featured

Instagram Geçici Dondurma Linki 2020 Nasıl Yapılır?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Instagram geçici dondurma linki ile kullanıcılar hesaplarını tamamen kapatmak yerine dondurabiliyorlar. Bu sayede hesabı tekrardan açmak isterlerse hesaplarına ve paylaşımlarına yeniden erişim sağlayabiliyorlar.

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından biri olan instagram, farklı fotoğraf ve video paylaşımları ile insanlara eğlenceli dakikalar yaşatıyor. 1 milyarın üzerinde kullanıcıya sahip olan platformda birçok farklı alanda paylaşımlar yapan kullanıcılara erişim sağlanabiliyor. Farklı tarzdaki bu paylaşımların altında aynı alana ilgi duyan kişiler tanışıp farklı işler yapabiliyor.

Bu kadar yoğun kullanılan bu platform bazı zamanlarda kullanıcıların farklı sebeplerinden dolayı kapatılabiliyor. Kısa süreli olarak kafa dinlemek isteyen kişiler ise hesabını dondurma yolunu tercih ediyor. Bu sayede takipçilerini, fotoğraflarını ve paylaşımlarını kaybetmemiş oluyor. Hesabını tekrardan aktif ettiğinde eskisi gibi hesabını kullanmaya devam edebiliyor.

YouTube video

Bazı kullanıcılar hesaplarını dondurma konusunda problem yaşayabiliyor. Bu nedenle de internet üzerinden instagram geçici dondurma linki 2020 aratması yaparak çözüm arıyor. Biz de bu yazımızda hesabını dondurmada sıkıntı yaşayan kullanıcılara yardımcı olmak istiyoruz. Sizlere anlatacağımız adımları aşama aşama uyguladığını takdirde sorunsuz şekilde instagram hesabınızı dondurabileceksiniz.

Instagram Hesabını Geçici Dondurma Nasıl Yapılır?

Daha çok sınav dönemlerinde veya iş yoğunluğunda insanlar vakit kaybetmek istemiyor. Bu nedenle de sosyal medya hesaplarını kapatıyorlar. Yoğunluk geçtikten sonra ise tekrardan hesaplarını aktif hale getirerek kullanmaya devam ediyorlar. Bu durum hesabı dondurduğunuz takdirde geçerlidir. Eğer hesabınızı kalıcı olarak silerseniz yeni bir hesap açmak zorunda kalabilirsiniz.

Eğer instagram hesabını geçici olarak silmek istemiyorsanız yapmanız gereken adımlar aşağıdaki gibidir. Bu adımları gerçekleştirdiğiniz takdirde hesabınızı tekrardan kullanabilmek için dondurmuş olacaksınız.

İlk adım olarak instagram mobil tarayıcı üzerinden veya bilgisayar üzerinden instagram.com adresinden hesabınıza giriş yapın. Uygulama üzerinden hesabınızı kapatmak veya dondurmak maalesef mümkün değildir.Hesaba giriş yaptıktan sonra sağ üst kısımda profil fotoğrafınızın olduğu alanı göreceksiniz. Oraya tıklayın.Açılan sekmede profil butonuna tıklayın.Profilinize girdikten sonra karşınıza profili düzenle butonu çıkacaktır. Ona tıklayın.

YouTube video
Açılan bölümde en alta indiğinizde sağ alt kısımda “Hesabımı geçici olarak kapat” bölümünü göreceksiniz. Instagram geçici dondurma için bu bölüme tıklayın.Bu bölümden sonra size hesabı kapatma nedeniniz sorulacak. Size uygun olan cevabı verin ve şifrenizi girerek işlemi onaylayın.Artık hesabınız geçici olarak donduruldu. Eğer kullanıcı adınız ve şifreniz ile tekrar giriş yaparsanız hesabınızı eskisi gibi kullanmaya devam edebilirsiniz.Ek bir bilgi olarak söylemek gerekirse; dondurulmuş hesabı yeniden aktif hale getirdiğinizde tekrar dondurmak isterseniz 7 gün beklemeniz gerekecek.

Instagram Hesabı Kalıcı Olarak Nasıl Silinir?

Bazı instagram kullanıcıları farklı nedenlerle hesaplarını kalıcı olarak silmek ister. Burada unutulmaması gerekir ki hesabı kalıcı olarak silmek geri dönüşü olmayan bir karardır. Bir daha fotoğraflarınıza ve bilgilerinize erişim sağlama imkanınız olmayacaktır. Bunları düşünerek hesap silme işlemini gerçekleştirmenizde fayda vardır.

Instagram geçici dondurma linki gibi kalıcı silmek için de bir linke ihtiyacınız vardır. Çünkü ne mobilden ne de normal hesaptan, instagram hesabını kalıcı olarak silme imkanınız yoktur. Bunun için buradaki linke tıklamanız gerekir.

YouTube video

Bu sırada yine tarayıcı üzerinde instagram hesabınızın açık olması gerekmektedir. Linke tıkladığınızda da sizden hesabınıza giriş yapmanız istenecek. Daha sonra size “Hesabını neden silmek istiyorsun?” sorusu yöneltilecektir. Uygun bir seçeneği işaretledikten sonra hesabı kalıcı olarak silme butonu görünecektir. Butona tıkladığınız takdirde hesabınız silinecektir.

Başkasının İnstagram Hesabı Nasıl Kapatılır?

Eğer kendi hesabınız dışında farklı bir hesabı kapatmak istiyorsanız yine yukarıdaki linkten faydalanmanız gerekecek. Hesabını sil sekmesinin sağ üst kısmında bulunan kullanıcı alanı kısmına tıklamalısınız. Çıkış yapın ve kapatmak istediğiniz hesabın bilgilerini girerek işlem yapın. Aynı adımları tekrarlayarak hesabı silin.

Eğer silmek istediğiniz hesabın bilgilerine erişiminiz yok ise spam yolunu kullanmanız gerekecek. Bu, silmek istediğiniz hesabın büyüklüğüne göre zorluk yaşatabilir. Silmek istediğiniz hesabı birçok kişiye spamlatmanız yani şikat ettirmeniz gerekir. İnstagram yeterli sayıda şikayet aldığında hesabı silecektir.

YouTube video

Instagram geçici dondurma linki hakkında sizlerin de bildiği yöntemler var ise yorumlarda bizlere iletebilirsiniz. Instagram hesap dondurma veya instagram dondurma işlemini hesabı geçici olarak kapatmak için kullanabilirsiniz. Bir süre sonra tekrar instagram hesabımı açmak istiyorum derseniz önce şifreniz ve kullanıcı adınızla giriş yapmanız gerekir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!