featured

İranlı ve Arap Yatırımcıların Vatandaşlık Alması Mert Holding İle Çok Daha Kolay!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul son yıllar da özellikle İran ve Arap yatırımcıların oldukça gözdesi. Vatandaşlık almak adına İstanbul’a yatırım yapmak isteyen kişiler nereye başvuracak? İşte, detaylar!

10 Yıllık Bir Güven!

EMD motorun sahibi ve Mert Holding CEO’su Ercan Demirkol 10 yıldır inşaat sektörünün içinde olmasıyla ve inşaat pazarı tarafından güvenilir olarak bilinmesiyle akıllara yer etmiş bir iş adamı. Yaptığı inşaatlar İstanbul’un büyüyen ilçelerinde hızla yükselmeye devam ediyor.  

Herkesin dilinde olan Avcılar Empire İstanbul DİE ile adından bolca söz ettiren Mert Holding, Arap ve İranlı yatırımcılara ev satarak hem hemen vatandaşlık almalarını sağlıyor, hem de ülke ekonomisine katkıda bulunuyor. Esenyurta adeta bambaşka bir soluk getiren Mert Life da yine Mert Holdinge ait.

Yılların Verdiği Tecrübe İle Başarılı İşler

Uzun zamandır bu piyasada olan Ercan Demirkol “müşterilerimizin ne istediğini biliyoruz. Yaptığımız yatırımlardan tutun da inşa ettiğimiz binalara kadar her şey müşterilerimizin istekleri ve zevklerine göre şekilleniyor” diyerek ekliyor “her ne kadar 10 yıldır bu sektörün içinde olsak da bu, buz dağının görünen kısmı. Yaptığımız bir çok iş, bizi bu noktalara getirdi.”

Tek Amacımız Müşteri Memnuniyeti!

Bu kadar başarılı bir iş yaşamı, uluslar arası yatırım şirketi fikrini de beraberinde getirmiş. Demirkol “ bir işi yaptığımız zaman en mükemmel şekilde yapmaya çalışıyoruz. Mükemmelliyetçi olmak her ne kadar bazen zor olsa da tek amacımız müşterilerimizin rahatlığı olduğu için buna mecburuz. Vizyonumuz tamamen müşteri memnuniyeti ve koşulsuz güven üzerine kurulu. Tüm bunlarla beraber ülkemize kazandırmak da en ulvi görevimiz. Bu yüzden uluslararası yatırım şirketi fikrini de hayata geçirdik” dedi.

Genç işadamı Ercan Demirkol yaptığı işlerle hızla yükselmeye devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!