featured

Kredisiz Ev Almak İktisatEvim’le Çok Kolay

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kredisiz ev almak isteyip 18 yaşını doldurmuş olan ve aynı zamanda aylık belirlenen taksit tutarını ödeyebilecek gelire sahip olan herkesi hayallerindeki eve kavuşturmaktayız. İstediğiniz evin değerini belirlemeniz ve aylık ödeyebileceğiniz taksit tutarına göre yetkililerimiz ile ödeme planı oluşturmanız durumunda, mümkün olan en kısa süre içerisinde sizi istediğiniz ev ile buluşturmaktayız. Peşinatsız, faizsiz, ara ödemesiz, istenen zaman taksit dondurma avantajı sunarak, küçük taksitler ile ödeme talep ederek hayallerinizdeki evi satın almanızı sağlamaktayız. Banka kredisi almak ile uğraşmanıza, banka kredisinin çıkıp çıkmayacağını düşünmenize gerek kalmadan istediğiniz ev için gerekli ödeme şartlarını size sağlamaktayız.

Bankadan Kredi Alamayanlar Da İktisatEvim’le Ev Alabilir

Ev almak isteyenlerin aklına ilk olarak banka kredisi gelse de ev alma yöntemleri içerisinde ev avantajlı seçenek banka kredisi değildir. Bankalar evin ekspertiz değerinin tamamı için kredi vermemektedirler. Aynı zamanda alınan krediye faiz uygulamaktadırlar. Üstelik bankalardan kredi alabilmek için kredi notunuzun yüksek olması gerekmektedir.

Kredi notu yüksek olmayan, peşinat biriktirememiş olan kişiler banka kredisi ile ev sahibi olamamaktadırlar. Böyle durumlarda kredisiz ev alma seçenekleri düşünülmektedir. İktisatEvim olarak banka kredisinin dezavantajlarını avantaja çevirerek istediğiniz evi satın almanızı sağlamaktayız. Peşinat talep etmeden, kredi notunuza bakmadan, sadece aylık ödeme yapabileceğiniz bir gelirinizin olmasını talep ederek faizsiz ev satın alma seçenekleri sunmaktayız.

Ödeme Planınızı Kendiniz Oluşturun ve Strese Girmeden Ev Sahibi Olun

İktisatEvim olarak hayalinizdeki evi satın alabilmeniz için bütçenize uygun ödeme planı oluşturabilme seçeneği sunmaktayız. Ödemelerinizi istediğiniz zaman dondurarak kısa vadeli maddi sıkıntılarınızın ev alma planınızı bozmasını da önleyebilirsiniz. Ayrıca istediğiniz zaman sistemden çıkabilmeniz de mümkündür.

Faizsiz ev almak isteyenlere firma olarak 3 adet tasarruf yöntemi sunmaktayız. Sıra tespitli iktisat, vade ortası iktisat ve esnek ödemeli iktisat yöntemlerinden istediğinize dahil olarak ödemelerinize başlayabilirsiniz. Sıra tespitli iktisat yönteminde noter huzurunda yapılan çekilişe, vade ortası ve esnek ödemeli iktisat yöntemlerinde ise belirlediğiniz ödeme planına göre evinizi teslim alacağınız tarih belirlenmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!