featured

Söz Dizisi Oyuncuları Şimdi Ne Yapıyor | Söz Dizisinin Oyuncuları ve Karakterleri Kimlerdir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Söz dizisi oyuncuları, bir dönem dizi sektörüne damgasını vurmuştu. İlk bölümü 2017 yılında yayınlanmaya başlayan dizi 3 sezon boyunca en çok izlenen diziler zarasında yer almıştı.

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın, senaryosunu ise Hakan Bonomo, Ercan Uğur ve Ethem Özışık’ın kaleme aldığı bu dizi 2019 yılında final yapmıştı. Söz dizisi yayın hayatını sonlandırmasına rağmen halen konuşulurken özellikle, oyuncularının şimdilerde ne yaptıkları merak konusu olmaya başladı.

Söz Dizisi Oyuncuları Kimler? Dikkat Çeken Söz Dizisi Oyuncu Kadrosu

Söz dizisi oyuncuları hem erkek hem de kadın oyuncular bakımından oldukça geniş bir kadroya sahipti. Dizinin her sezonunda ise çok sayıda karakter ve oyuncu dahil ediliyordu. Ancak bazı karakterler vardı ki, diziden ayrılsa da 3 sezon boyunca konuşulmaya devam etti. İşte Söz dizisi oyuncuları ve karakteri şimdi ne yapıyor sorusunun yanıtları…

1- Söz Erkek Oyuncuları: Tolga Sarıtaş

Söz erkek oyuncuları arasında yer alan Tolga Sarıtaş en çok beğenilen karakterler arasında yer alıyordu. Tolga Sarıtaş Söz dizisi oyuncuları ile birlikte 3 sezon boyunca izleyicilere aksiyon dolu bir dizi izleme şansı sunmuştu.

Üsteğmen Yavuz Karasu karakterine hayat veren Tolga Sarıtaş’ın dizideki lakabı ise Sarı Komutandı. Tolga Sarıtaş bu diziden kısa bir süre sonra Arıza adlı dizide rol almıştı. Reyting mağduru olan dizi kısa zaman sonra final yaparak yayın hayatına son vermişti. Oyuncunun şimdilerde ise yeni projeleri değerlendirme aşamasında olduğu biliniyor.

2- Nihat Altınkaya Kimdir?

Söz dizisi oyuncuları arasında bulunan Nihat Altınkaya, dizide ana karakter olan Albay Erdem Kaçmaz karakterine hayat veriyordu. Dizide ekibin komutanı olarak karşımıza çıkan Erdem karakteri cesareti, yiğitliği ve babacan tavırları ile büyük beğeni toplamıştı. Söz dizisi oyuncuları arasında yer alan Altınkaya, 3 sezonluk bu dizi sonrasında bir süre inzivaya çekilerek dinlenmeyi tercih etti.

3- Söz Dizisi Oyuncuları Agah Kimdir?

Söz 1. Sezon oyuncuları arasında yer almayan Mehmet Özgür diziye 2. Sezonda katılmıştı. Agah karakterine hayat veren Özgür, Söz dizisi oyuncuları arasında sevilen bir karakterdi. Devlet için çalışan ve kötü adamların arasına sızan Agah karakteri, aslında Yavuz komutanında babasıydı.

Söz dizisi oyuncuları Agah karakterine hayat veren Mehmet Özgür iki sezon bu projede yer aldıktan sonra dizinin final yapması ile oyunculuğa bir süre ara verdi. Söz dizi oyunları içerisinde yer alan oyuncu şimdilerde bir dizi projesinde yer almamaktadır.

4- Görkem Sevindik Kimdir?

Söz dizisi oyuncuları lakapları ile de biliniyor ve çok seviliyordu. Keşanlı olarak tanıdığımız Üstçavuş Mücahit Serdengeçti karakterini ise Görkem Sevindik canlandırıyordu. Söz dizisi oyuncuları arasında bulunan Görkem Sevindik, ana bir karakteri oynadığı için 3 sezon boyunca yer almıştı. Söz dizi sonrasında bir süre dinlenme kararı alan oyuncu daha sonra Kahraman Babam, Ramo ve Mavera gibi projelerde yer almıştır.

5- Eren Vurdem Kimdir? Eren Vurdem Şimdi Nerede?

Söz dizisi oyuncuları isimleri arasında öne çıkan bir diğer oyuncu Eren Vurdem’di. Karabatak lakabı ile ünlenen Başçavuş Ateş Acar, ekibin cesur ve sert adamlarından bir tanesiydi.

Dizinin ana karakterlerinden biri olan Başçavuş Ateş, 3 sezon boyunca dizide yer almıştır. Dizinin final yapması sonrasında Eren Vurdem Kuruluş Osman dizisinde, daha sonra ise Sadakatsiz dizisinde rol almıştır. Sadakatsiz dizisinden ayrılan oyuncu şimdilerde yeni projeleri değerlendirdiğini belirtiyor.

6- Söz Dizisi 1. Sezon Oyuncuları Burak Sevinç Kimdir?

Söz dizisi oyuncuları hepsi başarılı oyunculuğu ile göz doldurmuştu. Burak Sevinç 3 sezon boyunca Kıdemli Üstçavuş Fethi Kulaksız rolüyle büyük beğeni toplamıştı. Avcı lakabıyla tanınan Fethi komutan, düşmanları tek bir mermi ile etkisiz hale getirmesi ile tanınmıştı.

Diziden ayrıldıktan sonra Leke dizisinde bir süre rol olan oyuncu, daha sonra Kırmızı Oda’nın psikolog doktoru Deniz karakterini canlandırmıştı. Söz dizisi oyuncuları arasında yer alan Burak Sevinç şimdilerde bir projede yer almamaktadır.

7- Doğukan Polat Kimdir? Söz Dizisi Oyuncuları Lakapları Neler?

Söz dizisi oyuncuları arasında bulunan Doğukan Polat, Mansur Yüksel karakterini canlandırıyordu. Söz dizisinin lakabı Aşık olan bu karakteri 3 sezon boyunca eğlenceli karakteri ile izleyiciyi kırıp geçirmişti. Söz dizisi sonrasında Sefirin Kızı adlı dizide yer alan oyuncu, bu dizininde final yapması ile birlikte sektöre kısa bir ara vermişti.

8- Söz Dizisi Oyuncuları Kadın Karakterler: Deniz Baysal Yurtçu Kimdir?

Söz dizisi oyuncuları kadın karakterleri arasında yer alan Deniz Baysal Yurtçu, diziye 3. Sezonda dahil olmuştu. Üsteğmen Yavuz Karasu ile yaşadığı aşkla adından söz ettiren oyuncu, Savcı Derya karakterini oynamıştı. Başarılı oyunculuğu ile dizinin sevilen karakterlerinden biri olan Deniz Baysal daha sonra Hizmetçiler dizisinde yer almıştı. Bu dizinin final yapması ile Teşkilat ekibine giren oyuncu şimdilerde bu dizinin başrolü olarak boy göstermektedir.

9- Sarp Akkaya Kimdir? Sarp Akkaya’nın Rolü Neydi?

Söz dizisi oyuncuları arasında bulunan Sarp Akkaya ise, Dragan Ratkoviç rolüne ara vermişti. Söz 3. Sezon oyuncuları arasında yer alan oyuncu kötü bir karakteri canlandırıyordu. Kötü bir karakter olmasına rağmen başarılı oyunculuğu ile tam not almayı başaran Sarp Akkaya sonunda ölerek diziye veda etmişti.

Bu dizi sonrasında oyuncu Kurşun, Ferhat ile Şirin, Ayak İzleri, Çukur ve Saygı adlı dizilerde yer almıştı. Söz dizisi oyuncuları arasında akıllarda yer edinen Sarp Akkaya, şimdilerde Evlilik Hakkında Herşey adlı dizide rol almaktadır.

10- Aytaç Şaşmaz Kimdir? Aytaç Şaşmaz Ne Yapıyor?

Söz dizisi oyuncu kadrosu içerisinde yer alan Aytaç Şaşmaz’ın can verdiği karakter ise Uzman Çavuş Feyzullah’tı. Çaylak lakabı ile tanınan ve sevilen Feyzullah, cesurluğu ve gözü karalığı ile izleyici üzerinde büyük hayranlık uyandırmayı başarmıştı.

Başarısı ile ön plana çıkan Aytaç Şaşmaz’ın dizi sonrasında da yıldızı parlamaya devam etti. Oyuncu bu dizi sonrasında Hekimoğlu ve Baht Oyunu adlı dizilerde başrol karakteri olarak karşımıza çıktı. Söz dizisi oyuncuları arasında yer alan Şaşmaz, şimdilerde ise yeni projeleri değerlendirdiği biliniyor.

11- Söz Kadın Oyuncuları: Meriç Aral Kimdir?

Söz kadın oyuncuları arasında yer alan Meriç Aral, dizinin ana karakterlerinden birine hayat vermiştir. 3 sezon boyunca dizide yer alan Meriç Aral, Eylem karakterine hayat vermişti.

Eylem karakteri dizide Fethi komutan ile büyük bir aşk yaşamış, izleyiciyi adeta ekran başına kilitlemişti. Söz dizisi oyuncuları arasında yer alan Meriç Aral sonrasında Kırmızı Oda projesinde yer aldı. Bu diziden ayrılan Aral, şimdi ise henüz ilk bölümü yer alan Kaderimin Oyunu dizisinde yer alıyor.

12- Söz Dizisi Çolak Karakteri Kimdir?

Söz dizisi Çolak karakterini ise Serhat Kılıç oynuyordu. Dizinin kötü karakterlerinden biri olan oyuncu, başarılı oyunculuğu sayesinde izleyiciye kendisini sevdirmeyi başarmıştı. Söz dizisi oyuncuları arasında yer alan Kılıç, iki sezonunda yer aldıktan sonra 42. Bölümde diziden ayrılmıştı.

Ancak dizinin final sahnesinde Yavuz komutan ile karşı karşıya gelerek izleyiciyi hayretler içerisinde bırakmıştı. Söz dizisi oyuncuları arasından ayrıldıktan sonra pek çok projede yer alan oyuncunun öne çıkan dizileri ise Tek Yürek, Öğretmen, Şeref Bey, Maraşlı ve Kuruluş Osman dizileri oldu.

13- Söz Dizisi Melissa Yıldırımer Kimdir?

Söz dizisi oyuncuları arasında yer alan Melissa Yıldırımer Fatma Bozdağ karakterine hayat veriyordu. 2. Sezonun sonuna dek bu projede yer alan Yıldırımer, dizide canlandırdı renkli karakteri ile herkesin sevgisini kazanmayı başarmıştı. Bu dizi sonrasında Hercai dizisiyle karşımıza çıkan oyuncu, şimdilerde yeni projeleri değerlendirme aşamasında olduğunu belirtmektedir.

14- Söz Oyuncuları Arasında Olan İlayda Ildır Kimdir?

Söz dizisi oyuncuları arasındaki İlayda Ildır ise, Nazlı Kaçmaz karakterini oynuyordu. Güzelliği ve oyunculuğu ile büyük beğeni toplayan oyuncu aynı zamanda Albay Erdem’in kızıydı. Dizide Ateş ile büyük bir aşk yaşayan Nazlı, sonunda muradına ererek izleyiciyi de fazlasıyla mutlu etmişti. Bu diziden ayrıldıktan sonra oyuncu Savaşçı ve Arıza gibi önemli dizi projelerinde yer almıştır.

15- Söz Kadın Oyuncuları: Aybüke Pusat Kimdir?

Söz kadın oyuncuları arasında bulunan Aybüke Pusat ise Doktor Bahar Kutlu Karası karakterini canlandırıyordu. Söz dizisi oyuncuları arasında bulunan Pusat, ikinci sezon sonunda diziden ayrılmıştı. Dizide Yavuz komutan ile büyük bir aşk yaşayan Doktor Bahar diziye ölerek veda ettikten sonra, izleyici derin üzüntü yaşamıştı. Sevilen oyuncunun diziden ayrılması sonrasında ise yerine Savcı Derya karakteri gelmişti.

16- Söz Erkek Oyuncuları: Mustafa Yıldıran Kimdir?

Söz erkek oyuncuları arasında bir diğer öne çıkan isim ise Mustafa Yıldıran’dır. Dizinin en akıllı ve ağır başlı karakterlerinden biri olarak bilinen Başçavuş Ali Haydar Bozdağ, Hafız lakabı ile anılıyordu. Bu dizide büyük beğeni toplayan Mustafa Yıldıran 2. Sezon sonunda dizden ayrılmıştı.

Söz dizisi oyuncuları arasında yer alan Yıldıran daha sonra Azize dizisinde yer almıştı. Bu dizinin reyting mağduru olması sonrasında bu sektöre kısa bir süre ara vermişti. Oyuncunun yakın zamanda yeni projelerle ekranlara geri dönüş yapması beklenmektedir.

17- Yağmur Ün Kimdir?

Söz dizisi oyuncuları arasında oldukça popüler bir diğer isim Yağmur Ün’dü. Su karakterini oynayan oyuncu, dizide 3 sezon boyunca yer almıştır. Dizide Feyzullah ve Su büyük bir aşk yaşadıktan sonra evlenmiş, izleyiciyi mutluluktan deliye döndürmüşlerdi.

Final sonrasında sektöre bir süre ara veren oyuncu daha sonra Kalk Gidelim adlı dizide rol aldı. Oyuncu şimdilerde dizi sektöründen uzakta olmayı tercih ettiğini belirtiyor. Söz dizisi oyuncuları arasında bulunan oyuncuyu yepyeni projelerde tekrar görebilmeyi umuyoruz.

18- Nil Günal Kimdir? Söz Dizisi 3. Sezon Oyuncusu Nil Günal Ne İş Yapıyor?

Nil Günal başarılı oyunculuğu ve güzelliği ile Söz dizisi oyuncuları kadrosunda yer alan bir isimdi. Güler Kaçmaz olarak karşımıza çıkan bu oyuncuyu 3 sezon boyunca görmek mümkün olmuştu.

Dizide Erdem Yarbay’ın karısı olan Günal, fedakarlığı ile dizi boyunca kendisine hayran bırakmayı başarmıştı. Dizinin final yapması sonrasında proje ile ilişkisi tamamen biten Günal, bir süre dizi sektörüne ara verdi. Söz dizisi oyuncuları arasında yer alan Günal’ın yakın zamanda ekranlarda yer alması bekleniyor.

19- Su Kutlu Kimdir?

Söz dizisi oyuncuları arasında olan ve kısa süre sonra ayrılan oyunculardan Su Kutlu, Merve Türel karakterine hayat veriyordu. Yalnızca ilk sezon dizide yer alan oyuncu, ilk sezonda Yavuz’un sözlüsü olarak karşımıza çıkmıştı.

AVM’de yapılan bir terör saldırısında canlı bombanın kendisini patlatması ile diziden ayrılan Su Kutlu, kısacık rolüne rağmen büyük beğeni toplamıştı. Söz oyuncu kadrosu arasında olan oyuncu bu proje sonrasında Aile Arasında, Bir Mucize Olsun, Tek Yürek, Dengi Dengine gibi projelerde rol almıştı. Söz dizisi arşiv videoları izlemek için tıklayınız.

20- Ece Çeşmioğlu

Söz dizisi oyuncuları arasında bulunan Ece Çeşmioğlu ise diziye 3. Sezonda dahil olmuştu. Söz dizisi oyunları arasında olan Çeşmioğlu Melisa karakterine hayat vermiş, Mücahit ile büyük bir aşk yaşamıştı. Mücahit’in aksine sıra dışı ve elit bir karakteri bulunan Melisa’nın, Mücahit ile yaşadığı doludizgin aşk çoğu zaman izleyiciyi ekran başına kilitlemeye yetmişti.

YouTube video

Diziye bu çift evlenerek veda etmişti. Bu diziden ayrıldıktan sonra Ece Çeşmioğlu, Tek Yürek ve Tutunamayanlar adlı dizilerde rol aldı. Kısa süre önce Taner Ölmez ile evlenen oyuncu, şimdilerde bir kız bebek bekliyor. Bu nedenle uzun bir süre dizilerde yer almayacağını ifade ediyor. Yine bir döneme damgasını vuran Pis Yedili Oyuncuları Şimdiki Halleri hakkında bilgi almak için yazımıza göz atabilirsiniz. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!