Ceyda Düvenci Kimdir

Ceyda Düvenci Kimdir | Sakla Beni Filiz Ceyda Düvenci Boşandı mı?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ceyda Düvenci kimdir? Sakla Beni dizisinde Filiz karakteri ile yeniden ekranlara dönen Düvenci, şimdilerde özel yaşantısı ile bir hayli merak ediliyor. İki çocuğu olduğu bilinen Ceyda Düvenci Bülent Şakrak boşandı mı? Ceyda Düvenci kimdir? Ceyda Düvenci ailesi kim? Detaylar yazımızda…

Ceyda Düvenci Kimdir? Ceyda Düvenci Kaç Yaşında?

Ceyda Düvenci Kimdir

Ceyda Düvenci kimdir? Sevilen oyuncu Ceyda Düvenci 16 Nisan 1977 doğumludur. Oyuncunun yaş bilgisi ise 46’dır. Bursa’da dünyaya gelen oyuncu uzun yıllardır bu sektörde yer almaktadır.

1- Ceyda Düvenci Nereli? Ceyda Düvenci Annesi ve Babası Kimdir?

Ceyda Düvenci Kimdir
Ceyda Düvenci Kimdir

Oyuncunun özel yaşantısı kadar annesi ve babasının kim olduğu da merak edilmektedir. Ceyda Düvenci’nin babası daha önce birçok projede gördüğümüz oyuncu olan İsmail Düvenci’dir. Oyuncunun annesinin ise Zümrüt Düvenci olduğu ve müzik öğretmeni olarak görev yaptığı bilinmektedir.

2- Ceyda Düvenci’nin Annesi Nasıl Kör Oldu?

Ceyda Düvenci Kimdir

Ceyda Düvenci kimdir araştırması yapan birçok kullanıcı oldukça farklı bir bilgi ile karşılaşıyor. Oyuncunun annesi 1981 yılında geçirdiği bir trafik kazası sonucunda gözlerini kaybetmiş. Çocuğu henüz 4 yaşındayken gözlerini kaybeden anneye, yapay gözler takılsa da ne yazık ki 40 yılı aşkın bir süredir görme yetisi bulunmuyormuş.

3- Ceyda Düvenci Evli mi? Ceyda Düvenci Eşinden Neden Ayrıldı?

Ceyda Düvenci Kimdir

Ceyda Düvenci evli mi? Uzun yıllardır Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak’ın oldukça mutlu bir evlilikleri bulunuyordu. Ancak sonrasında ikilinin arası bozuldu ve bu medyaya yansımıştı.

Hatta Düvenci yaptığı açıklamalarda ayrılmayı isteyen tarafın Bülent Şakrak olduğunu ifade etmişti. Birkaç ay öncesinde resmen boşanan ikilinin ayrılık sebebinin ne olduğu ise bilinmiyor.

4- Ceyda Düvenci’nin Eski Eşleri Kimler? Ceyda Düvenci Kaç Kez Evlendi?

Ceyda Düvenci Kimdir

Ceyda Düvenci’nin 3 evlilik geçmişi bulunuyor. 2000’li yıllarda başrolleri paylaştığı partneri Kaan Girgin ile evlenen Düvenci, 2 yıl sonrasında ayrılmıştı.

Oyuncu daha sonrasında ise 2008 yılının başında Engin Akgün ile hayatını birleştirmişti. 2013 yılında ayrılan oyuncu,2015 yılında Bülent Şakrak ile nikah masasına oturmuştu. 8 yıllık evliliklerini sonlandıran ikili, dostça ayrıldıklarını ifade ediyor.

5- Ceyda Düvenci Kaç Çocuğu Var? Ceyda Düvenci’nin Kızı Nasıl Hastalandı?

Ceyda Düvenci Kimdir

Ceyda Düvenci kimdir, çocuğu var mı sorularına evet yanıtını verebiliriz. Oyuncunun bir erkek bir de kız evladı bulunuyor. Engin Akgün’den Melisa Nur adında bir kızı bulunan oyuncunun kızı doğumundan çok kısa süre sonra bir beyin kanaması geçirmişti.

Geçirdiği bu beyin kanaması sonrasında, Serebral Palsi tanısı alan küçük kız oyuncuyu bir hayli üzmüştü.

2011 yılından beridir SP hastalığı ile mücadele eden oyuncu çok sayıda eğitimlere katılmış ve bu hastalığa dair kitaplar yazmıştı. Ceyda Düvenci kimdir araştırmalarının bir diğer kaynağının yazdığı kitaplar olduğu söylenebilecektir.

6- Ceyda Düvenci’nin Hastalığı Ne? Ceyda Düvenci Kanser mi?

Ceyda Düvenci Kimdir

Geçtiğimiz günlerde sunuculuğunu üstlendiği Bambaşka Sohbetler programının çekiminde rahatsızlanan oyuncu, hayranlarını üzmüştü. Ateşi çıkan ve fenalaşan oyuncunun solunum yolları enfeksiyonu geçirdiği ve bir gece yatırılması gerektiği söylenmişti.

Ceyda Düvenci kimdir? Tedavisi bitince taburcu edilen ve evinde dinlenmeye çekilen oyuncunun şimdilerde sağlık durumunun iyi olduğu belirtiliyor.

Bu arada Ceyda Düvenci’nin kanser olduğu yönündeki bilgilerin yanıltıcı olduğunun altını çizelim. Oyuncu hakkında kanser şüphesi olduğu söylense de, servikal yetmezlik tanısı almış ve bu tanı üzerine ameliyat olmuştu.

7- Ceyda Düvenci Boy Kilo Bilgisi Nedir?

Ceyda Düvenci Kimdir

Koç burcu olan Ceyda Düvenci kimdir, boy kilo bilgisi nedir birazda bundan bahsedelim. 1.73 cm boyunda olması nedeniyle standartların üstünde olan oyuncu, 64 kilodadır. Hafif balık eti görünümünde olması sebebiyle dikkat çeken Düvenci, kilosunu koruyabilmek adına sağlıklı beslenmeye çabaladığını belirtiyor.

8- Ceyda Düvenci Hazal Kaya Arkadaşlığı Bitti mi?

Ceyda Düvenci Kimdir

Geçtiğimiz aylarda Ceyda Düvenci Bambaşka Sohbetler adlı programında Hazal Kaya’yı konuk etmişti. Onu eleştirir tarzda söylediği bazı cümleleri ise iddialara göre ikilinin arasını açmaya yetti.

Çok yakın iki arkadaş olan oyuncunun, bu program sonrasında bir hayli tartıştığı ve görüşmeme kararı aldığı söyleniyor. O sansasyonel programı izlemek isterseniz Bambaşka Sohbetler 108. Bölüm izle tıklayabilirsiniz.

9- Ceyda Düvenci Dizileri Neler?

Ceyda Düvenci Kimdir

Şimdi gelelim Ceyda Düvenci kimdir sorularını sorduran önemli dizi-film projelerine… İlk olarak 1996 yılında ekran başına geçen oyuncunun ilk projesi Palavra Aşklar olmuştu.

Sonrasında Mirasyediler, Köstebek, Deli Divane, Tatlı Kaçıklar, Son Kumpanya, Affet Bizi Hocam gibi dizi projelerinde yer almıştır. Oyuncunun yıldızının parlamasına vesile olan dizi projesi ise Çiçek Taksi olmuştu. Bu projede takdir gören Düvenci Canlı Hayat, Babam Olur musun, Baba gibi dizilerde de rol almıştı. 1998 yılının en sevilen dizilerinden olan Böyle mi olacaktı dizisinde gördüğümüz Düvenci sonrasında Kaan Girgin ile tanıştığı Dikkat Bebek Var dizisinde rol aldı.

Oyuncunun 2000’li yıllarında en çok beğenilen projeleri Öyle Bir Sevda ki, Hastayım Doktor, Zalim, Sil Baştan, Kasırga İnsanları, Bir Varmış Bir Yokmuş, Maki, Hasret olmuştu.

2006-2009 yılları arasında rol aldığı Binbir Gece dizisindeki Bennu karakteri hafızalara kazınmasını sağladı. Bu proje Ceyda Düvenci kimdir, nedir sorularının sorulmasına neden oldu.

Şen Yuva İnci, Umutsuz Ev Kadınları Elif, Aşkın Kanunu İpek karakterleri ile yükselişini sürdüren Düvenci Maral: En Güzel Hikayem adlı dizide Deniz Feyman’ı canlandırmıştı. Bu dizi aynı zamanda Hazal Kaya ile Ceyda Düvenci’nin arkadaşlığını da başlatmıştı.

Babam ve Ailesi, 8. Gün gibi dizilerde de gördüğümüz Düvenci yaklaşık 5 sene TV ekranlarından uzak kaldı. Son olarak Sakla Beni dizisi Filiz karakterine hayat veren oyuncu şimdilerde de Ceyda Düvenci kimdir sorularının odağı oldu.

Ceyda Düvenci kimdir, hangi filmler ve internet dizilerinde yer aldı kısmında merak edebileceğimiz film projeleri ise şu şekilde;

  • Her Şey Çok Güzel Olacak,
  • Abdülhamit Düşerken,
  • Hoş geldin Hayat,
  • Ejder Kapanı,
  • Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?
  • Kadınlara Mahsus,
  • Öğrenci Evi,
  • Kal,
  • Prens

10- Ceyda Düvenci Kimdir? Ceyda Düvenci Instagram Hesabı Nedir?

Ceyda Düvenci Kimdir

Sakla Beni Filiz Ceyda Düvenci kimdir? Ceyda Düvenci şimdilerde Star TV’de yayınlanan Perşembe gününün heyecanlı dizisi Sakla Beni’de yer alıyor. Önemli isimlerle ekran karşısına geçen Düvenci dizide Filiz karakterine hayat veriyor.

Dizide despot ve kötü bir karakter olarak öne çıkan Düvenci, karakterini çok sevdiğini ve benimsediğini ifade ediyor. Sosyal medyadan da sıkça paylaşımlarda bulunan oyuncunun 3 milyonu aşkın takipçisi vardır. Oyuncunun paylaşımlarını görmek isterseniz, @ceydadvenci ismiyle aratabilirsiniz.

Sakla Beni dizisinin İncila karakteri Cemre Baysel kimdir bilgi için yazımıza göz atabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!