featured

Müge Anlı Büyülü Sucuk Olayı Nedir? Müge Anlı Stüdyoları Bunu da Gördü : Kızıma Büyülü Sucuk Yedirdi Kendisine Aşık Etti!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Müge Anlı büyülü sucuk olayı olarak tarihe geçecek bir olay yaşandı. Müge Anlı 3 Haziran programda işlenen ”  Büyülü Sucuk ” olayı ” Müge Anlı stüdyoları bunu da gördü ” dedirtti. Türkiye’nin en çok takipçiye sahip TV programları arasında yer alan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Büyülü Sucuk olayı izleyenleri ve Müge Anlı’yı çok şaşırttı. Sinem ismindeki 16 yaşındaki genç bir kızın teyzesinin oğlu tarafından kandırıldığını iddia eden anne, Müge Anlıdan kızının bulunması için yardım istedi. 

Müge Anlı Büyülü Sucuk Olayı Nedir?

Müge Anlı büyülü sucuk yedikten sonra kızının teyzesinin oğluna aşık olduğunu iddia eden İzmirli annenin çağrısı ile Türkiye gündemine oturdu. Kızının kuzeni tarafından getirilen sucuğu yedikten sonra büyülendiğini ve ona açık olduğunu iddia eden anne, ablasının kızını alıkoyduğunu iddia etti. 

Acılı Anne : Kızıma Büyülü Sucuk Yedirdi Kendisine Aşık Etti!

Müge Anlı Büyülü Sucuk olayı olarak akıllara kazınacak gibi görünen bu olay hem program ekibini hem de izleyicileri şaşkınlığa uğrattı. 16 yaşındaki lise 2 öğrencisi Sinem’in ablasının oğlu tarafından büyülendiğini iddia eden anne, kızını arıyor. Ablasının oğlunun evlerine sucuk getirdiğini ve kızının sucuğu yedikten sonra bir anda değiştiğini iddia eden anne kızı Sinem’i arıyor. 

Müge Anlı Toplumsal Mesaj Verdi

Her bölümde olduğu gibi dobra dobra açıklamalarda bulunan Müge Anlı, Sinem olayını incelerken, ailelerin çocuklarını çok küçük yaşlarda akraba evliliklerine yönlendirdiklerini ifade etti. Çok küçük yaşlarda “Seni oğluma alcam. Sana kızımı vereceğim.” gibi sözlerle çocukların etkilendiğini, büyüdüklerinde ise bu sözlerin etkisi ile çocukların birbirine ilgi duyduklarını ifade eden Anlı, aileleri bu konuda uyardı. 

Müge Anlı Büyülü Sucuk Olayında Şok İddia : Kızım ve Beni 1 Buçuk Ay Zorla Hapis Tuttular

Kızı ve kendisinin bir buçuk ay boyunca ablasının Ankara’daki evinde hapis tutulduğunu iddia eden anne, Müge Anlı tarafından sorulan “Neden şikayet etmedi?” sorusuna ise korktukları konusunda bir cevap verdi. 16 yaşındaki genç bir kızın alıkoyulmasının cezasının olduğunu söyleyen Anlı, aileyi neden bu kadar geç kaldıkları konusunda eleştirdi.

Müge Anlı, konuyla ilgili araştırmaların başlatılacağını ifade ederken, gören ya da duyan vatandaşların da kayıp olduğu belirtilen genç kız ve onu kaçırdığı iddia edilen delikanlı ile ilgili Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bağlanmaları çağrısında bulundu. Müge Anlı bir sonraki konuya geçerken, aileleri ise büyü gibi olaylara inanmamaları ve çocuklarını yetiştirirken akraba evliliklerine özendirmemeleri konusunda daha dikkatli olmaya davet etti. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!