak fotoğraf çekebilecek, müzik kontrolü yapabileceksiniz.

Huawei Honor Band 6 Fiyatı

TUürki’de Huawei Honor Band 6 fiyatı 549 TL. Sahura pembesi rengiyle https://mshop.huawei.com/tr/product/huawei-band-6/ üzerinden satışa sunulan Honor Band 6 Aliexpress üzerinden de 50 dolar ile 60 dolar arasında satışa sunuluyor. MediaMarkt, Teknosa gibi teknoloji marketlerde de 549 TL’ye satışa sunulan Band 6, online alışveriş sitelerinde de satışta.

Huawei Honor Band 6 En Ucuz Nerede?

YouTube video

Türkiye’de satışa yeni sunulan Huawei Band 6 akıllı bileklik en ucuz Aliexpress üzerinden alıcısıyla buluşuyor. Ancak yüksek döviz kuru, gümrük vergisi, kargo ücreti ve benzeri gibi vergilerden dolayı, Aliexpress üzerinden satın alma yapıldığında Türkiye’deki fiyatının da üstüne çıkıyor. Bu nedenle, akıllı bilekliğin satışa sunulduğu fiyat 549 TL, şu an için en uygun fiyat. Bu fiyatla teknoloji marketlerden ya da online alışveriş sitelerinden akıllı Honor Band 6’yı satın alabilirsiniz.

Honor Band 6 Ekşi

YouTube video

Eğer bir akıllı bileklik almayı düşünüyorsanız ve Huawei Band 6’nın kullanıcı yorumlarını okumak istiyorsanız Ekşi Sözlük yazarlarının deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Ekşi Sözlük’te teknoloji ile arası iyi olan kişilerden görüş alabilir ve kararınızı kolaylıkla verebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!