featured

Kalça Estetiği Yaptıran Ünlüler Kimler? İşte Estetik Harikası Kalçalara Sahip Türk ve Yabancı Ünlüler!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kalça estetiği yaptıran ünlüler, bu görünümleri ile birçok kişinin ilgisini çekmeyi başarıyor. Bilindiği üzere yıllardır en beğenilen fiziği özelliklerden bir tanesi büyük ve hacimli kalça görünümü…. Fiziksel güzellik söz konusu olduğunda kadınların adeta duru durağı yok! Bu kapsamda birçok tanınmış kişi bıçak altına yatarak, kalça estetiği yaptırmayı tercih etti. Peki kalça estetiği yaptıran ünlüler kimler? İşte estetikli ünlüler ve değişimleri…

Kalça Estetiği Yaptıran Ünlüler | Estetikli Ünlüler Öncesi Sonrası Fotoğraflarına İnanamayacaksınız!

Kalça estetiği yaptıran ünlüler çoğunlukla yabancı kişilerden oluşuyor. Çünkü Türkler, diğer birçok ırka ve cinse göre daha büyük ve şekilli kalça hatlarına sahip. Ancak kültürümüzün de bu ameliyatı olma konusunda çekingenliklere sebebiyet verdiği bir gerçek. Yabancılar dış çevreyi daha az umursadığı ve yorumlara aldırış etmediği için bu konuda daha cesaretli davranabiliyor. O halde gelin kalça estetiği yaptıranlar ünlüler listemizi saymaya başlayalım.

1- Nicki Minaj

Estetikli ünlüler arasına katılan Nicki Minaj, kalça estetiği yaptıran ünlüler arasında adeta bir devrime imza attı. Öncesinde popo kıvrımına bile sahip olmadığını söyleyebileceğimiz ünlü şarkıcı, bıçak altına yatmayı tercih etti.

Bu cesareti ona dünyanın en çok konuşulan popolarından birine sahip olma imkanı verdi. Nicki Minaj şimdilerde hemen her videosunda kalçasını sergilemekten çekinmiyor! Hatta ‘’sex sells’’ akımını başlatanlardan biri olduğu için eleştirilse de bu durumdan hiç rahatsız olmadığını sık sık vurguluyor.

2- Kim Kardashian

Estetikli ünlüler söz konusu olduğunda akıllara ilk gelen kişilerden birisi hiç kuşkusuz Kim Kardashian olacaktır. Kalça estetiği yaptıran ünlüler arasında olan ünlü güzel, adeta geniş kalça akımının adeta öncüsü haline geldi. Hatta Kardashian sayesinde kalçasını büyük bulan birçok kişi de büyük kalçaları ile barış imzaladı.

Eskiden de sivri ve hacimli kalçaları bulunan ünlü güzel, bunu bir tık ileriye taşıyarak bıçak altına yattı. Bunun sonucunda ise geniş kalçalar konusunda dünya çapına ulaşan bir popülarite elde etti.

3- Khloe Kardashian

Kim Kardashian’ın bu denli değişimi ile Khloe’nin de kalça estetiği yaptıran ünlüler arasına katılmasını sağladı. Kız kardeşi gibi o da zaten sivri ve hacimli olan kalçasını daha da fazla büyüttürerek bambaşka bir görünüme imza attı. 

Şimdilerde kusursuz bir fiziğe ulaşan Khloe bu görünümünden çok memnun olduğunu sık sık dile getiriyor.

4- Kylie Jenner

Estetik ünlüler arasında adeta estetik harikası tanımını yapabileceğimiz Kylie Jenner, yeni jenerasyonun en popüler isimleri arasında yer alıyor.

Öncesinde yüzünde birkaç estetik operasyon yaptıran Jenner, cesaretini toplayarak kalça estetiği yaptıran ünlüler arasına katıldı. Oldukça küçük ve hacimsiz bir popoya sahip olan Jenner, yaşadığı bu operasyon sonrasında herkesin hayalini kurduğu popo kıvrımlarına kavuştu.

5- Rosa Acosta

Dominik Cumhuriyetinin güzel modeli Rosa Acosta’da kalça estetiği yaptıran ünlüler arasında yer alıyor. Estetikli poposu ile gündemden düşmeyen Rosa’nın önceki fotoğraflarına bakıldığında çok büyük bir değişim yaşadığı anlaşılıyor.

Estetikli ünlülerin öncesi sonrası fotoları baz alındığında, yaşanılan en büyük fark Rosa’nın olabilir! Bu halinden çok memnun olduğunu ifade eden ünlü güzel, yaşadığı bu değişim sayesinde büyük bir özgüven kazandığını belirtiyormuş.

6- Rihanna

Estetikli ünlüler arasında yer alan Rihanna, güzelliği ve kusursuz fiziği ile hayranlarını büyülüyor. Amerikalı güzel şarkıcı, ünlü olduğu ilk günden itibaren sesinin yanı sıra popo kıvrımları ile de adından sıkça söz ettirmişti. 

Poposunu beğendiğini ve büyüklüğünden hiç rahatsız olmadığını birçok röportajında belirten Rihanna kısa süre sonra kalça estetiği yaptıran ünlüler arasına girdi. Rihanna’nın kalçasını büyütme konusunda ciddi bir değişiklik yapmadığı ancak kıvrımlarında ve dik görünümünde birkaç rötuş yaptırdığı bir bakışta anlaşılabiliyor.

7- Linet

Kalça estetiği yaptıran ünlüler arasında bir Türk ismi de yer alıyor. Estetikli ünlüler Türk olarak bu listede yer alan Linet, Türkiye’nin ilk kalça estetiği yaptıran kişilerinden biri konumunda. 

Doğuştan küçük bir kalçaya sahip olan Linet’in belirli bir yaştan sonra en büyük isteği büyük kalçalara sahip olmakmış. Bunun uğruna diyet, spor gibi birçok yöntem deneyen Linet, hiçbirinden sonuç alamamış.

YouTube video

Bu sebeple gözünü karartmış ve kalça estetiği yaptıran ünlüler arasına girmiş. Eleştirileri ve hakaretleri önemsemediğini ifade eden Linet, bu görüntüsünden çok memnun olduğunu söylüyor. Bize de bu cesaretinden dolayı onu tebrik etmek düşüyor. Ünlülerin estetiksiz halleri yazımızı okumak için tıklayınız.

2
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!