Kolej Montu

Kolej Montu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birkaç yılda bir tekrar moda olan kolej montları günümüzde gençler tarafından oldukça sık tercih edilmeye başlanmıştır. Gençlerin yoğun olarak kullandıkları bu montlar farklı tarz ve modeller ile çokça satılmaktadır. Kollarının ve üst vücut bölümlerinin iki farklı renkten oluşması ile üretilen bu montların üzerlerinde farklı amblem veya semboller bulunur. Renklerinin ve üzerlerindeki yazıları sayesinde oldukça şık modelleri bulunur. Kolej montu modelleri yeni nesil tasarımıyla ilgi çekicidir.

Kolej Montu
Kolej Montu

Montun birçok kısmında farklı yazılar, harfler veya rakamlar gibi farklı desenleri vardır. Bu desenler montun renkleri ile uyumlu şekilde yapılır ve üretilirler. Hem erkek, hem kadın, hem de çocuklar için üretilen bu montlar birçok kişi tarafından tercih edilmektedirler. Kullanımının kolaylığından dolayı giymek avantajlıdır çünkü kombinlenmesi de oldukça kolaydır.

Kolej Montu

Kolej montu kombinleri şık ve spor olarak iki farklı tarzda yapılabilir. Erkekler eşofman altları ya da kot pantolonlar ile hem şık hem de spor kombinler oluşturabilirler. Kadınlar ise erkekler gibi eşofman altı, pantolon ya da mini etekler ile farklı farklı kombinlerinde kolej montu kullanabilirler. Birbirinden farklı kolej montu modelleri için https://www.befourout.com/kadin-kolej-montu sitesini ziyaret edebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!